Hop til indhold

Min ungkat holder mig vågen om natten. Hjælp!


Ilya

Recommended Posts

Hej folkens...

 

Jeg har en Maine Coon på ca. 7 måneder, som holder mig vågen om natten, fordi han vil have opmærksomhed!

 

Han miauer konstant (med sit sædvanlige utroligt skingre miau) og "ælter" mig eller dynen. Når han ælter bruger han kløerne, i modsætning til, hvad jeg ellers er vant til hos katte, så det gør ondt samt han hænger af og til fast i stoffet... nå ja og så larmer det. Jeg sover i forvejen meget let og bliver vækket ved den mindste puslen.

 

Mine tre andre katte lader os for det meste sove indtil min forlovede står op om morgenen, men ikke ham her. F.eks. i nat kom jeg sent i seng (kl. 2) og allerede klokken 4 mente han, det var tid for mig at nusse ham og give ham opmærksomhed. Dette fortsatte han med indtil min forlovede stod op flere timer efter, hvilket betød, jeg ikke fik sovet.

 

Jeg har forsøgt med en vandpistol at få ham til at lade være med at bruge kløerne når han ælter, men det virker ikke. Jeg kan jo ikke råbe nej eller fy af ham midt om natten, da min forlovede er velsignet med et tungt sovehjerte og jeg nænner ikke at vække ham også. (Heldige ham) ;)

 

Er der nogen, der har nogle gode råd eller anvendelig viden om, hvordan jeg får ham til at være rolig om natten? Jeg trænger desperat til at sove igennem! :) Tak!

Link til kommentar
Del på andre sites

Tak for svaret. :)

 

Jep, og han har også tre andre legekammerater og de leger meget i løbet af dagen. Udover det er han som en lille hundehvalp, som render i hælene på mig konstant (vist en generel MCO-ting). Han SKAL bare ligge ved eller på mig når jeg sidder ved computeren eller andre steder, og lige så snart jeg rejser mig, stormer han efter mig. Selv hvis jeg bare skal på toilet sidder han og miauer uden for døren. - Vildt charmerende, men samtidig også besværligt. ;)

Link til kommentar
Del på andre sites

Luk døren til soveværelset og så ellers væbne dig med en utrolig god portion tålmodighed. Han vil helt sikkert miave, men du er nødt til at ignorere det. Allerede nu ved han jo, at det hjælper at miave for at få din opmærksomhed. Det lærte han hurtigt. Desværre tager det noget længere tid den anden vej. Men der er ikke andet at gøre. Til sidst finder han ud af, at det ikke nytter noget. Men det kan tage adskillige uger for ham at lære og du er altså nødt til at væbne dig med tålmodighed.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...