Hop til indhold

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Sidste uge
 2. Administrator

  katteforum.dk - ? - Facebook.

  Nej, vi har intet at gøre med nogle kattegrupper på Facebook - heller ikke gruppen Katteforum.dk.
 3. Tidligere
 4. Kobolt

  Sif, en ældre dame.

  Sif er nu blevet 16 år, men er stadig en frisk tøs med finurligheder i pelsen som elsker at være ude i haven. Hun elsker at ligge ved siden af mig når jeg sidder ved computeren, ellers nyder hun, at vi er flyttet på landet og har fået en boligforenings lejlighed med have. Når det har været varmt, har hun fundet gulvet på badeværelset dejligt køligt. Ellers nyder hun at ligge i dynen på min (vores) seng
 5. Er flyttet fra Esbjerg til V. Vedsted for 6 måneder siden og har fået et godt sted med dejlig fred, frisk luft og ro.

  En lille have som Sif kan løbe rundt og snuse i, ikke bare en indelukket lejlighed inde i centrum, med masser af støj fra gaden og menneskene der omkring.

  IMG_3013.JPG

 6. Kobolt

  katteforum.dk - ? - Facebook.

  Har netop haft en dårlig oplevelse på katteforum.dk på facebook. Jeg ville gerne vide om de samme mennesker sidder her på sitet som admins, for så melder jeg mig ud omgående. Jeg kommenterede på et opslag og det blev opfattet meget negativt og jeg fik mundkurv på, dog uden at jeg havde svinet nogen til og uden at kunne forsvarer mig.. Jeg kom med indspark som måske kunne tolkes som belærende, men ingen grund til at andre skal gøre mig til et dårligt menneske. Jeg er desværre en af de psykisk sårbare med borderline/bipolar, og kan derfor reagere kraftigt på at blive behandlet som om jeg er et dårligt menneske. Jeg svarer tilbage af samme mønt og bliver desværre negativt påvirket og melder helt fra for denne type mennesker og grupper. Per Stagis.
 7. Emma Norre

  indekat?

  Hey altså katte er I det hele taget bare deres egen herre så det mere at hvis i vil ha en indekat om det skal være en hun kat eller han kat for så ville jeg forslå en hun kat da hannerne har det med at afmærke territorium bare de høre andre katte ude for deres vindue eller hoveddør men eller katte racer syns jeg at alle katte er nemme at kæle med. Der er selvfølgelig altid en i kuldet som er mindre kælen og mest sær. Venter selv et kuld om Ca halv anden månedog hun var født vild kat og fundet som 7 uger og mega kælen
 8. Emma Norre

  Hjælp Min kat opføre sig mærkeligt

  Hey min kat på 1 år CA har boet med sin adoptive søster hele sit liv næsten siden søsteren blev tGet ind fra gaden som 8 uger da hun blev efterladt, de har altid vist kærlighed overfor hinanden os selv efter søsteren er blevet gravid søsteren Sasha er lidt mere vild en hende det her handler om lady hedder hun men lady har aldrig været aggressiv eller lignende hun er begyndt at pisser og side over det hele på mit tøj og alt muligt men hun viser stadig kærlighed overfor sin gravide halv søster. Men jeg er bare lidt bekymret for hendes ændrede adfærd.
 9. Kristina Brandt

  Hårtab på bagbenene

  Hej Jeg har en kat det har tabt pels på bagbenene, og der er der noget udslet, men jeg har ikke set hende at hun har kløret sig der, hun er glad, spiser og drikker godt, så mit spørgsmål er og der er nogen der ved hvad det kan være.
 10. Hammerkjeld

  Sureflap ønskes blokeret

  Er der nogen der ved om man kan blokere kattelemmen sureflap? Findes der en enhed der kan sættes ned i mellem? Synes ikke man fornemmer at den er lukket helt, selvom den står på “låst”. Vi har ikke længere kat, og skal have hundehvalp, som ikke skal have færden af, at mase sig ud igennem.
 11. Trinemarlene

  Ammemor søges

  HejVores kat fødte i torsdags og har ikke mælk t sine 3 killinger, ligger hos dem og de sutter men der kommer ikke mælk.Vi har givet,dem sutteflaske men har ikke tid og energi t at fortsætte.Findes der en ammemor i nærheden ? Vi bor i Nordsjælland og kan køre på,Sjælland Pft fra Trine, 3200 Helsinge
 12. Hej med jer! Jeg skriver her, da min kat viser tegn på sygdom. Hun taber pelsen i skaldede pletter Hun tisser på gulvet Hun kaster op på gulvet Hendes bagben virker stive Hun virker en smule kulret Vi har været til dyrelægen og fået taget adskillige blodprøver, som kun viste for højt kalk tal. Dog mener dyrelægen ikke dette er årsagen bag symptomerne. Jeg håber i kan hjælpe, hvis i har oplevet eller hørt om noget lignende og har ideer eller forslag til årsag eller behandling!
 13. Belinda

  Huskat til gårdkat

  Hej. For at gøre det meget kort: Hvad er jeres holdning i forhold til, at en meget social og kælen kat kommer ud på en gård? Den vil stadig blive kælet osv. men kommer ikke som sådan til at have adgang til huset. Skal primært leve i en lade/garage når den er indendørs.
 14. the19thbear

  indekat?

