Hop til indhold

"Såkaldte Ragdoll killinger" - solgt på Fyn.


Lonely

Recommended Posts

Hej

 

Jeg er (stadig) i den ulykkelige sorg - efter tabet af min elskede lille dreng, min Ragdoll hankat blev kun 4 år. Han blev pludseligt meget syg, pga fedt lever (hans levertal var på over 1000)

 

Jeg er stadig i chok og i stor sorg, da han var som et barn for mig. Jeg er alene, har aldrig kunnet knytte mig til noget menneske, men ham, han var der altid for mig. Ham kunne jeg knytte mig helt til, som jeg ALDRIG har kunnet til noget eller nogen før!

 

Ja, jeg er stadig i en dyb sorg, men fortrænger det mest, da det er for ubærlig for mig %3A%27%28.png

 

For at udfylde den tomhed som min elskede dreng efterlod mig, søgte jeg efter en killing/kat, men kunne ikke "falde" for nogle af dem jeg så, men i desperation og meget impulsivt - og i den store sorg, kørte jeg et sted hen på Fyn, for at købe en "såkaldt" Ragdoll killing, dvs. en uden stamtavle, ergo en blandingskat (Det skal lige siges, at jeg så den annonce på guloggratis flere gange, men gik hurtigt videre - for så jo, at killingerne var uden stamtavler!

 

Men, men.. Mit hjerte var desperat, og billederne så jo rigtig fine ud, og jeg tænkte i den situation jeg stod i "at min tidligere Ragdoll VAR jo med stamtavle, så hvad gjorde det, tænkte jeg i mit knuste og desperate hjerte. (Jeg ved nu, at det var en fejl at tænke således)!

 

Da jeg ankom til stedet hvor killingerne var, kom jeg ind til et stald lignende hus med en masse udstyr til heste osv., og der stod så en masse utømte kattebakker, og alle kattene var skræmte, der stank og der var ret uhygiejnisk

 

Hun åbner døren til killingerne, (de var ude på toilettet, ja, jeg tror ikke de har opholdt sig rigtig andre steder), jeg bliver lidt blød da jeg så killingerne, MEN hurtigt ligger jeg mærke til HVOR små de er, og hvor GLANSLØSE deres pelse var! Det var LANGTFRA en Ragdoll pels! Jeg blev lidt chokeret for havde slet IKKE forventet, at komme til sådan et sted - billederne så jo rigtig gode ud, så var virkelig indstillet på, at det var fra et GODT sted. Mor-katten var også meget sky.

 

Men da jeg stod midt i det hele i min kæmpe sorg, i min svaghed, med et ivrigt og desperat hjerte, og associerede lidt, ja så købte jeg ham alligevel! %3A-%28.png DUMT DUMT, JA, det var virkelig dumt af mig!

 

Da jeg kom hjem med ham, mærkede jeg jo en udspilet mave han havde, og hvor TØR hans pels virkelig var.

Han var legesyg og spiste, men han havde virkelig tynd mave og der var blod i afføringen.

 

Jeg tog ham til dyrlægen, dyrlægen mente det var orm, og han målte temperaturen på ham, og den var for høj, så han fik noget antibiotika med hjem, som jeg skulle give ham i ti dage.

 

Jo, jeg har ham endnu og han er også vokset en del, hans mave er ikke blevet mere udspilet, men synes heller ikke den er blevet mindre. %3A-%28.png Hans pels er også blevet lidt bedre, men jeg synes slet ikke det er godt nok.

 

Han leger endnu mere, spiser, osv osv., men han skal til dyrlægen igen, for hans vejrtrækning er ikke særlig god. Jeg tror måske, at han har en virus af en art. Noget infektion i luftvejene. Jeg ved det ikke helt, men han skal i hvert fald til dyrlægen og har fået en tid.

 

Jeg er ked af, at jeg var så dum og naiv, at jeg var så svag og så desperat for at få udfyldt mit tomrum som min dreng havde/har efterladt mig.

 

Jeg er træt af at jeg købte en "Ragdoll" uden stamtavle!

 

Jeg kunne godt tænke mig, at vide om der er nogen som også har købt en såkaldt Ragdoll killing på Fyn her i Januar måned?

 

 

Venlig hilsen en knust og frustreret katteejer.

