Hop til indhold

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Tidligere
 2. Administrator

  Gør din kat glad med legetøj og aktivering

  En kat er et af de dyr, som kan ligge henslængt i lang tid. Men katten er også et utrolig aktivt dyr. Katte har brug for at bruge både kroppen og hjernen, og det kan godt være lidt svært for os mennesker at gennemskue, hvordan kattes hjerner fungerer. Endnu sværere kan det være for os at gennemskue, hvordan vi kan understøtte deres udvikling eller påvirke deres sindstilstand i en positiv retning. Det kan godt gå hen og lyde lidt fluffy og måske ukonkret, men hele pointen er, at gøre alt, hvad vi kan for at give vores dyr de bedste muligheder. Og det behøver slet ikke at kræve så meget. Kattens mentale tilstand Sundhed handler ikke kun om at være fysisk sund og stærk. Selvom du er i god form, kan du godt være mentalt usund. Det gælder for mennesker, men det gælder også for dyr. For at få en mentalt sund kat, skal den aktiveres. Der findes rigtig meget forskelligt aktiveringslegetøj på markedet, men det kan være en god idé at bruge mere end én slags. På den måde kan du nemlig udfordre din kat mest muligt. Noget af dette aktiveringslegetøj er billigt, andet koster lidt mere. Når det handler om legetøj til dit dyr, er det altid bedst at lade være med at købe det billigste. Hvis man køber legetøj af god kvalitet, undgår man at købe legetøj, som går i stykker med det samme eller måske indeholder skadelige stoffer. Det kan uden tvivl komme til at blive en bekostelig affære at holde sin kat mentalt stimuleret. Men hvis dit månedlige overskud ikke er stort nok til, at du kan købe det gode legetøj, så er det forholdsvis nemt at skaffe de penge, du mangler på nettet. Netspil.dk er et eksempel på et sted, hvor man har mulighed for at få omsat en flad halvtredser til flere penge på casino sider. Det kan være en hurtig og nem måde at få råd til lidt ekstra forkælelse til katten i dit liv. Fysisk velvære for katte Den fysiske tilstand er lige så vigtig at tage hånd om som den mentale tilstand. Du kan først og fremmest sørge for, at din kat får det rigtige at spise. Sørg for, at maden selvfølgelig har et godt næringsindhold og vær sikker på, at din kat også fordøjer maden ordentligt. Du skal være meget opmærksom på det, da det ellers kan være tegn på, at din kat er overfølsom over for nogle af de ting, der er i dens foder. Du skal selvfølgelig også sørge for, at din kat er tilstrækkeligt aktiv. Hvis du har en udekat, som næsten aldrig er hjemme, så kan det godt være lidt svært at holde øje med. Men heldigvis betyder det jo nok, at katten er ude og strejfe dagen lang – og det er jo godt for den. Hvis du har en kat, som aldrig kommer udenfor, er det vigtigt, at du opfordrer den til at bevæge sig. Ellers kan du ende med en tyk, doven og ulykkelig kat.
 3. Administrator

