Hop til indhold

Ilya

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Ilya

  1. Henriette: Det lyder jo helt perfekt!! <3 Jeg vil forsøge at ignorere ham fuldstændigt... og så huske på at tålmodighed er en dyd.
  2. Problemet er jo at jeg elsker at have en kat i sengen og synes da også, det er synd for de andre at de skal udelukkes, fordi han skal.
  3. Tak for svaret. Jep, og han har også tre andre legekammerater og de leger meget i løbet af dagen. Udover det er han som en lille hundehvalp, som render i hælene på mig konstant (vist en generel MCO-ting). Han SKAL bare ligge ved eller på mig når jeg sidder ved computeren eller andre steder, og lige så snart jeg rejser mig, stormer han efter mig. Selv hvis jeg bare skal på toilet sidder han og miauer uden for døren. - Vildt charmerende, men samtidig også besværligt.
  4. Hej folkens... Jeg har en Maine Coon på ca. 7 måneder, som holder mig vågen om natten, fordi han vil have opmærksomhed! Han miauer konstant (med sit sædvanlige utroligt skingre miau) og "ælter" mig eller dynen. Når han ælter bruger han kløerne, i modsætning til, hvad jeg ellers er vant til hos katte, så det gør ondt samt han hænger af og til fast i stoffet... nå ja og så larmer det. Jeg sover i forvejen meget let og bliver vækket ved den mindste puslen. Mine tre andre katte lader os for det meste sove indtil min forlovede står op om morgenen, men ikke ham her. F.eks. i nat kom jeg sent i seng (kl. 2) og allerede klokken 4 mente han, det var tid for mig at nusse ham og give ham opmærksomhed. Dette fortsatte han med indtil min forlovede stod op flere timer efter, hvilket betød, jeg ikke fik sovet. Jeg har forsøgt med en vandpistol at få ham til at lade være med at bruge kløerne når han ælter, men det virker ikke. Jeg kan jo ikke råbe nej eller fy af ham midt om natten, da min forlovede er velsignet med et tungt sovehjerte og jeg nænner ikke at vække ham også. (Heldige ham) Er der nogen, der har nogle gode råd eller anvendelig viden om, hvordan jeg får ham til at være rolig om natten? Jeg trænger desperat til at sove igennem! Tak!
×
×
  • Tilføj...