Hop til indhold

Morgenvækning


Nikolaj

Recommended Posts

Vi har to seje katte der desværre vækker os vildt tildligt.

 

Først er det når de er sultne. Nogen gange klokken 5-6, nogen gange tidligere. Vi har prøvet at ignorere dem hvis de gør det for tidligt, men det er alligevel svært at sove, for de miaver ret højt, så vi ender tit med at gå op og give dem noget mad.

Jeg har prøvet at give dem mad lige inden vi gik i seng og det hjalp lidt på det, men da de er ude i dagtimerne betyder det at der går ret lang tid mellem de spiser.

 

Anden gang de vækker os er så lidt senere hvor de gerne vil ud. Men der er vi som regel vågne alilgevel. Vi bor i lejlighed med baggård der leder ud til et stort villakvarter hvor de render rundt om dagen. Vi ville gerne putte en kattelem i vores bagdør, men der skal så også puttes een nede i bagdøren ud til gården, og det skal vi liiiige have resten af bygningen til at acceptere også.

 

 

Hvordan forhindrer vi at kattene vil have mad klokken 5 om morgenen?

Link til kommentar
Del på andre sites

På alle pakker for kattemad står der en dosering. Jeg går ud fra det er for at de ikke skal overspise. Vi giver dem allerede lidt mere end der står derpå, fordi de er meget ude og meget aktive. Men risikerer vi ikke at de spiser alt for meget hvis der altid er mad?

 

Især den ene af dem er en grovæder ud over alle grænser. Jeg tror han har haft nogen traumatiske oplevelser som killing hvor han ikke fik mad nok... :) Han spiser stort set alt der bliver stillet foran ham på et par sekunder.

Link til kommentar
Del på andre sites

En kat spiser 15-25 gange om dagen :)

Alle mine herhjemme har fri adgang, der er 8 katte pt. og de deler 800gram vådkost og 300-400gram tørkost om dagen (fri adgang)

Skal lige siges at de får Royal Canin 37 og Feline Porta 21 Grain Free.

 

Køber man produkterne i supermarkederne får kattene ikke alle de næringsstoffer de skal have med den lille mængde de går af foder som er angivet, derfor bliver de overvægtige hvis de får mere, som de skal have for at få næringsstoffer nok.

Link til kommentar
Del på andre sites

Jeg ville nok give dem noget mere mad.. hvis de er ude hele dagen bruger de flere kalorier end der står på pakken... Giv dem meget mad lige inden i går i seng...

Jeg havde samme problem med mine engang og det var fordi de var blevet vant til at spise lige så snart jeg stod op... Da katte jo ikke er dumme vækkede de mig bare tidligere og tidligere... Nu giver jeg ikke mad lige med det samme men venter til jeg har været i bad, de brokkede sig i starten men nu sidder de bare og venter...

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...