  Giv katten et trygt hjem

  Som katteejer vil man rigtig gerne gøre en stor indsats for at give sin kat et trygt og godt hjem. Det kan der være flere måder at løse, og det er ikke svært at læse sig frem til en masse gode råd på blogs om, hvordan man giver katten de bedst mulige vilkår. Det er også det, denne blog vil fokusere på. For selvfølgelig er det af høj prioritet at give katten et dejligt hjem, når man først har fået den. Måske har man fået den gennem et sted, hvor katte ofte indleveres, eller også har man fundet den i en hestestald, hvor den var sulten og udmagret. Eller også har man, som mange også gør, fået den fra et kuld af killinger, hvilket selvfølgelig også er superskønt, fordi man så har den fra helt lille på den måde. Hvis du en dag sidder derhjemme og tjekker nyheder på bold.dk, og du kommer til at tænke på, hvordan du kan gøre lidt ekstra for din kat, så kan du læse nogle af svarene nedenfor. En god atmosfære Først og fremmest kan en kat sagtens mærke, når et hjem har en god og positiv atmosfære. Det er ikke tilfældigt, at katte ofte bliver mere normale og velfungerende, når de bor i gode og trygge hjem. Man skal selvfølgelig ikke sidestille en kat med et barn, for selvfølgelig er der stor forskel i mekanismer, sanser og alt muligt andet, men det er bare vigtigt at huske, at en kat er et levende væsen, som vi skal tage os godt af. En god atmosfære handler blandt andet om, hvordan man taler til katten, og hvordan man giver den tryghed ved at behandle den ordentligt i hverdagen. Det gælder også, når den går i vejen på en travl morgen. Giv den opmærksomhed En kat skal, som alle andre husdyr, selvfølgelig have noget opmærksomhed for at blive velfungerende. Får den ikke det, vil det smitte af på dens væremåde, og den kan hurtigt blive lidt underlig af sind. En kat er selvfølgelig altid sin egen, da der ikke er tale om et flokdyr, men der er omvendt store forskelle på, hvor sociale de er, hvilket blandt andet handler om, hvordan der er blevet givet opmærksomhed til den, imens den var lille. Vær dyrenes ven Hvis du vil være et godt forbillede som katteejer, så sørg for at være dyrenes ven. Det betyder, at du viser dine gæster, som kommer forbi, at du tager godt vare om din kat. Det præger også dem til at tænke, at det selvfølgelig er det eneste rigtige at gøre. Derudover er det sikkert også sådan, du gerne helst vil være, og katten kommer også til at elske dig for det og knytter sig løbende mere og mere til dig. På den måde kommer du tæt på din kat, og I opbygger en form for kemi sammen. Det kan lyde lidt vildt, men det kan faktisk sagtens lade sig gøre at blive rigtig tæt knyttet til en kat.
 4. Musse84

  To hjem til en kat

  Jeg fandt i sommer en kæreste, yay 🤗 Vi har ikke lyst til og flytte sammen foreløbig, men jeg er ude ved ham næsten hver weekend. Hjemme har jeg så en dejlig maincoon på 5 år som jeg har tænkt på måske kan komme med frem og tilbage, så han ikke skal være selv hjemme i weekenden. Er der nogen der måske har erfaring med sådan noget, eller for og imod??
 5. mplatonov241290

  Ny kat gemmer sig dagen lang

  интересно
 6. 3xH

  ny kat til nabo

  Hej... Jeg har fået en ny genbo, hun har en kat og påstår ( det er muligt at det er rigtigt, jeg har dog ikke selv oplevet det ) at min jagter hendes kat. derfor synes hun det er fair at min kat er ind om natten og kun ude om dagen. Det er jeg naturligvis ikke enig i, min kat er udekat og er vandt til at være ude næsten 24/7.. Jeg abejder 3 holdsskifte med masser af rådighedsvagter, med tilkald til følge, så jeg nogengange må på arbejde i en fart. jeg har haft min kat i 3 år og den godt enes med de andre katte... kom venligst med foreslag til en godt læsning. det er tydeligt at hun hader min kat og jeg frygter faktisk for dens liv.
 7. Administrator