  Mig og konen har snakket om at få en indekat. Vi har to drenge på 7 og 9 som ville synes det var mega hyggeligt, og så er jeg selv vokset op med kat og elsker katte. Der er bare lige det med at dette skal være en indekat, da vi bor i lejlighed. Det vi ønsker er en hygge/puttekat. Jeg ved ikke så meget om katteracer, men tænker der er typer af katte som generelt er mere kælne end andre? Og vi vil selvfølgelig ikke ha at den har det dårligt af at være inde. Er der noget man skal være opmærksom på? Tak:)
 15. Jeche05

  Ragdoll tisser over alt

  Hej. Har I fundet en løsning på problemet med at tisse i bløde møbler?
 16. Pinny

  Hyperthyroidisme

  Hyperthyroidisme rammer typisk ældre katte (Men Blå er kun "midaldrende" 8 år) Symptomerne er, at katten taber sig, men har en forøget appetit. Den kan også gå fra foderet (som min Blå) og virker kvalm. Som: foderet er da interessant, at dufte til, men jeg gider altså ikke æde det. Når katten er stabil med pillerne (og for fanden da! Den pillebøtte kræver stærke fingre- den er ikke for sådan nogle om mig - der har gigt,) så kan man måske få den indlagt - og få en kur med radioaktivt jod.
 17. Pinny

  Hyperthyroidisme

  Min fhv tykke Blå kat (7 kg!) har fået Hyperthyroidisme. Det betød: Han gik helt og aldeles fra sit foder- også kattegufferne. Nu vejer han kun 4 kg, og efter at have besøgt den dyre læge- så skal han have to piller med 12 timers mellemrum. Først gad han jo ikke. Så gad han æde sine piller i en nøddestor klump leverpostej I to dage.. Så købte jeg en pilleskyder. da jeg havde 3 fingre tilbage... Så gad han ikke den! Nu går det sådan: Jeg propper pillen i hans mund, og han spytter den ud i !/2 af gangene. Han har spyttet flere ud, end jeg troede. Nu går det sådan: Jeg tager fat i hans nundvige ned venste hånd og nede fra- så forsøger jeg at proppe pillen langt ned med højre hånd. I bedste fald er den ædt, ellers spytter han den ud, og så må vi prøve igen. Han bider/kradser ikke mere- men jeg RYSTER over det hele af stress. Jeg ryster, og har puls 210... Og nu har jeg kun en svært punkteret tommelfinger: Hans rovtænder ers karpe. Han bider eller kradser ikke med vilje.
 18. Bettina1972

  Whiskas katte seng

  Min kat (Honning) sover bare i min egen seng men der er vist også rigeligt plads til os begge (og min mand, hvis han er heldig)
 19. majer711

  Presset til at blive fodervært?

  Enig med de andre . Find en anden avler
 20. majer711

  kat nummer 2?

  Jo det har jeg faktisk også lige foreslået ham ? endda at jeg godt vil betale og vi så bare laver en kontrakt som giver os pengene tilbage og han katten tilbage hvis det ikke fungerer. Jeg tænkte bare at hvis nu 100 skrev "Gør det ikke" så var der ingen ide i at prøve ? jeg har nemlig ingen erfaring i at introducere voksne katte for hinanden. Kun voksne og killinger.
 21. majer711

  kat nummer 2?

