Hop til indhold

Tina Nilsson

Members
 • Antal indlæg

  262
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

Alt der er opslået af Tina Nilsson

 1. Hæhæ.. Ja, de 2 her er også glade for transport taskerne.. Fed ide m. nullerputsengen, den ene af taskerne er stor som et hus, der ku godt være en "nullerputseng" Tak for stor hjælp I flyttede sidste år ikk?
 2. Jeg gav 45,- pr. pille hos min dyrlæge, det er mange penge, men så er det jo godt kattene kun skal have dem 1-2 gange om året
 3. Tak for info.. Hold da op, det er da noget af en mundfuld..
 4. 1000 Tak Henriette Hva m. feliway? Både ugerne op til flytningen i det gamle hus, og så ugerne efter i det nye hus, ikk? Ville det være en go ide at træne kattene en gang imellem m. bilen (de er jo ikke vilde m. den.. bl.a. når vi køre til dyrlægen )? Der er også det at de er jo frit løbene.. :eek: Og om ikke ret længe starter nedrivningen af de første huse, så her vil komme en stor byggeplads.. Kattene vil jo nok blive vændet til larmen, og jeg beder til, at de vil holde sig væk fra byggeplsdsen Hvor længe vil du anbefale, vi holde dem indendøre, før vi lader dem løbe løs igen? Et par uger? eller mer?
 5. Jeg kunne godt bruge din hjælp, under forum, debat og flytte m. en ude kat, har jeg skrevet til dig
 6. Hvor i Rødovre er der udstilling denne gang? Det vil jeg da prøve.. Mvh.
 7. Hej Henriette, jeg ville rigtig gerne have nogle goe råd ang. flytning af vores to katte de er 4 år, og de løber frit hver dag.. Vi skal først flytte om 1½-2 år, og vi bliver i området.. Vi bor i et gammelt rækkehus m. stor have og m. store natur områder, men de skal rives ned og der vil så blive byggede nye.. Vi flytter så direkte ned i et af de nye.. Vi har talt lidt om hvad der må være mindst traumatisk for dem . Der vil være en del larm v. en flytning, og kattene vil jo være der under hele nedpakningen, ville det være en go ide at flytte dem og alle deres ting, aftenen før?
 8. Jeg har spurt både læge og apotek og pillerne er IKKE de samme til dyr og mennesker.. (som jeg troede tidliger) men jeg tror ikke katten dør hvis man gir den for meget
 9. Hej. Jeg har ikke selv prøvede det, men skal de ikke være mere røde og hævede? Dem du viser der, ligner mine 2 Mainecoon drenges brystvorter, hæhæ.. Kh.
 10. Virkelig skøn dreng, den farve øjne og pels.. Er ikke til at stå for <3
 11. Jeg er SÅ enig med hvad de andre har svaret <3
 12. Hæhæ.. hvor er de bare skønne <3
 13. Nu er mine 2 Mainecoon drenge lidt over 3 år.. Og kommer ikke SÅ tit med mus og fugle mere som de har gjordt.. Sidste år kom de slæbende m. ALT, tørre gamle fuglelig, levende duer og MASSER af mus.. I år kan jeg tælle på EN hånd hvor mange mus og fugle de har fanget..
 14. Ihh.. så kommer de snart m. posten..
 15. super fede.. og jeg har bestilt 4 stk. det var billigt.. kh.
 16. Hej Amerath Tillykke m. lille ny. Ja, som du selv nævner, er han meget lille og lige ung nok til at blive taget fra og det kunne godt hænge sammen m. senge tisseriet, du kunne flytte kattebakken eller købe en til, så han ikke skal bruge energi på at lede efter og finde den.. og du må tage ham på "wc" nogen gange om dagen og vise ham v. at lege lidt og skrabe lidt m. hånden at bakken er der og hvad den skal bruges til.. fint at I leger m. ham selvom det lige nu, ikke er så meget.. kh.
 17. Hej Velkommen hertil kh.
 18. Hej kære mia, Ja tankerne drøner rundt i hovedet og man tænker de værste ting.. Men det kan jo sagtens være der IKKE er sket noget og at han kommer hjem igen det er godt det du gør og bliv v. med det, det måske det der i sidste ende bringer ham hjem.. Mange kærlige håb.
×
×
 • Tilføj...