  Sådan kommer du lykkeligt igennem vinteren

  Vinteren i Danmark kan være kold, våd og mørk. Det kan være svært at finde det gode humør og overskuddet frem til at komme igennem vintermånederne. Det mørke vejr gør rigtig mange trætte og ugidelige, og flere må endda se sig slået af vinterdepressioner eller generelt dårligt humør. Vinteren behøver dog ikke at være så træls og kold, som mange synes, den er. Herunder får du nogle tips til, hvad du kan gøre for at komme igennem vinterperioden med dit gode humør og overskud i behold. Tag bilen på arbejde Normalvis bliver du nok rådet til at droppe at tage bilen på arbejde – du bliver måske endda rådet til at tage cyklen på arbejde, så du får motion i hverdagen. Om vinteren kan det dog godt være en kold fornøjelse. Hvis du vil starte dine dage på en mere behagelig måde, kan det anbefales, at du nogle gange tager bilen på arbejde fremfor cyklen. I bilen kan du høre din yndlingsmusik og skrue op for varmen; ja, fra bilen kan vinteren faktisk være ret hyggelig. Hvis du ikke selv har en bil, kan du undersøge, om du kan køre sammen med en kollega, eller om du kan anskaffe dig en bil. I dag er det ikke så svært at få lov til at optage et lån til en bil. Et billån kan fås mange forskellige steder – hvis du har råd til det, kan det være en stor hjælp til at bevare det gode humør gennem vinteren. Bring hyggen indenfor Den mørke tid indbyder ikke ligefrem til lange aftener og udendørs hygge – men bare, fordi sommeren er slut, betyder det ikke, det er slut med hyggen. Om vinteren kan du tage hyggen med indenfor, og du kan måske endda sørge for at hygge lidt mere, end du plejer. Drik varme drikke foran pejsen, spil nogle brætspil med dem, du holder af, lav god mad og nyd samværet. Sørg for at gøre det, du har lyst til indenfor – det gør tiden lettere at komme igennem, og det vil gøre dit humør bedre. Se naturen ændre sig Rigtig mange er primært trætte af det mørke og kolde vejr, der hersker om vinteren. Derfor er der også rigtig mange, der glemmer at nyde, hvordan vejret skifter. Vejrskiftet betyder, at naturen hele tiden ændrer sig. Naturen kan være meget fascinerede og smuk at se på i vinterperioden, og derfor kan det også være en god ide at huske at nyde dette, hvis du vil have lidt ekstra glæde i hverdagen. Hvis du går en tur i skoven i vintermånederne, får du luft til hjernen, du frigiver endorfiner, og du får en smuk oplevelse. Den tid, du bruger på gåturen, kan være med til at skabe mere overskud til hverdagens andre gøremål. Selvom det kan være svært at komme afsted, når det er mørkt og koldt, kan det altså betale sig at gøre det. Frisk luft og flot natur kan gøre underværker for både psyken og fysikken – dette gælder i øvrigt uanset årstiden.
 8. Stefnafna

  Hej fra Hugo og Stefani

  Hej alle, Jeg er ny mor til en pelset søn ved navn Hugo. Han er en norsk skovkat på knap seks måneder, som flyttede ind hos mig 1/12, så vi er stadig ved at lære hinanden at kende. Han er meget social og vil gerne være med til alt. Det er meget hyggeligt. :) Mvh. Stefani (og Hugo)
 9. Min skat Sif, har været ved min side i 16 år og hun er min solstråle i mørket. Jeg lider af et par psykiske diagnoser og hun gør min hverdag så meget mere tålelig. Hun er der hele tiden og når jeg har det dårligt, er hun altid ved min side og hjælper mig med, at holde humøret på et tåleligt niveau. Selv når jeg har en nede periode, hvor jeg ligger i sengen det meste af tiden, kommer hun og lægger sig ved min side. Selv når jeg sidder ved computeren, er hun på sin plads, ved siden af Jeg ved snart ikke, hvad jeg skulle gøre uden hende Per Stagis.
 10. Liselotte

  1 eller flere katte?

  Kære Kattevenner Jeg har købt en skovkattekilling for 2 uger siden og er meget i tvivl om jeg skal anskaffe en legekammerat. De har jo sikkert meget glæde af hinanden lige nu, men hvad når de bliver voksne? Min dyrlæge og Dyrenes Beskyttelse siger katte er solitære og derfor har det bedst alene, mens andre som Inges Kattehjem anbefaler 2. 🧐 Har 2 veninder der har haft 2 hankattekillinger, hvor det gik godt i starten, men ikke da de blev voksne. Vi snakker neutraliserede. Hvad er jeres erfaringer? Håber I kan hjælpe mig i mit valg. Jeg vil egentlig helst nøjes med 1, men vil gøre hvad der er bedst for katten, når jeg er på arbejde. 😺
 11. Kobolt

  Foder.

