Hop til indhold

Karina

Members
 • Antal indlæg

  14
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

11 Good

Om Karina

 • Rang
  Kattedebatør af 3. grad
 1. De har også en blog her; http://brevguld.org/
 2. Kom i øvrigt i tanke om et super smart firma der gør det lidt lettere for en hvis man gerne vil tjene lidt ekstra til de firbenede Det hedder BrevGuld og det de gør er man kan sælge sit gamle guld til dem blt=ot ved at sende det derind og så sender de automatisk betalingen tilbage. Super smart. Så hvis man har gamle ure eller smykker liggende så er det da værd at se på. Har Selv prøvet det nu og det var piece of cake. Rart at man ikke skal ud og gøre noget selv men man får det leveret i stedet for. Læs evt mere her; http://twitter.com/BrevGuld
 3. Jeg fik også lige tilføjet en furminator, så må vi jo prøve den af , og en pet-fountain så hun ikke kommer til at mangle frisk vand. Kom egentlig til at tænke på det fordi jeg solgte nogle guldsmykker jeg havde arvet og som jeg aldrig brugte og derfor bestemte mig for at få penge for i stedet. Sendte dem til postalgold som er et firma der specialiserer sig i at købe folks aflagte smykker osv. og så får man penge for det, virkelig smart. Så blev katten ekstra forkælet og smykkerne kom til god nytte
 4. Den journalist der har skrevet den artikel har vist ikke prøvet at opdrage pået kat. Jeg kan da ikke bare sige til hende hun skal sove i en kur og så gør hun det. Hvis jeg skulle vænne hende fra at bo i min seng, ville det blive en lang og svær kamp og jeg er ikke sikker på hvem der ville vinde heller.
 5. Nej, det kan jeg også godt se og det ville også være min bekymring. Med nye killinger kan man vel også selv tage en stor del af presset ved at lege med den og være der, det er lidt sværere med en ældre, mere selvstændig kat. Kan også være vi lader hende nyde sit otium i fred og venter helt med en ny kattefamilie.
 6. Jeg tror slet ikke hun har lyst til at sove andre steder. Selv om hun bliver puffet lidt til en gang imellem nede i fodenden så mener hun bestemt at det er det er det eneste rigtige. Og ja, jeg vil også gerne høre hvilken artikel det er? Og farligt for hvem?
 7. Jeg havde tænkt det samme, at hun måske ville synes det var lidt for stor en mundfuld. Hun er selv en meget stille, rolig og kælen kat som godt ku f øle sig lidt overrumplet og overset hvis der er en ny vildbasse i hjemmet. Men det ku da være man skulle forsøge sig med to i stedet, så hun kan trække sig lidt tilbage når det bliver for meget. Ville det ellers være en ide at adoptere endnu en voksen kat? Det er stadig et nyt ansigt, men så ville det være på en helt anden måde og så kan man samtidig hjælpe en familie/kat der har brug for at finde et nyt hjem til deres kat.
 8. Har kun en enkelt dame på tolv men overvejer at udvide familien med en mere for at give hende lidt selskab og en legekamerat. Skal lige have kæresten med på projektet dog J
 9. Det sæt du omtaler, er der noget man skal være opmærksom på der? Jeg overvejer selv kraftigt at give det et forsøg så ville lige høre om der er nogen der har erfaring på området. Det er en af de ting der helst ikke må gå galt.
 10. Jeg har et spørgsmål som sikkert er overflødigt, men jeg vil gerne være på den sikre side. Min kærestes kat, en hankat på ca fire år, har en vane med at ’massere’ dyner, puder, tæpper etc. når han skal til at lægge sig ned. Han stikker snuden ned i dynen og masserer løs med begge poter og savler også lidt. Det tager et par minutter og så kan han lægge sig ned og slappe af. Jeg har læst mig frem til at det kan være et levn fra dengang han fik mælk fra sin mor, at de masserer deres mors mælkekirtler inden de kan drikke. Er det i orden at han ikke har lagt den vane fra sig endnu? Jeg kan ikke umiddelbart se hvilken skade det kan gøre. Eller er det noget helt andet.
 11. Jeg følger lige med på sidelinien, synes selv det er et interessant spørgsmål.
 12. Pels/tørt hår bliver elektrisk af tør luft som for eksempel forårsages af frost og kulde, derfor bliver vores eget hår elektrisk om vinteren. En brændeovn, eller andre varmekilder, er også med til at forstærke det. En helt teknisk tilgang til det vil være at gå på et fugtigt underlag eller røre ved en furtig vindueskarm imens du står på gulvet da det vil aflede spændingen. Kunststof har den modsatte effekt, det gør os mere ’elektriske’, så evt kig på hvilke materialer der er rundt omkring i boligen.
 13. Undskyld hvis jeg sp ørger dumt nu, men hvad er en furminator? Umiddelbart lyder det som noget til behandling af pels? Min kat f ælder utrolig meget her til for året s å t ænkte at jeg da lige ville sp ørge dig ad
 14. 16 kilo kattegrus, 7,5 kilo vetpro foder og godbidder. Ellers lige en omgang at sl æbe med hjem skal jeg hilse og sige Men s å skulle der ogs å v ære nok til at holde hende k ørende et stykke tid.
×
×
 • Tilføj...