Hop til indhold

Vores killinger.


O´ernes mor

Recommended Posts

Ofelia er i dag begyndt at lede efter et passende sted at føde sine killinger. Hun har ihf rendt hvileløst rundt i hele lejligheden og snuset og kigget efter huler. Bogreolen, garnkurven, radiatorgrave, hulrummet under den ene sofa, skabet i den lille gang, under og ved siden af spisebordet og computerbord er grundigt blevet snuset til og der er blevet afprøvet liggestillinger. Nogle gange er der små trækninger i det ene bagben og maven bevæger sig. Ved ikke om det er begyndende veer eller det bare er killingerne der bevæger sig. Hendes kønsorganer er ret udspilede og hun vasker og vasker sig bagi. Vores hankat er helt elendig og kan ikke have han ikke kan se hende. Bare hun flytter på poten er han på mærkerne. Så for at han ikke skal dø af stress eller komme til at stresse hende er han forvist ud i det gode vejr på terrassen. Endelig efter næsten en times sang har han lagt sig og sover nu.

Ofelia fandt så frem til at pladsen bag en vase og en træfigur på gulvet var et godt sted at ligge, så nu har jeg linet op til hende med en gæstedyne med håndklæde over og så et gammelt dynebetræk. Fint skal det jo være :)

 

DSC04140.jpgHar stillet tingene tilbage foran sengen, så hun får lidt hulevirkning.

 

DSC04142.jpgSengen er hermed godkendt af bruger.

 

Så er der "bare" tilbage og vendte spændt på fortsættelsen.

Link til kommentar
Del på andre sites

Ja vi sad lige og regnede på det og hun skal føde i denne uge. Killingerne er også ved at være så store at man nærmest kan sige goddag til dem gennem hendes maveskind, så vi er MEGET spændte nu. Eller jeg er hihi. Kæresten tager den helt med ro.

Ja det skal nok blive en fin fødekasse, hun er ihf glad for den. Så skal vi bare have fundet på en løsning med en kravle/løbegård til dem så de ikke starter livet med at skvatte ned af trapperne.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...