Hop til indhold

Hjælp, jeg tror vores killing er syg :(


MortenFrandsen

Recommended Posts

Hej alle herinde

 

Jeg skriver til jer fordi jeg sidder med et spørgsmål jeg næsten ikke kan vente med at få svar på.

 

Min kæreste og jeg har netop købt hus og dertil fået 2 katte med ude fra hendes forældres går, som skulle være et symbol vores indflytning og udover hus også havde dyr sammen, dyr som vi begge holder utroligt meget af. Vores katte er 4 måneder, en dreng og en pige. Vi har netop erfaret at en af den andre katte fra kuldet har fået konstateret vand i lungerne hos en dyrlæge, og er dermed blevet aflivet desværre.

 

Vi sidder nu med den frygt at Joe vores hankat måske også har det samme. Han spinder, han leger og vil kæle med os og dens søster, og er som alle de killinger jeg kender. Men der er det Men, at han har nogle voldsomme hosteanfald til tider, dvs hver dag! hvor han har svært ved at hoste op, minder om noget falsk hoste, og hvor han er meget besværet med det kan man se. Han har også en pivetone nogle gange fra hans vejrtrækning. Når anfaldene er overstået efter et par minutter max, ja så er alt okay igen og han leger videre.

 

Håber der er nogen der kan be eller afkræfte vores frygt, og om i har gode råd til hvad vi skal gøre. Evt om en operation er nødvendigt, og uden at være sikker og kan give lovning, men jeres bud på hvad sådan en operation kan koste.

 

Jeg håber inderligt på svar, da vi begge er meget kede af, at det måske kan være at vores lille dreng er alvorlig syg. Ellers kan sådan en weekend her jo være lang

 

På forhånd tak

 

MortenFrandsen

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej

 

Jeg vil tage kontakt til dyrlægevagten med det samme. Særligt nu hvor i har sået tvivl om det er vand i lungerne. Jeg ved ikke hvordan sådan påvirker katten, så kan desværre ikke udale mig om det er det.

 

Kan fortælle jer at mine gamle hankat lige er kommet over sin halsbetændelse. Han hostede ofte, som om han skulle af med en hårbolle, men der kom bare intet. Han vred nærmest hovedet helt af led. Derudover mistede han også sin stemme, så snakke kunne han heller ikke. Vil skyde på at han var syg i omkring to uger, uden medicin er han kommet over det, og har det i dag, som før.

 

Mht. priser, så synes jeg I skal snakke med jeres dyrlæge herom. Priser er individuelle fra dyrlæge til dyrlæge.

 

Håber det lille missebarn får det godt igen.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...