Hop til indhold

Min killing er "umulig"


sanjus

Recommended Posts

Hej alle katteejere.

 

Jeg er ny her på siden, men håber alligevel i kan give mig lidt råd og input omkring min lille han killing på i dag 13 uger. Jeg er den super lykkelige katteejer til 2 fantastiske katte. Nala på 6 mdr og Keyser på 13 uger.

 

Nala har boet hos os siden hun var 12 uger, er en blanding af Maine coon og alm. huskat. Keyser har vi haft siden han var 9 uger og han er norsk skovkat/huskat.

 

Sagen er følgende: Det virker som et håbløst projekt at "opdrage" Keyser. Han hopper i gardiner, på borde, graver i potteplanter, men værst er det næsten at når Nala og ham leger så skriger hun højt fordi han er meget voldsom. Intet har pt. hjulpet - hverken vand, NEJ eller andet. Alle de der råd man kan finde virker bare ikke på ham. Han fortsætter bare kort efter den lille bølle. Ved godt han er killing, alt skal prøves af til det yderste, men det kan da ikk passe han virker så håbløs. Han er en fantastisk killing, kælen, legesyg og alt det der.

 

De har et stort klartretræ (kradsetræ) med huler, platforme osv at tumle rundt på, masser af legetøj og plads. Jeg leger med dem hver dag og gerne flere gange om dagen så han bliver beskæftiget. Der er opsat kasser med huller i de kan lege i (i øvrigt et stort hit), så jeg tænker ikke at han keder sig.

 

De har desuden klaret sammenbringningen super flot og putter meget gerne sammen, enten i min seng, på sofaen eller på mig. De virker på ingen måde som fjender. Hvad skyldes det evt, at hun skriger sådan når de leger sammen??:confused:

 

Er lidt i 7 sind. Min mand mener at vi måske skal overveje et hjem til ham uden andre katte, men det syns jeg er synd når de er så glade for hinanden som de er... Hvad tænker i..Er der noget jeg kan gøre anderledes for at lære ham lidt mere om husreglerne?

Link til kommentar
Del på andre sites

Dine katte er ganske normale :)

Du har lige beskrevet det samme som Tarzan bedriver her.. eller rettere har bedrevet, for det går over når din killing bliver ældre... Tarzan er nu 10 måneder og endelig ved at falde lidt ned.. Han driller dog stadig min hunkat så hun hyler.. hun er en fin dame og skide hysterisk - ingen af hankattene skal bryde sig om at røre ved hende, det gider hun bare ikke :)

 

Din killing er bare ved at uddanne sig til en stor jæger samtidig med at han er ved at lære hele verden at kende... Jeg tog bare Tarzan væk samtidig med at jeg sagde NEJ - og nu har han lært hvad nej betyder... men det tager jo lidt tid, og en killing på 13 uger er altså kun en baby... jeg syntes det er synd at sprøjte vand på en killing, det fatter jo ikke en pind... og to min efter har den glemt hvor den var lige før...

 

Hav tålmodighed..! det går over... jeg ville overhovedet ikke ét sekund overveje at skille mig af med katten :)

Link til kommentar
Del på andre sites

Synes bestemt heller ikke at Keyser skal væk, for som Bornholmeren siger er det bare noget der skal løbes af.

 

Toast render også efter Skinke af og til, og når det ikke lige passer hende bliver der også sagt en del ubehagelige lyde og så kan man 5 minutter senere finde dem sovende op af hinanden.

 

Så det er skal helt normalt :D

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...