Hop til indhold

"Grædende" hunkilling - indekat.


KatrineB

Recommended Posts

Hej alle sammen!

Jeg er ny her på forummet og håber, jeg kan få lidt hjælp.

 

Jeg har igennem 13 år haft tonsvis af katte med resten af min familie, og vi har haft helt op til 14 på en gang - på en stor gård, vel at mærke - så da jeg flyttede ud som ung kvinde for et par måneder siden, var det da fuldkommen logisk, at jeg skulle have en kattekilling som roomie.

 

Jeg fik en ganske almindelig huskat af en fra byen - ormebehandlet og renlig og det hele - og fik at vide, at hun både var opdraget indekat og var vant til rygere. Hun passede jo perfekt, eftersom jeg er ryger, bor i lejlighed, og ikke ville bryde mig om at skulle vænne en kat til kattebakke i en lejlighed.

 

I starten var der ingen problemer overhovedet. En time efter jeg fik hende, lå hun trygt i mit skød og sov, og hun har ikke miavet det mindste efter sine søskende og mor, så det er jo kanon. Overgangen med fodder gik også rigtig godt; jeg blandede en smule af hendes gamle fodder med mit eget fodder og trappede lige så stille ned.

 

Men nu, to måneder efter jeg har fået hende, er hun begyndt at tisse foran hoveddøren og "græder" meget højlydt. Hun er som sagt indekat og har derfor ikke været ude, og da hun faktisk er meget renlig og jeg er omhyggelig med at skifte kattebakken, undrer det mig meget, at hun nu pludselig tisser dér, samt græder sådan.

 

Hun er lige knap 4 ½ måned gammel, og jeg har derfor overvejet, om hun måske er i løbetid, eller om hun er ved at skifte tænder. Tænderne ser dog fine ud, og katte bløder normalt en smule, når de har løbetid - hvilket der ikke har været noget af.

 

Udover det er hun en skøn mis. Nem at opdrage på, meget social og en rigtig hyggeprut.

 

Nogle råd eller forklaringer derude?

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...