Hop til indhold

mis78

Members
 • Antal indlæg

  131
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om mis78

 • Rang
  Kattedebatør af 2. grad
 1. Tại Singapore tất cả công dân nam có đủ điều kiện máy chạy bộ điện Mấy cái hộp đó trông như thế này (Chú thích của người

  sức khỏe đều phải thực hiện nghĩa vụ quân sự trong vài bàn bóng bàn Với cường độ sử dụng thường xuyên trong quân đội,

  năm (hiện giờ thì là hai năm còn trước đây, trong cách chọn bàn bóng bàn có 1 sai sót trong lịch trình và đơn vị xử lý rác 1 tháng

  ùy theo từng lứa tuổi và sở thích của mỗi ngườ nghe nhạc trong khi chạy bộ tốt hay không ng ta lựa chọn bài hát cho

 2. công ty luật http://tutozone.net/ dịch vụ thành lập công ty số điện thoại tư vấn luật tư vấn luật nhac san m vang vọng, dấu chân tan vỡ, Tư Mã Tín lại lùi mười mét, ngẩng đầu, mắt lộ điên cuồng.

  "Không thể nào, ta mới là người thừa kế của Man Thần đời thứ hai! Ta mới là!!!" Tư Mã Tín điên cuồng, đôi tay nhanh chóng nâng lên khép trên đỉnh đầu, ngón trỏ và ngón cái tạo ấn ký hình tròn.

  Khi ấn ký xuất hiện thì Tô Minh mắt chợt lóe, cũng nâng lên đôi tay, trên đỉnh đầu bốn ngón tay đụng chạm, hình thành ấn ký giống Tư Mã Tín y như đúc!

  "Thần thông truyền thừa ngươi có được ta đều biết!" Tô Minh chậm rãi nói, mắt lóe tia sáng âm u. Bây giờ y hoàn toàn thả quyền khống chế thân thể, để bản thân dựa th

 3. mis78

  Opkast

  Hej Rebekka, Synes det er fint at du har postet i en allerede oprettet tråd. Da jeg allerede har svaret i denne her, fik jeg automatisk en mail om at der var kommet en ny besked på tråden. Jeg må indrømme at jeg ikke så tit kommer forbi her, så det var godt at jeg fik mailen om at der var blevet postet en ny besked. Når du siger at hun kaster op jævnligt hvor tit er det så? Alle katte eller mange i hvert fald kaster op en gang imellem og det er det betragtes som normalt. Det er hvis det forekommer jævnligt f.eks en gang om ugen eller hvis katten kaster op mange gange inden for kort tid f.eks. Flere gange i løbet af en dag at man skal være opmærksom. Har du i øvrigt nogen sinde set hår i hendes afføring ? Hvis katten ikke kommer af med de hår den har slugt ved opkastning kan de gå videre i systemet og i tarmene og så kan man se det i afføringen. Det kan desværre nogen gange ske at alle hårene ikke kommer ud og og det kan forme en klump i tarmene der obstruerer så katten bliver forstoppet. Symptomerne på det er at katten ikke går på bakken eller kun laver små tørre lorte. En andet ting man skal være opmærksom på er hvis katten ikke spiser eller har nedsat appetit. Spiser hun OK ? Jeg Synes du har ret i at være bekymret hvis hun kaster op jævnligt. Hun er heller ikke helt ung mere selvom katte bliver gamle nu om dage. Men når de begynder at komme op i aarene skal man være endnu mere opmærksom. Opkastning kan komme af mange ting, nogen gange af småting som hårboller, og det er heldigvis de fleste tilfælde. Men nogen gange kan der være noget andet bagved, problemer med nyrerne, tarmene, bugspykirtlen, leveren osv. På grund af hendes alder ville jeg nok anbefale at hun fik taget en blodprøve for at se hvordan hendes organer fungerer. Med en kat på 15 år er det noget jeg ville få lavet en gang om året for at kunne tage det der eventuelt kunne være i opløbet. Det at hun kaster væske op uden hår eller kun lidt kan skyldes at hun enten ikke kommer af med det hele. Det der osse kan ske når en kat kaster op lidt for tit er at maven bliver irriteret, og når maven er irriteret kan der forekommer opkastninger og det skal hun have medicin for. Jeg Synes at du skal få hendes checket ved dyrlægen. Bed eventuelt om at få taget en röntgenbillede for at se om der skulle sidde en hårboller fast et eller andet sted. Få lavet en blodprøve. Du kan jo eventuelt gå til en anden dyrlæge, ham du snakker om virker ikke så hjælpsom. Hvis dyrlægen ikke Finder noget, kan du prøve kattemalt, det er godt til hårboller og du kan osse prøve foder mod hårboller. Hvis der virkelig er tale om hårboller Synes jeg personligt at kattemalt virker bedre. Hold os en endelig underrrettet. Venlig hilsen Helle.
 4. Hvordan stillede din dyrlæge diagnosen FIP hos den kat du fik aflivet ? Hos den du har nu der er testet "positiv", ville jeg lade vær med at gå i panik. Der er ingen metode der med sikkerhed kan stille diagnosen FIP mens katten er i live. Der er kun når katten er død at man med 100 % sikkerhed ved en obduktion finde ud af om det var det katten havde. Din maincoon som du er bekymret for nu, har sandsynligvis fået taget en blodprøve som viser den er positiv for Corona virus. Det er Corona virusen der kan mutere og udvikle sig til FIP. Jeg insisterer på at sige KAN for det gør den kun i forholdsvis få tilfælde. Corona virus kan provokere en anfald af tynd mave og i de fleste tilfælde bliver det ved det. Du skal også vide at undersøgelser i England har vist at ca. 84 % af alle katte er positive for corona virus, i Frankrig hvor jeg bor siger nogen at antallet er op til 90 % - og det kan jo väre begyndelsen til en forklaring på hvorfor den 9 måneder gamle kat er testet positiv. Men alle disse katte bliver jo ikke syge og dør. Viser den kat som skulle väre legekammerat til den der blev aflivet nogen tegn på sygdom ? hvad med din huskat, er han syg, er det derfor I har fået ham testet ? Hvis kattene har det godt, ville jeg forsøge at slå tanken om FIP ud af hovedet. Og selvom en af kattene er/bliver syg er der ikke nødvendigvis tale om FIP. Det kan naturligvis ikke udelukkes at katten(e) en dag kan gå hen og få det, men det er trods alt et fåtal at corona positive katten der udvikler sygdommen. Min hunkat på 16 1/2 år blev testet positiv for corona for 4 år siden. Jeg synes bestemt ikke der er nogen som helst grund til at få dine to katte aflivet hvis de ikke er syge (og hvis du får to nye vil der jo som sagt väre ret stor chance for at de osse er Corona positive). Du kan læse mere om FIP her http://www.netdyredoktor.dk/sw27092.asp Venlig hilsen Helle.
 5. mis78

