Hop til indhold

pfpeter

Members
 • Antal indlæg

  604
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  8

Alt der er opslået af pfpeter

 1. Jeg er rimelig sikker på, at han ikke gjorde det før. Det er hans måde at kalde på hunkatten. Han kan bare ikke forstå, hvorfor hun ikke kommer, og derfor bliver han ved. Katte savner også deres familiemedlemmer, når de pludselig ikke er der mere.
 2. Jeg er helt enig med Landbo. En kat er ikke en legetøjsdukke. Det er et levende dyr som hverken skal have farvet pels eller have nogen former for tøj på.
 3. Jeg er skam helt enig med Leif. Tørfoder er noget fanden har skabt i vrede. Jeg fodrer ikke engang med vådfoder, men kun med råt kød. Det kan være oksekød eller kyllingekød inkl. ben. Nogen gange får den Kalun som er komave. Han elsker det. En kat er et rovdyr og skal selvfølgelig derfor have råt kød. Og så er der også al den væske katten skal have i råt kød. Tørfoder har også den store ulempe, at det giver masser af tandsten.
 4. Det fjerner stadig ikke frygten for, at de to katte bliver opdaget og lejerne så bliver smidt ud af lejligheden. Og du kan være helt sikker på, at kattene skal nok blive opdaget.
 5. Jeg er ked af at sige det, men I skal hurtigst muligt skille jer af med de to katte. Ellers vil i gå rundt i en konstant skræk for at jeres katte bliver opdaget. Og de skal nok blive opdaget. I får en advarsel om at skille sig af med kattene og ellers bliver i meget hurtigt smidt på gaden, og det er ganske lovligt fra boligselskabet.
 6. Jeg ville uden tøven og lige med det samme finde en anden opdrætter af killinger. Den opdrætter du beskriver her er kun ude på at prakke dig en anden kat på, fordi de kan se du er usikker. Det er et helt almindeligt salgstrick, men husk på, at det er jo dig der bestemmer i den sidste ende og altså bare kan vælge en anden opdrætter. Selv ville jeg være sprunget fra FØRSTE gang. Man skal ikke vente en uge på at opdrætter beslutter sig. Det skal opdrætteren gøre med det samme, og hvis ikke, så er det som sagt bare at finde en anden. Der er nok af dem.
 7. Det kan besvares meget kort. PENGE. Og den lidt længere version: Hvis du køber en killing som ikke er neutraliseret, så bliver du jo en konkurrent til opdrætteren, og det er vedkommende bestemt ikke interesseret i.
 8. En kat er et rovdyr og skal derfor selvfølgelig have RÅT kød. Og så kan man til nød give den lidt våd eller tørfoder. Min kat spiser RÅT oksekød til morgenmad og får et RÅT kyllingeunderlår til aftensmad (Hele låret bliver spist INKL. benet). Og nogen gange bruger jeg så Kalun i stedet. Og som en snack får han nogle gange daggamle kyllinger (ikke levende). Hold dig langt væk fra tørkost. Det giver tandsten og der er ikke noget væske i, som der er i RÅT kød. En kat får normalt dækket sit væskebehov gennem sin føde. Min kan har ikke og har aldrig nogen sinde haft tandsten.
 9. Og jeg er 100% enig med både "Felis" og "Landbo". En kat er et rovdyr og rovdyr skal have RÅT kød.
 10. Nu er der jo nogen som IKKE vil have dyr i sengen. Det er ikke en dårlig løsning. Det er ren og skær god opdragelse (jeg undskylder mange gange for at bruge et fremmedord, som du ikke forstår. Jeg vil foreslå, at du evt. googler ordet "opdragelse")
 11. Enten står du op, eller også skal du være meget mere stædig end katten. Hvis katten først finder ud af, hvis hun miaver, så står du op, så tager det endnu længere tid at vænne hende fra det. Kom vat i ørene eller lignende. Du er NØDT til at ignorere hendes miaven. Eller lade katten vinde kampen og stå op. Men har katten først fundet ud af, at den får sin vilje ved at miave, så vil den benytte sig af det alle de steder, hvor den kan.
 12. Men det er altså aldrig sket for mig for de fem katte jeg har haft, og den sjette jeg har nu bor i hus. Så skal han altså ikke have lov til at løbe løs, fordi der er en risiko for at han bliver kørt ned? Lige bagved ved huset er der en vej, hvor der kører mere end tyve tusind biler i døgnet. Han er ikke blevet kørt ned endnu og er der indtil videre blevet mere end 5 år gammel.
 13. Det kan sgu godt være, men jeg har haft flere katte da jeg boede i lejlighed i København og de er ALDRIG hoppet ned fra altanen selv om de havde fri adgang til den. Ikke engang fra første sal, men OK, der findes jo selvfølgelig også dumme katte, men dem har jeg så ikke haft nogen af. Bare sørg for at de ikke har adgang til kanten af altanen. Et klogt dyr hopper ikke op, hvis det ikke kan se, hvad der er på den anden side.
 14. Katte hopper altså ikke ned fra 4.sal. I kan roligt lade den gå ud på altanen uden net.
 15. Der er kommet fælles EU regler for indførsel af dyr i EU landene, men der er alligevel nogle krav som skal opfyldes. Til England er der bl.a. noget med nogen bestemte godkendte ruter. Læs mere på http://www.ditengland.dk/article.8.html
 16. pfpeter