  Min skatte kat Sif, er en dyr dame.Jeg bruger ca. 500 kr. pr. måned til katte mad og kattegrus.Men jeg vil hellere lave af havregrød 5 dage om ugen, end spare og købe discount mad og grus, der er jo kvallitet til forskel og så bruger jeg bare det doppelte af grus og discount mad gider jeg jo heller ikke i det lange løb.Sif er begyndt på ikke, at ville spise tørfoder, hverken det dyre fra Hills eller det billige fra Zooplus, men hun spiser 2 poser vådfoder om dagen og så sætter jeg en skål med tørkost ved siden af, men hun nipper kun til det. Dyrlægen sagde ved sidste tjek for 3 mdr. siden, at hun var sund og rask, af en katte dame på 16 år at være. Der blev både lyttet på hjerte og lunger, tjekket tænder og nyrer/urin og det hele så faktisk fint ud. Hun fik dog lidt antibiotika mod blærebetændelse..... og han sagde ikke noget alvorligt til hendes nyeste mad vaner. Så jeg håber bare på at det er fordi hun er blevet meget kræsen på sine gamle dage...hun elsker stadig sine weekend rejer. Nu står jeg så bare med en 2 kg. pose med Royal Canine senior tørfoder, som ikke er blevet åbnet endnu og det er den hun ikke gider mere, så den er gratis hvis der er nogen der kan bruge den. Jeg sender med post og du skal bare betale portoen til mig.
 12. Hej Alle!! Jeg har her for 14 dage siden fået mig en kat. Men siden den er kommet hjem, ser jeg desværre ikke meget til den. Den gemmer sig bag sofaen hele dagen lang. Men når jeg ikke er hjemme, kan jeg se den har været rundt. Og om natten kan jeg høre den er på eventyr i huset. Når jeg prøver age den bag ved sofaen går det. Så spinner den og tager imod man rører den. Men prøver jeg at tage ham op, så går der 2 min så flygter den og finder et nyt gemmested. Hvad kan jeg gøre, for at få den frem? Så jeg kan nyde dens selvskab. Der er ikke meget sjovt i en kat bag en sofa Den er 5 måneder gammel og steriliseret. Den besøger bakke og drikker og spiser. På forhånd tak.
 13. Kobolt

  Foder.

  Hej. Min Sif på 16 år gider ikke at spise tørkost længere, har prøvet med meget forskelligt, men hun kun nipper til det. Hun får 2 påser vådfoder om dagen. Har været ved dyrlæge for ca. 3 måneder siden, hvor hun fik konstateret blære betændelse, hun fik antibiotika og nogle piller som jeg gav hende, ellers sagde lægen, at hun var sund og rask. Han kiggede også i munden for at tjekke hendes tænder, lyttede på hjerte og hvad dyrlægen ellers nu gør. Hun virker frisk og rørlig, men når hun ikke vil spise tørkost, hverken det dyre eller det billige, så er hendes afføring også derefter....ikke diarré, men ikke store faste pølser, sådan midt i mellem. Hun er inde kat, men kommer ud i indelukket have når hun vil, dvs ingen kontakt til vilde katte og bare hun ser en anden kat i nærheden, bliver hun gal i skralden på den. Mon det er i orden med det mad hun får ? Vh. Per Stagis
 14. Olgas-mama

  Pelspleje

  Hej alle kattevenner. Jeg er for nyligt blevet ejer af en 5 årig lille skøn perser dame. Hun hedder Olga. Hun er blevet reddet fra et hjem hvor de desværre ikke har været særlig søde ved hende, eller passet godt på hende. Nu er hun så kommet hjem og bo hos mig, hvor hun kan få uendeligt kærlighed. Hun er en sød og opsøgende mis, der meget gerne vil putte og snakke. Men hun er min første langhårskat. Jeg har læst meget op på pelspleje og købt mig fattig i kamme og børster, men pga af hendes fortid bryder hun sig ikke specielt om pelspleje, og jeg må under ingen omstændigheder røre ved hendes poter. Så dem har jeg vurderet at indtil hun føler sig tryg, så får vi dem ordnet hos dyrlægen. Hver dag sidder jeg på gulvet med hende og bestikker med godbidder og så får jeg lov at rede pelsen over ryggen og i armhulerne. Men hun vil ikke lade mig komme til ved brystet eller bagi. Hun lugter ret meget når hun vender numsen til, og har også fjernet nogle lorteklumper som sad fast i pelsen bagi da jeg fik hende(der skulle meget makrel og overtalelse til det projekt!).. Tror ikke jeg får lov at vaske hende, har I nogen erfaring med at barbere pelsen af bagi? Hun har lidt svært ved at holde det rent selv, og når jeg endnu ikke må komme til at rede pelsen deromme er jeg lidt bange for der kan komme knuder der kan genere når hun skal på toilettet. Og er det egentlig generelt nødvendigt for hende at komme i bad? Hun er indekat og generelt god til at vaske sig, på nær bagi. Men også det tænker jeg kan blive nemmere hvis hun bliver barberet måske?
 15. Fru Gille