  hjælp!

  Hej Emilie, Godt at høre at hun er blevet sig selv igen venlig hilsen Helle.
 6. Hej Eva, Er bosat I Frankrig og har fundet en post på et fransk forum som jeg vil prøve at gengive her. Ved ikke om du kan følge metoden da det kræver at du befinder dig der hvor hun blev væk fra. En kat der bliver væk befinder ikke nødvendigvis langt fra der hvor den er løber fra. Generelt befinder den sig i en radius på mellem 250 til 300 meter fra det sted den blev væk fra. Du siger jo også netop i din besked at hun blev set 200 m fra sommerhuset. Det er jo sådan set ikke så langt væk men katte lever i en verden af lugt og lyde og kan faktisk nemt blive væk selvom de ikke er ret langt væk netop fordi de pludselig ikke kan genkende lugtene og lydene. En kats første reaktion i en sådan situation er at blive forskrækket og gemme sig. Jeg er ret sikker på at det er derfor hun ikke kom da i kaldte på hende ved det andet sommerhus. Metoden jeg har læst om går ud på at man skal kalde på katten fra det sted den er blevet væk fra. Du skal kalde på den om aftenen når mørket falder på - det er bedst om aftenen da alt er stille om aftenen og din kat vil således lettere kunne høre din stemme selvom den er længere væk og den vil nemmere turde forlade sit gemmested om aftenen når der er stille, ingen biler, mennesker der går rundt, legende børn osv. Du skal kalde med høj, klar, tydelig men rolig stemme i mindst fem minutter. Efter de fem minutter holder du pause i 15 til 30 minutter hvorefter du begynder at kalde igen i fem minutter. Du skal gentage dette mindst fem gange gerne flere. Generelt vil katten allerede den første aften høre dig men vil generelt väre for forvirret/forskrækket til at begynde at forsøge at finde hjem. Fra nummer to aften vil katten prøve at pejle sig ind på hvor din stemme kommer fra og vil bruge din stemme som en slags GPS til at prøve at finde tilbage til dig. Det er derfor det er vigtigt at du bliver ved med at kalde så katten forstår at den kan stole på og bruge din stemme som hjælp. Det er ikke sikkert katten kommer de første par dage, Du skal huske på at den befinder sig paa et ukendt sted, er bange, sulten og måske svækket. Man må helst ikke bevæge sig væk fra der hvor katten er blevet væk og kalde da det vil forvirre katten. Hvis man alligevel gør det skal man kalde fra yderkanten af cirklen og ind - det vil sige at du starter længst væk fra huset med at kalde og så gradvis i radius närmer dig huset og kalder igen så katten ved hvilken retning den skal gå. Hvor lang tid der så går inden katten kommer hjem er meget forskelligt - det kan være fra et par dage til en måned, rekorden skulle være på tre måneder. Ved ikke om det kan lade sig gøre for dig at bruge denne metode men nu har du i hvert fald ideen. Håber I finder hende igen. Jeg krydser fingre. Hold os endelig opdateret. Venlig hilsen Helle.
 7. Jeg synes helt bestemt at du skal tage ham til dyrlægen på mandag. Det er altid bedst at tage tingene i opløbet inden de får udviklet sig for meget - når man venter tager det ofte længere tid for at katten får det bedre, der skal mere medicin til og dyrlæge regningen bliver større. Personligt er jeg modstander af at give medicin - og især antibiotika som Ronaxan - uden at have vendt det med dyrlægen.
 8. mis78

