Hop til indhold

Pinny

Members
 • Antal indlæg

  373
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om Pinny

 • Rang
  Kattedebatør af 2. grad
 1. Hyperthyroidisme

  Hyperthyroidisme rammer typisk ældre katte (Men Blå er kun "midaldrende" 8 år) Symptomerne er, at katten taber sig, men har en forøget appetit. Den kan også gå fra foderet (som min Blå) og virker kvalm. Som: foderet er da interessant, at dufte til, men jeg gider altså ikke æde det. Når katten er stabil med pillerne (og for fanden da! Den pillebøtte kræver stærke fingre- den er ikke for sådan nogle om mig - der har gigt,) så kan man måske få den indlagt - og få en kur med radioaktivt jod.
 2. Hyperthyroidisme

  Min fhv tykke Blå kat (7 kg!) har fået Hyperthyroidisme. Det betød: Han gik helt og aldeles fra sit foder- også kattegufferne. Nu vejer han kun 4 kg, og efter at have besøgt den dyre læge- så skal han have to piller med 12 timers mellemrum. Først gad han jo ikke. Så gad han æde sine piller i en nøddestor klump leverpostej I to dage.. Så købte jeg en pilleskyder. da jeg havde 3 fingre tilbage... Så gad han ikke den! Nu går det sådan: Jeg propper pillen i hans mund, og han spytter den ud i !/2 af gangene. Han har spyttet flere ud, end jeg troede. Nu går det sådan: Jeg tager fat i hans nundvige ned venste hånd og nede fra- så forsøger jeg at proppe pillen langt ned med højre hånd. I bedste fald er den ædt, ellers spytter han den ud, og så må vi prøve igen. Han bider/kradser ikke mere- men jeg RYSTER over det hele af stress. Jeg ryster, og har puls 210... Og nu har jeg kun en svært punkteret tommelfinger: Hans rovtænder ers karpe. Han bider eller kradser ikke med vilje.
 3. Kære Katte Forum!

  Jeg tror, jeg siger farvel nu.

  Det her var engang et godt sted at komme, men nu er det simpelthen spammet  for meget.

  Som 

   

  Hvis siten ikke kan forhindre, jeg bliver spammet i fora  og udsat for porno, så er det ærgerligt.

  Tak for den tid, jeg har været her, der var god. Men nu er det nok. Hilsen til Leif og BetteMis.

  Jeg anmoder hermed om, at min profil bliver slettet. Tak!

  Mvh

  Tine/Pinny

 4. Nye bukser? Moderation tak!

  Jeg kan se en eller anden spade tilskriver mig- HELE tiden. Med det samme link! Og har jeg virkelig fået en advarsel i 2015? For hvad? Nej, jeg kommer her ikke så meget mere fordi, det her sted er så usikkert! De nye bukser: http://www.wholesalenhljerseysmark.com/ Som åbenbart har en lang debat med mig- NOT!
×