Hop til indhold

Bornholmeren

Members
 • Antal indlæg

  554
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  7

Alt der er opslået af Bornholmeren

 1. Mine katte kan komme ud, men kommer alle ind og bruger kattebakken - og det er jeg rigtig glad for, så bruger de nemlig ikke naboernes have, og hvem gider have naboens kat til at skide i sine blomsterbed og strinte på grillen
 2. Det er ikke dyrplageri at aflive en kat..!!!! Den er væk og mærker ikke mere Vil du bare sende katten hen et sted hvor samme problemer opstår..? og hvad så når de ikke vil have katten, er det ikke dyrplageri..? Er din kat neutraliseret..??? Hvis ikke den er det, kan det vare derfor den tisser inde..
 3. Har hun samme slags kattebakke og kattegrus begge steder.?
 4. Hvis man flytter ind i en lejlighed, hvor man på et beboermøde demokratisk har vedtaget at man må holde en neutraliseret kat - så ér reglerne altså sådan..
 5. Jeg syntes det er alt for tidligt at tage beslutningen.. det er trods alt kun leg og han skader ikke hunkillingen... Han skal have masser af legetøj og noget at klatre i så han kan blive beskæftiget.. jeg ville straks aflede ham når han blive for fjollet..
 6. Det ved man jo ikke.. Katte i naturen klare sig jo heller ikke så godt.. Hvis ikke de bliver fodret bukker mange under for sygdomme..
 7. Du overvurdere kattens intelligens.. katten kan være bange og stresset og derfor tør den ikke komme frem.. en kat kan da ikke finde ud af at teste nogen
 8. Ja pyha... det var iverfald heller aldrig sket her !
 9. Nej det misforstod du bestemt ikke... det var mig som ikke havde læst ordenligt..
 10. Jeg må fanme have min mening lige så vel som du har din..! Og hvor har jeg så skrevet at en kat må styre et menneske..?? Det kan jo ikke lade sig gøre, nu må du stoppe med den hets imod mig..
 11. Hvad er det for noget pjat..! Der er ingen lyserøde skyer her..! Men jeg afliver ikke en kat hvis jeg kan se grunden til at der er problemer.. Hvis katten bider fordi den er syg eller stresset, må man afhjælpe problemet hvis man holder af sin kat.. Mener du at så snart der kommer lidt på tværs, er det bare ud med katten..? Det er der mange der mener og det er jo deres mening, men jeg skal iverfald ikke nedgøres fordi jeg vil prøve at hjælpe katten i første omgang..!
 12. Der er et godt tilbud HER
 13. Åh nej... bare det havde været din... i det mindste ved du at folk holder øje og prøver at hjælpe
 14. Peter - du vil bare altid aflive katten.... man kunne jo lige spørge sig omkring og prøve nogle ting, det kunne jo være der var et eller andet galt..
 15. Jeg syntes det lyder rigtig godt, mon ikke det vil lykkes til sidst.. det er ikke sikkert de nogen sinde bliver perlevenner, men at de sagtens kan omgås uden problemer. Mine to gamle katte syntes ikke enormt godt om de sidst to ankomne, men de er faldet til ro og tolerere at de er der
 16. Jeg syntes lige den skal have lidt mere tid - Der er jo en grund til at den opføre sig sådan..! det er jo ikke noget som er kommet lige ud af den blå luft - for så var det jo noget helt andet, så kunne det være sygdom.. Katten er jo skide stresset... Trine - jeg hader også kattesammenføringer med alt de "larm" som følger med, men det værste er som regel overstået i løbet af en måned.. giv hende lidt mere tid, dette skal selvfølgelig ikke fortsætte det næste halve år... fortæl os hvordan det går hen ad vejen..
 17. Jeg forstår faktisk hvorfor hunkatten er oppe og køre.. Katte er meget territoriale og det har været hendes hus altid, nu kommer der så en stor fæl hankat og flytter ind, det er virkelig stressende. Hun fatter ikke en pind og hele hendes område er blevet invaderet. Sammenføring af katte kan tage måneder, feks tog det min Leo et halvt år at blive sig selv igen efter en ny kat flyttet ind og han er endda et stort brød. Jeg syntes du skal være tålmodig, hvis hunkatten bider dig så giv en meget høj lyd så hun bliver forskrækket, hun skal selvfølgelig ikke bide dig i mange måneder, men 14 dage er ingenting for en stresset kat. Jeg håber på det bedste
 18. Det kan tage måneder at sammenføre fremmede katte og din venindes kat er fremmed over for dine, den er jo blevet voksen og lugter anderledes end en killing.. Kattene reagere faktisk "naturligt" og det kan ikke bare irettesættes væk.. jeg er enig med Henriette, jeg ville heller ikke stresse kattene med at have dem sammen i sommerhuset.
 19. Den vil såmen bare grave resten ned og gemme det til senere
×
×
 • Tilføj...