  I februar overtog vi en tidligere avlskat - en steriliseret Hellig Brima på 5 år. Hun er ekstremt sød og meget rolig. Hun kom fra en flok på 7 andre katte og skulle nu være ene kat. Hun er indendørs kat i et hus på 142 kvm med en indhegnet terrasse som hun kommer ud på når vi er hjemme. Hun er faldet godt til - især min mand er hun faldet pladask for. Faktisk belejrer hun ham nærmest så snart han kommer hjem. Hun har to gange været i pension i en uge, hvor hun har gået sammen med 10-11 andre katte. De havde selvfølgelig hver deres indeluk om aftenerne, men om dagen gik de samme. Efter begge gange har vi haft en længere periode hvor hun mjaver meget og er MEGET klistrende ift. selskab - igen er det mest min mand det går ud over :-) Vi tænker derfor at vi ville anskaffe hende en kammerat. For vi tænker at det er katteselskabet hun savner. MEN vi vil ikke have killing! Vi vil meget gerne have en kat "magen til hende". Altså en voksen hun kat Hellig Birma der er rolig, renlig og ovre alt killinge pjattet. For hun er ikke meget legende. Der hvor hun var i pension kunne de fortælle at hun var meget glad for de andre katte - især hankattene - så meget at de troede hun var i løbetid :-) Men det var ikke for at lege med dem, men bare for at gå ved siden af dem, ligge sammen med dem osv. Nu har vi så fået mulighed for måske at overtage en magen til hende. En 5 årig Hellig Birma hun kat, der også tidligere har været indekat. Den har tidligere gået med 1-2 katte (som desværre ikke levere mere) og han kan ikke længere have flere katte. Han synes hun virker som om hun ønsker selskab, så derfor skal han af med hende. Han siger hun er meget rolig og ikke dominerende. Altså lidt den erfaring vi har med vores. MEN hvad er jeres erfaringer med at sætte to katte samme i samme alder og køn? Nu er Hellig Brimaer jo pr definition rolige katte. Men jeg søger nogen der reelt har prøvet det og kan dele ud af sin erfaring. Hvordan gik det? Hvor lang tid tog det inden de "fandt" sig i hinanden? Var det rent krig eller .... Hvad er jeres andres tanker om vores "sammenføringsprojekt? Jeg tænker personligt at HVIS hun skal have en "veninde" så skal det være nu, hvor hun kun har boet hos os i 6 måneder - så hun har jo ikke et helt livs territorium, hun pludselig skal dele med andre :-) Glæder mig til at høre fra nogen der har prøvet at introducere voksen katte.
 22. Rikke Korsbakke Jørgensen

  Cimba er efter Marie ?

  Hos mig bor Mor og søn sammen, men Cimba (søn) er meget efter Marie (mor). Han vil slås med hende, hvor hun hver gang trækker sig. Han er efter hende, når hun vil spise, og skubber hende væk. Hun må kun spise, når det passer ham. Han kan komme og jage hende væk fra en stol, hvis hun ligger og sover. Hvad pokker gør jeg❓ Jeg har forsøgt at irettesætte ham, men så vil han ikke tale med mig i flere dage.
 23. Rikke Korsbakke Jørgensen

  KatteMor her ?

  Marie, Cimba og Mor Rikke her ? Lige ankommet til jeres dejlige side, håber I vil tage godt imod os alle tre.
 24. Katteelsker13

  Sødeste kattevideo ever!

  Det er seriøst den sødeste video jeg nogensinde har set. De sødeste katte ever minut 2:40 er bare så dejligt. Håber I nyder videoen ligeså meget som jeg gjorde! http://promocodius.com/dk/rabatkode/nelly
 25. Umiddelbart har du ret, men hun var ikke påvirket af narkosen på det tidspunkt den røg af, altså den var mere energisk end jeg havde regnet med, så hun havde ret mange kræfter til at gøre modstand. Aner ik hvordan jeg skal håndtere det. Lægen siger hun skal ha den på igen da hun ik må slikke i såret , men som sagt er det lettere sagt end gjort når man har en kat der i forvejen ikke kan lide at blive rørt :-/ håbløst! Men Tak for svaret! Mange hilsner h
 26. Hej Alle. jeg er en af dem som har en besværlig kat , der er kronisk bange for alt, skyder ryg, ikke den mest kælne etc. Efter den blev steriliseret i dag , blev den ekstremt stresset af at have den der plastik halskrave på og gik fuldstændig amok i lejligheden hvor den tumlede rundt , gik ind i alle møbler og hyperventilerede af stres på et tidspunkt , gik baglæns , var uhyre bange etc . Men allerede 4-5 timer efter operationen havde hun på en måde hevet halskraven af! Jeg er rædselsslagen for at hun slikker eller bider i operationssåret, jeg kan PÅ INGEN MÅDE få kraven på hende igen, det er helt umuligt !mit spørgsmål lyder om nogen har oplevet det samme , hvor katten godt kan "overleve" tiden efter operationen uden halskrave! Lægen sagde nemlig At det var meget vigtigt hun havde den på , men hvad i alverden kan jeg stille op når hun nægter det?? Er det dumt at tage chancen uden kraven? Mange hilsner og tak på forhånd
 1. Load mere aktivitet


×