Hop til indhold

Bornholmeren

Members
 • Antal indlæg

  554
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  7

Bornholmeren last won the day on Maj 2 2017

Bornholmeren had the most liked content!

Community omdømme

12 Good

Om Bornholmeren

 • Rang
  Kattedebatør af 1. grad
 1. công ty luật http://tutozone.net/ dịch vụ thành lập công ty số điện thoại tư vấn luật tư vấn luật nhac san ân xanh, trên người xuất hiện nhiều khe nứt, một khi những khe nứt lan tràn liên tiếp, vậy chờ đợi Tô Minh là đau đớn mãnh liệt, mãi đến khi tu vi trong người không ngừng bùng nổ tan vỡ mới là kết cuộc của cơn đau.

  Nếu không thì chỉ có nước khống chế lực lượng này, để nó bình ổn lại!

  Mắt Tô Minh đỏ sậm, hắn không khiến tu vi tản ra ngoài mà thu hết vào trong, như là ngựa thoát dây cương dần dịu lại. Hắn đã làm đến khiến tiềm lực trong người bùng nổ, giờ lực tu vi mênh mông khiến hắn cảm nhận cường đại và cả điên cuồng.

  Không do dự bao lâu, Tô Minh xếp bằng, mắt khép, hơi thở trong người cực

 2. Mine katte kan komme ud, men kommer alle ind og bruger kattebakken - og det er jeg rigtig glad for, så bruger de nemlig ikke naboernes have, og hvem gider have naboens kat til at skide i sine blomsterbed og strinte på grillen
 3. Det er ikke dyrplageri at aflive en kat..!!!! Den er væk og mærker ikke mere Vil du bare sende katten hen et sted hvor samme problemer opstår..? og hvad så når de ikke vil have katten, er det ikke dyrplageri..? Er din kat neutraliseret..??? Hvis ikke den er det, kan det vare derfor den tisser inde..
 4. Har hun samme slags kattebakke og kattegrus begge steder.?
 5. Hvis man flytter ind i en lejlighed, hvor man på et beboermøde demokratisk har vedtaget at man må holde en neutraliseret kat - så ér reglerne altså sådan..
 6. Jeg syntes det er alt for tidligt at tage beslutningen.. det er trods alt kun leg og han skader ikke hunkillingen... Han skal have masser af legetøj og noget at klatre i så han kan blive beskæftiget.. jeg ville straks aflede ham når han blive for fjollet..
 7. Det ved man jo ikke.. Katte i naturen klare sig jo heller ikke så godt.. Hvis ikke de bliver fodret bukker mange under for sygdomme..
 8. Du overvurdere kattens intelligens.. katten kan være bange og stresset og derfor tør den ikke komme frem.. en kat kan da ikke finde ud af at teste nogen
 9. Ja pyha... det var iverfald heller aldrig sket her !
 10. Nej det misforstod du bestemt ikke... det var mig som ikke havde læst ordenligt..
 11. Jeg må fanme have min mening lige så vel som du har din..! Og hvor har jeg så skrevet at en kat må styre et menneske..?? Det kan jo ikke lade sig gøre, nu må du stoppe med den hets imod mig..
 12. Hvad er det for noget pjat..! Der er ingen lyserøde skyer her..! Men jeg afliver ikke en kat hvis jeg kan se grunden til at der er problemer.. Hvis katten bider fordi den er syg eller stresset, må man afhjælpe problemet hvis man holder af sin kat.. Mener du at så snart der kommer lidt på tværs, er det bare ud med katten..? Det er der mange der mener og det er jo deres mening, men jeg skal iverfald ikke nedgøres fordi jeg vil prøve at hjælpe katten i første omgang..!
×
×
 • Tilføj...