  Foder

  Nej Salmonella er ikke et problem for raske katte. Syge katte kan få salmonella forgiftning men ikke raske katte. Raske kattes immunsystem kan sagtgens slå salmonella bakterier ihjel. Problemet er hvis katten er syg og har et svækket immunforsvar. Nu har min kat fået RÅ kylling og også daggamle kyllinger hver dag i over fire år plus, hvad han selv fanger af diverse fugle (som også sagtens kan have salmonellabakterier). Og han lever i bedste velgående.
 17. pfpeter

  Foder

  Vi er bestemt IKKE imod bengnaveri, så længe det bare er RÅ og KUN RÅ ben. Så har både katte og hunde rigtig godt af det. Det er nemlig det der renser deres tænder. Min kat spiser et RÅT kyllingeunderlår hver dag, og det er altså det hele inklusive benet.
 18. pfpeter

  Fodertårn

  Det er ikke noget katten behøver lære. Det er et instinkt nøjagtig ligesom at alt der bevæger sig skal jages. :-)
 19. Man kan også få scannet for chip hos Falck.
 20. pfpeter

  Fodertårn

  Det er endnu ikke set, at en kat er død af sult ved siden af en fuld skål/tårn af mad. Du er nødt til at være mere stædig end katten, ellers vil den vinde over dig i alle situationer. Og det vil blive et helvede for dig. Katten skal jo lære, at det er dig som bestemmer.
 21. pfpeter

  Fodertårn

  Katten er åbenbart klogere og mere stædig end dig :-) Hvis katten er tilstrækkelig sulten, så skal den nok arbejde for at få føden.
 22. Og andre har fodret deres katte/hunde i over 20 år med mad hvor i der er kogte/stegte ben. De har også overlevet. Netop fordi riskoen ikke er stor, men den er der. Derfor undrer det mig, at du spiller hasard med din kats liv. Jeg kender faktisk også til to katte der begge har siddet fast i deres halsbånd og døde af dette. Det er en ganske pinefuld død for en kat, nøjagtig ligesom hvis den får perforeret sine tarme af et kogt/stegt ben.
 23. Jeg kan kun sige at jeg er 100% enig med *FELIS* omkring dette med halsbånd til katte. Det er mere farligt at give en udekat halsbånd på end at give den kogte/stegte ben. Alt for mange katte har måtte sulte ihjel, fordi de desværre kom til at hænge fast og ingen fik dem fri i tide. Det er sultedøden sådan en kat lider. Så her kan vi også sagtens skrive: KUN EN TÅBE FRYGTER IKKE ET HALSBÅND PÅ SIN KAT.
×
×
 • Tilføj...