  Fra indekat til udekat

  Hej allesammen, Jeg er ny her, så mig har I ikke mødt før.. 😊 For godt 4 uger siden blev jeg adoptivmor til den dejligste lille hankilling Baloo. Han er som navnet antyder en rigtig bamse..😍 Baloo er 5 måneder, er chippet, neutraliseret, vaccineret og har fået diverse orme- og loppekure. Han har indtil for få dage siden kun være inde i huset samt udendøre i sele. For fire dage siden lukkede vi ham så ud i haven, først sammen med os, men de sidste to dage på egen hånd. Han klarer det så flot, bevæger sig ikke langt væk og kommer ligeså snart man kalder. Han er begyndt at sove i udhuset i en dejlig isoleret flamingokasse med halm, som min mand har lavet til ham, og han virker rigtig glad for at være ude - ja faktisk så glad at han ikke er særlig interesseret i at komme ind i huset længere.. Om dagen går han frit ind og ud af udhuset som han vil, da vi har kattelem i døren, men om aftenen når det begynder at blive mørkt lukker jeg lemmen, så han ikke kan komme ud i haven og henter ham ind i huset så vi kan nusse og lege lidt. Han vil dog rigtig gerne ud og sidder ved døren og miaver og tigger så jeg er ved at blive skør. Lukker jeg ham ud i udhuset synes jeg det er synd for ham at han skal være der så mange timer alene (hele aftenen + hele natten), men lukker jeg ham ud i mørket i haven er jeg bange for der sker ham noget. Selvom vi bor på en meget stille vej med ikke særlig meget trafik kan der alligevel være farer der lurer. Der er et par store hankatte i område som er ret aggressive og som vi har haft problemer med tidligere da vi havde vores gamle hankat. Jeg er bange for Baloo er for ung til at kunne forsvare sig overfor dem og er derfor ikke tryg ved at lade ham komme ud om aftenen og natten. Hvornår mener I en killing/ungkat er stor nok til at kunne forsvare sig? Hvornår er det forsvarligt at lade en killing/ungkat komme ud i mørket på egen hånd? Det skal lige siges at Baloo ikke er lille af sin alder. Han er en stor bamse på 3,5 kg, men selvfølgelig ligeså fjollet som man kan forvente af en ungkat. Vi vil rigtig gerne passe godt på ham, så derfor er et par gode råd guld værd lige nu! 😘 Mange hilsner fra Fru Gille 😻
 16. киста зуба мудрости киста зуба на снимке зуб с кистой

 17. Frandsen

  Min indekat har fået smag for livet udenfor

  Hej. Tak for dit svar. Jeg har fået hegnet haven ing og han er faldet til ro med at ville ud, ser ud til at accepter at han er bundet til at blive i inde i haven, men så har vi opdaget at han måske har kræft og derfor står den på inde liv i 14 dage med skånekost for at se om hævelsen i mave & bugspytkirtlen kan falde ned ellers er der måske tale om en ondartet ting som kræft.
 18. Hej Frandsen Det kan vaere at Bjørn måske savner noget stimulering. Hvis han pludselig er blevet eventyrlysten. Katte kan ofte aendre adfaerd med alderen. Det kan vaere at et kattemiljø eller kattetrae kan bidrage med den nødvendige stimulation. Se her f.eks. https://cattree.dk/product-category/kattetraeer/. Dem som har legetøj, er overraskende gode til at holde katte frivilligt inde, da de simpelthen er pjattede med det. og kører sig selv traet. hehe Jeg har selv en bekendt der fik ballade fordi katte var begyndt at gå på naboens bil. Problemet gik i sig selv, efter katte fik denne legeplads, som den naermest aldrig forlader 🙂 Jeg krydser fingre for at du finder en løsning for Bjørn 🙂
 19. MisKitty