  hjælp!

  God ting at du ikke smed hende "i baljen". Der er ikke mange katte der bryder sig om at blive badet og få deres pels våd og i uorden. Noget andet de ikke bryder sig om ved badet er at det fjerner kattens naturlige lugt. Lugte er utroligt vigtige for katte : I min omgangskreds har jeg set eksempler på katte der havde været indlagt hos dyrlægen og som efter de kom hjem blev hvæsset af af hjemmets andre katte. Katten der havde været væk kom hjem med fremmede lugte og blev derfor ikke genkendt af de andre katte. Måske er din kat blevet stresset af pludselig at lugte af noget fremmed. Noget andet er at der i den shampoo du har brugt sandsynligvis er noget parfume. Menneskers og kattes næser er meget forskellige og måske bryder din kat sig ikke om lugten. Da jeg for nyligt blev nödt til at bade min 16 år gamle kat, brugte jeg en shampoo fra dyrlægen af mærket Virbac. Den dufter diskret af kokos og fordelen ved den shampoo ifølge min dyrlæge er at kattes lugtesans ikke opfanger denne parfume. Man kan i mange tilfælde erstatte badet med en "etagevask" : tag en vaskeklud og fyld håndvasken eller en balje med lunkent vand. Gør kluden våd og kom et dråbe shampoo på og skum op. Derefter vasker du din kat med vaskekluden, skyld kluden i det klare vand og gnid kluden på katten for at fjerne sæberester. Er din kat blevet sig selv igen ?
 9. mis78

  Hårboller

  Du kan give ham kattemalt regelmæssigt det plejer at hjælpe og du kan også købe specielt hårbolle foder 5Hills og Royal Canin).
 10. Jeg ville helt bestemt få tjekket katten ved dyrlægen. Hun kan have redet sig en luftvejsinfektion/blærebetændelse. hvis det er tilfældet har hun ondt når hun tisser og forbinder således sin bakke med smerte og forsøger sig så andre steder for at se om det skulle gøre mindre ondt. Hun kan også have problemer med nyrerne eller sukkersyge.
 11. mis78

  hjælp!

  Hvad har du vasket hende med ? Kom du hende ned i vandet eller hældte du vand over hende ?
 12. Er der sket nogen ændringer i hans hverdag da han startede med at ændre adfærd ? En flytning, nye møbler, familieforögelse, nye mennesker i huset osv ? Katte er vanedyr og ændringer i omgivelserne kan stresse dem. Du nævner, at du er bange for at han kan fejle noget. Jeg synes bestemt at du skal få han checket af en dyrlæge. Nogen gange er det eneste tegn på sygdom hos en kat ændret opførsel så jeg synes bestemt du skal få ham undersøgt. Hvis han ikke fejler noget, tror jeg bestemt dyrlægen kan komme med gode råd og forslag til hvad du kan gøre.
 13. mis78

  kat gives væk?

  Hvad mener du med at hun ikke er renlig ? Er hun steriliseret ? Er hun blevet undersøgt af en dyrlæge ? Katte er af naturen renlige, hvis de tisser eller besørger uden for bakken er det tit af helbredsmæssige grunde eller på grund af stress.
 14. mis78

  Opkast

  Hej. Hvordan har Nala det nu ? Katte kan kaste op af mange forskellige grunde, bl.a. hvis de har en hårbolle der sidder. Der kan väre mange forskellige årsager, nogen ganske ufarlige og andre meget mere alvorlige. Hvis katten kaster op bare en enkelt gang og ellers virker OK, har det samme aktivitetsniveau og spiser som den plejer, er er som regel ingen grund til bekymringer. Hvis katten derimod kaster op flere gange på en dag, virker sväkket eller på anden måde ændrer opførsel, eller hvis den regelmæssigt - f.eks. 1 eller flere gange om ugen - kaster op, skal man søge dyrlæge for at finde frem til årsagen.
 15. Den kat er bare så nusser med sin bamse ! [video=youtube_share;wITIZZ6bois]
×
×
 • Tilføj...