Link til kommentar
Del på andre sites

Sikke noget....både at du mistede din kat...og nu også omkring den nyanskaffede killing...

 

Ja du er langt fra den første, der lader sit gode hjerte rende af med sig...og køber en uægte, syg, dårlig socialiseret (og meget ofte ikke de lovpligtige 12 uger gammel) killing..

 

Og den beskrivelse af stedet og fremgangsmåden, det giver helt klare associationer til en yderst berygtet kattehandler...hhhmmm...gad vide om hun igen skulle have forlagt residensen til Fyn.......hun har da vist en søster der..kunne måske også være hende.....nej, det er ikke til at vide. Desværre er der alt for mange der holder katte under dybt kritisable forhold for at tjene på dem......og ja, du har helt ret i, at du har været lidt dum og naiv...ikke mindst fordi, det er sådan nogen som dig, der holder gang i den slags forretninger.

 

Men jeg håber at det alligevel bliver en ordentlig kat, som kan være til glæde for dig i mange år...hvis altså det lykkes at få styr på dens helbredsproblemer..

Link til kommentar
Del på andre sites

Aldrig købe fra forhold, man ikke er tryg ved! Aldrig købe syge dyr!

 

(Og det kan jeg sagtens sige- hvis jeg havde set de små- havde hele bundtet flyttet hjem til mig... rolleyes.png Og så var jeg gået fallit- igen )

 

Aldrig købe "ægte" uden papir! Medmindre der er SUNDHEDSBOG med fra den dyre doktor. En del racer har arvelige sygdomme, som den ansvarlige avler får testet afkommet for, men det koster, derfor gør dem med "ægte uden papir" det ikke.

Men det ved du nu nok- dette bare, hvis nytilkomne skulle falde over tråden!

 

 

 

Diarré kan være ghiradia, som kan kureres- i tide. Besværet vejrtrækning kan var infektion i luftvejene- eller FIP, som er noget værre skod! FIP smitter ikke, da det er en i katten muteret form for coronavirus, der smitter mellem katte, men muterer til FIP i den enkelte kat fx ved stress/nyt miljø.

 

Ikke for at gøre dig nervøs, men FIP er noget rigtig møg, dog tror jeg ikke din killing har det! Min gamle kastrat var også ved dr. dyr fordi han hvæsede på lungerne, antibiotika tog det.

 

Da vi overtog en kat, der af forskellige grunde ikke kunne være i sit nye hjem, den var anskaffet som selskab til en anden kat. Avler tog hende hjem, og ledte så efter et nyt hjem, som så blev os! :) Men den anden kat viste sig at have FIP, hvilket avler fortalte os om, og skrev, at avler forstod, hvis vi valgte aflivning. Jeg undersøgte sagen: Og aldrig i livet skulle den lille sorte djævel aflives, når FIP ikke smitter. (Coronavirus har alle mine nok i forvejen). Hun var en kat, der stjal ens hjerte- ikke fordi, hun var smuk- men pga hendes personlighed.

 

Socialisering: Det kommer! Vores "vildkat" sover nu på sofabordet... Og han var vel 1 år før, han kom i hænder- det har så også taget 1 år, at få ham tam.

Han kan nu løftes på- roligt. Aes på, men nogen kælepotte er han ikke- endnu!

Men jeg har katte, der født i min stue, der ikke vil bæres på- og ikke er specielt kælne. Det er meget forskelligt! Men det kommer også an på, at man giver sig tid, ikke går for hurtigt frem- og ikke tager sig friheder for tidligt.

 

Vi havde en kat, der ALDRIG havde været i hænder (udover jeg jeg kunne ae lidt på den, og sad ved dem, når de åd) 4 mdr gammel gik hun ind i stuen ind, ville bæres og blev helt svømmende i blikket: Så vidste jeg godt, at jeg var adopteret! :o Men: Her havde moderen så sagt til de små- at de måtte klare sig selv NU. Så hun var på en led klar til at socialisere. I grunden synes jeg, det er vigtigere at killingen har lært at være kat! Fejlprægning er værrer.

 

Mvh

Pinny- der ikke kan stå for killinger- og sølle tilløbere... :(

 

God bedring til din kat! (Y) (Y) (Y)

Redigeret af Pinny
Babler om mine katte
Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...