Hop til indhold

Fortvivlede & bekymrede Ejere :(


Patrick Overskov

Recommended Posts

hej alle i dejlige katteejere her i det danske land :)

min kæreste og jeg har et spørgsmål som vi inderligt håber i kan hjælpe med..

sagen er den at vi for noget tid siden havde 2 katte (søskende) men pga. pladsmangel valgte at afsætte den ene af de 2 (med dyb smerte)

efter ca. 1½ år kunne hendes nuværende katteejer så ikke holde på den lille mere da hun følte det var synd for hende fordi hun ikk blev aktiveret nok..

så hun skrev til os og vi var ellevilde ved at vi kunne få vores lille savnede familiemedlem tilbage

men vi er blevet en smule bekymret og der står intet om det her nogle steder på nettet..

vi satte vores nuværende kat i et rum for sig selv så de ikke kunne mødes før senere, så det skulle ikke være et problem...

alligevel bliver den nye kat bliver ved med at hvæsse af os, knurre.. i bund og grund viser hun truende adfærd overfor os men samtidig smider hun sig på gulvet og vil gerne kæle, så vi er ret så bekymret for at hun ikke vil falde til her

det skal siges at vi fik hende igår og hun nok skal have lidt tid til at falde på plads men jeg er bare så bekymret for om hun overhovedet kan/vil indordne sig..

er der nogle gode råd til hvordan vi kan få hende ud under sofaen og måske blive lidt mere snaksagelig eller skal vi bare se tiden an og lade hende være

 

er så bekymret for det har været vores drøm længe at få hende hjem og vi vil jo ikke af med hende igen

KH Patrick

Link til kommentar
Del på andre sites

Først og fremmest bør I ikke lukke den en kat i et rum for sig selv. Det forhaler bare processen, at kattene skal lære hinanden at kende igen.

 

Det er helt normalt at en kat er lidt usikker på nye omgivelser og måske den ikke lige kan huske, at den har boet hos jer før....og den kan sikkert lugte den anden kat

 

Forsøg at lade kattene gå sammen, bare lukke døren op og se hvordan det går, og forsøg så vidt muligt at lade som ingentíng...også selv om de måske hvæser, knurrer og dasker lidt til hinanden.

 

Det er kun hvis det bliver rigtig agressivt I må blande jer.....altså afrevne pelstotter, skrigende og knurrende katte der ruller rundt og er ved at vælte huset o.s.v.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

Bestikkelse, bestikkelse- og bestikkelse. Luk katten ud - og gemmer den sig under sofaen, så kan man sagtens sidde og læse/glo på tabletten- og så have et eller andet klar, frikadellebidder/ost/rejer- hvad den nu vil sælge sin lille kattesjæl for.

 

Vær rolig- og stryg/ae den kun kort. Man skal ikke friste skæbnen- aka ae mere på katte- end at de synes, det er for lidt!

Min vildkat er nu et værre klæbeøre, og han var meget meget bange og vild! Pt ligger han ved siden af mig og bobler/skal nusses på sin lille mavse. (Det arbejder vi på- han bruger lidt for mange kløer og tænder pt)

 

Mvh

Pinny- kattetæmmer

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...