  Transportkasser

  Hejsa 😊 Jeg er ved at skrive afgangsprojekt på en akademiuddannelse i salg og markedsføring. En del af afgangsprojektet er en markedsundersøgelse om transportkasser/-tasker til katte. Jeg håber, at nogle af jer har tid og lyst til at besvare spørgeskemaet inden den 28. oktober 2018 kl. 23.59. https://goo.gl/forms/cTPiSq5B5pFhuekF2 ( ja, der er billeder af katte i spørgeskemaet :-) På forhånd tusind tak :-) venlig hilsen MisKitty PS. Alle besvarelser er anonyme og vil blive slettet senest 31.12.2018 (jeg skal til eksamen i december, men ved endnu ikke hvornår)
 20. Kattevenner

  Min kat er væk! :'(

  Det virker ikke til at der sker det store på dette forum. Men I får lige en lykkelig update. Jeg har kigget lidt på krak-kort og fandt et sted hun måske kunne holde til. Bankede på hans dør, men der blev ikke lukket op, selvom han var hjemme. Jeg lagde en efterlysning i hans postkasse med billede og telefonnummer, hvis nu han havde set hende. Han ringede ikke. Jeg tog vores bengal med ud i snor i dag, for at se om hun kunne finde Nala. Og ja, det kunne hun faktisk! Hun snusede og kaldte og fandt til sidst frem til hende, lige udenfor lige netop hans hus! Og Nala gik tilbage mod huset, som om hun hørte til der. Men jeg overtalte hende til at komme hen til mig igen. Hvad, har han stjålet hende??? Så nu har vi vores skønne og dejlige kat tilbage, takket være vores fantastiske bengal, og jeg lukker hende IKKE ud igen!
 21. Bissie/Gubbie

  Her er vi nu hej med jer alle

  hey vi e to huskatte der bor hos vores far og mor,Bissie e r stor og sort og hvid med hvide sokker ,og hvid mave og sort klap for næsen ,gubbie er stribet og gråsort og vi kommer fra inges kattehjem i glostrup og er snart fem år gamlev i søskende og meget kælne og vi r kun indenfor ,da der er en stor vej ,uden ,vi ser frem til at være hos alle i kattevenner hilsen bissie & Gubbie
 22. Kattevenner

  Min kat er væk! :'(

  Min kære kære Nala er løbet væk! 😢 Jeg har haft hende i 12 år, og hun er aldrig løbet væk fra mig før! Min 4-årige pige græder om aftenen og siger hun vil have katten og spørger hvornår hun kommer tilbage. Jeg troede noget forfærdeligt var sket med Nala, men i dag, nøjagtig 3 uger efter hun forsvandt, fandt min mand hende gående på vej hjemad på vores grusvej! Jeg blev så lykkelig da jeg kom hjem og hun var der, men hun var ligesom ikke sig selv. Hun havde været så kælen og opmærksomhedssøgende dagen inden hun forsvandt, og hun har altid været min og meget hengiven, og nu ville hun slet ikke snakkes med. Hun har altid være lykkelig for at se mig og spinder så snart jeg tager hende op, bare der er gået en dag, vi ikke har været sammen. Men hun spandt ikke, da jeg tog hende op, og første gange døren blev åbnet, var hun væk igen... 😢 Jeg er fuldstændig knust. Det var som om hun havde travlt med at komme et andet sted hen. Jeg tænker måske nogen har taget hende til sig? Holdt hende inde måske? Kan nogen finde på det? Dengang hun forsvandt havde der været 3 dage med uro i huset (overnattende gæster) og jeg så hende ikke hverken på dag 2 eller 3. Jeg kaldte og ledte alle vegne, da gæsterne var taget hjem, men hun var ingen steder at finde. Hun kom ikke engang hjem for at spise. Det ligner hende ikke at forsvinde på den måde! Så jeg tænkerne gæsterne har været for meget for hende, og nogen har taget hende ind, mens hun var træt af det. Hun var nemlig i meget god foderstand, da hun kortvarigt var hjemme i dag, så hun har ingenting manglet, og er jo heller ikke kommet hjem efter mad, så det finder jeg meget mistænkeligt. Men hun bar da halsbånd da hun forsvandt, det var så væk nu, og hun har meget tydelige øremærker, så ingen kan da være så samvittighedsløse at tage en kat til sig, der er ejet i forvejen? Jeg vil i hvert fald ikke give op. Når/hvis jeg ser hende igen, så tager jeg hende ind, og så åbner jeg ikke bare lige døren igen! Så skal hun forkæles og nusses og mærke, at det er her, hun hører til! Men hvad gør jeg nu? Hun er jo væk igen! Hvad hvis der går 3 uger igen. Eller hun ALDRIG kommer tilbage. Jeg har jo ingen idé om, hvor hun holder til henne. Jeg vil ikke miste min kat gennem 12 år bare pga. en enkelt gang med nogle overnattende gæster. 😢
 23. Den lille Lisbeth

