Hop til indhold

Lyset for enden af tunellen


O´ernes mor

Recommended Posts

Så ser det endelig ud som om det er ved at lysne for enden af vores store omfattende neutraliseringsprojekt med vores to kattebørn.

Ofelia er nu på vej hjem fra dyrlægen efter at have fået fjernet de sidste sting. Det var begyndt at væske og hæve og duftede ikke af violer, så i første omgang blev kun klipsene fjernet og vi fik noget creme med hjem vi skulle smøre hende med. Heldigvis viste det sig kun at være irritation fra clipsene og hævelse og væske forsvandt efter et par dage. Hun var så selv startet på at fjerne sting - hele to havde hun nået, på trods af mandsopdækkelse nærmest i døgndrift.

Oswald var også begyndt at hæve og væske fra sin pung, men den er faldet og der kommer ingen væske mere. Nu er resterne af pungen bare ret hård og han har fået en hudoverskrabning på den ene side af pungen. Han skælder dog ikke ud mere når man røre ham deromme og jeg har trykket på pungen for at se om han viser irritation eller det gør ondt, men han ligger bare og spinder og synes det er åh så dejligt at blive nusset i hoved og således ;)

Så det virker som om alle vores snart månedlange bekymringer er ved vejs ende.

 

Så nu kan vi ånde lettet op og nyde vores katte, der i dag rent faktisk har leget fangeleg sammen - for første gang - i hele 20 minutter helt uden at komme op og skændes eller slås. Så det virker som om de endelig kan få glæde af hinanden uden gener fra hormonerne.

Oswald får endda lov til at kysse og slikke på hende uden hun skælder ud. Han får dog stadig et gok oveni nødden, men uden kløer, så her sker store fremskridt!

Link til kommentar
Del på andre sites

Hvor er jeg bare glad på jeres vegne....

 

Og hvor lækkert at de to nu nyder hinandens selskab

 

Ja det er hyggeligt at høre dem fræse frem og tilbage mellem spisestuen, stuen (op over kradsetræ) og terrassen. Har desværre aldrig haft katte der legede sammen og synes det var lige skægt. Det har for det meste altid været mere på den enes præmisser end den andens. Så jeg nyder den nye oplevelse :D

Link til kommentar
Del på andre sites

Jeps. De leger flere gange om dagen og render og kalder på hinanden når den ene er blevet borte. Så de hygger sig rigtig meget med hinanden. Tror at et stort klatremiljø er ved at være stærkt tiltrængt, da de galopere op over det lille vi har med sådan en fart at det tit tilter og det er da også væltet et par gange. De bruger det meget i deres leg, men det kunne godt være meget større. Det ser lidt drabeligt ud når de hænger og hiver i hver deres side og det svinger fra side til side. De er ret voldsomme når de leger.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...