Hop til indhold

Katlizh

Members
  • Antal indlæg

    14
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Katlizh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Det kan jeg godt se. Den ligner jo overhovedet ikke én af de to racer. Det gør nu heller ikke noget. Jeg var ikke interesseret i en bestemt race, men bare huskatte
  2. Jeg ved ikke så meget om katteracer. Jeg fik bare ad vide at faderen er en alm huskat og moderen en blanding af main coon og lidt skovkat. Der var fire killinger i kuldet og den ene var langhåret, de andre ikke så meget. Jeg har taget et par billeder af deres mor.
  3. Katlizh

    Lily og James

    Mine 2 små skønheder James er grå med et strejf af lysebrun og med sorte striber. Han har hvide poter, bryst, mave og en lyserød snude. Lily ligner ham lidt, men uden det hvide, og så har hun en sød sort snude. De er 3 mdr og 18 dage. Moderen var 75% Main coon og 15% Norsk skovkat.
  4. Jeg har besluttet at beholde dem begge :-) Selvom deres leg nogen gange kan se voldsom ud, så tror jeg også de er gode venner. De sover f.eks. tit sammen. Mange tak for jeres beskeder. De har hjulpet :-)
  5. Jeg vil også gerne have dem neutralitet! Men min dyrlæge siger de er alt for unge.
  6. De kan altså ikke finde ud af det sammen. Hankillingen er konstant over hende og vil ikke lade hende værre, hun får nærmest ingen søvn eller ro. Og hun vil slet ikke snakkes med mere hun går bare for sig selv og holder sig i baggrunden. Så nu sælger jeg hannen.
  7. Det tror jeg i hvert fald ikke. Det er en hun og en han der kommer fra samme kuld. De er begge vidunderlige men på hver deres måde. Hannen er super kontaktsøgende og enten enorm legesyg eller enorm kælen. Han vil have opmærksomhed hele tiden næsten. Hunnen er mere tilbagelænet, hvis man kan sige det sådan. Hun har oftere brug for at være for sig selv og gå på opdagelse uden der kommer nogen og forstyrer hende. Hun kan skam også være kælen, og hopper op til mig når hun vil have lidt kærlighed. Også legesyg, men går mere forsigtigt til værks, i modsætning til hannen der er meget vild i det. Hun bliver tit ''overfaldet'' når hun bare ligger og slapper af, og jeg kan se hun ikke har lyst til at lege. Så piver hun og siger nærmest '' hjælp mig,'' så jeg er tit henne og fjerne hannen så hun kan få fred. Jeg synes også han er hård imod hende i forhold til hvordan hun leger med ham. Jeg tror hun er ved at være træt af han og jeg synes også det er synd for hende. Jeg har lagt mærke til at hun virker mindre usikker og meget hellere vil kæles med når hannen sover. Det kan hænge sammen med, at han prøver at få al opmærksomheden når de begge er vågne. Jeg har brug for råd, for jeg er meget usikker på om de trives sammen. Det tror jeg ikke selv de gør. Så spørgsmålet er om jeg skal sælge den ene og anskaffe mig en ny killing der vil passe godt sammen med den jeg har.
  8. Hej peter :-) De er allerede stoppet med at gøre det. Men jeg kan bare ikke finde ud af om de i virkeligheden skal have lov til det...
  9. Hej :-) Jeg prøver at opdrage mine killinger til ikke at hoppe op ad folk (kravle op ad). Jeg selv har ikke noget imod at de kabler på mig. De vil så gerne op og sidde på mine skuldre. Men jeg er sikker på at der er mange der ikke bryder sig om det. For at vænne dem af med det har jeg sprøjtet lidt vand på dem når de begynder at kravle. Er det ok? Er det en god måde at gøre det på?
  10. Hej :-) Jeg vil gerne anskaffe mig et kradsetræ som mine to killinger bliver rigtig glade for. Gerne noget hvor de kan kravle et pænt stykke op. Det kan de jo godt lide. Det skal være spændende, brugbart og holdbart. Nogen der kan anbefale noget? Vil højst give 1500 kr.
  11. Tusind tak for jeres svar. Det hjalp :-) Forresten...min far bliver ved med at fortælle mig, at jeg for alt i verden ikke må købe killinger nu. Han siger at de killinger som man kan få nu er noget ''skravl,'' at de meget let bliver syge og bare ikke er lige så gode som de killinger om sommeren. Vrøvler han bare eller?
  12. Hej :-) Jeg er ved at flytte i lejlighed for mig selv og har planlagt at jeg skal have et par killinger (som indekatte). Hjemme ved mine forældre har vi flere gange haft katte. Det eneste som virkelig var et problem med dem var, at de ville spise vores mad. Når vi sad og spiste ved køkkenbordet eller stueb ordet ville kattene prøve igen, igen og igen på at komme op og gnaske i maden, også selvom de lige havde spist. Det var umuligt at have mad stående fremme nogen steder. Er der noget at gøre ved det? Eller er det bare kattens natur og ikke til at ændre? Jeg ville blive lykkelig hvis jeg kunne få mine katte til at være lige glad med min mad. Så ville det også blive meget nemmere at have gæster.
  13. Hej. Jeg bor pt på et værelse hjemme ved mine forældre men skal flytte i egen lejlighed på fredag. Og jeg vil så gerne have mig en kat! Jeg har kontakt til en der gerne vil sælge mig en killing og hun vil gerne af med den så snart det kan lade sig gøre fordi moren ikke gider den mere. Mit spørgsmål er og det er forsvarligt hvis jeg kører op og henter den i morgen og har den på mit værelse indtil jeg får flyttet? Eller bliver den stresset af at skulle flytte to gange?
×
×
  • Tilføj...