  Nervøs 8 årig hunkat

  Jeg har en 8 årig halv norsk hunkat som er meget nervøs, som stikker af og gemmer sig i haven, når vi har gæster. Hun har focus på alle lyde, og bare den mindste lyd fra min hund eller sammenlever betyder hun stikker af, det er kun mig hun er tryg ved og kommer også når jeg kalder, men forstår ikke hvorfor hun er urolig og stikker af når min sammenlever eller hund fx. bare bevæger sig, da de har boet samme i alle 8 år, fornær de første ca. 8 uger hvor hun var over ladt til sig selv sammen med søster som desværre stak af efter 1/2 år, vi tog dem til os da vi fandt dem ved vores indgang hvor de frøs februar måned. Er der nogle der har nogle gode råd , om hvordan hun kan komme til af være mindre nervøs og blve inde og Ikke stikke af ved dem mindste lyd eller bevægelse fra min hund og samlever.
 24. Kuko

  Katte-elsker søges - SOS

  :-)......... Vi har tænkt tanken - men vil jo helst, at den ikke skal sidde i et bur et eller andet sted og vente på en sød familie... dermed ikke sagt, at alle de fornuftige dyrlæger eller katte-hjælpere som kattenes værn eller Inges kattehjem ikke kan og/eller gør det godt. Vi ønsker bare ikke de skal sidde og vente og være den næste i rækken :-) Det har nu fået en chance i livet og det skal vi hjælpe den med at udnytte. Tak for dit svar....
 25. Kobolt

  Katte-elsker søges - SOS

  Eiiij, håber godt nok i finder er hjem til den lille, men ellers prøv de lokale dyrlæger, de kan tit hjælpe med mere...... hellere et par måneder hos en dyrlæge end en der ikke forstår sig på katte, for slet ikke at tale om den stress der er for det lille kræ med hund der ikke kan lide hende. min kat på 16 år kan desværre ikke tolerere andre katte, ellers tog jeg hende med det samme...pøj pøj Kattemanden i V. Vedsted
 26. Kuko

  Katte-elsker søges - SOS

  Kære katte elskere, Jeg ved ikke om dette forum er det rigtige eller om det giver pote. I hvert fald skal det prøves. Vi har taget en lille sød og kærlig forældre løs kattekilling til os. Den lå efterladt våd, afkræftet og sulten i vejkanten. Tydeligvis efterladt og klar til at stige til himlen. Nu har den boet hos os i en uge. Den leger, den spiser, den er renlig og det er bare verdens sødeste lille killing. Den har virkelig kvitteret for den ekstra chance den fik. Skøn lille hun-killing. Vi er hunde mennesker og har to store hunde. Den ene synes desværre slet ikke at en kattekilling er en god ide. Lang historie kort..... vi søger verdens mest kærlige hjem til denne lille stakkel. Vi nænner ikke at give det til et bur på et eller andet kattehjem....... Den udleveres dog ikke til folk der ikke forstår sig på katte eller til et godt hjem :-). Send os en mail på kvasen05@hotmail.com hvis I kan hjælpe os med ovennævnte....... vi vurderer den er ca.8 uger gammel. Kh. Familien kattepleje i Esbjerg
 1. Load mere aktivitet


×