Hop til indhold

Flytning af kat - har brug for råd!


Maak

Recommended Posts

Godaften :-)

 

Jeg skriver dette indlæg, da jeg godt kan bruge lidt hjælp! Det kræver nok lidt baggrundsviden, jeg vil gøre det kort.

 

Vi boede for et år siden i en stor villa med adgang til have og skov. Her havde vi to katte, Tumle som var moderen, og Nani som var søn til Tumle. Tumle fik killinger for snart seks år siden, og Nani var den mindste i en flok af fire. Specielt jeg havde et særligt forhold til det lille pus, der blev madet med flaske, så han ville klare sig gennem en hård start på tilværelsen.

 

Vi beholdte ham, da de andre blev givet væk til venner. Men han mor tog afstand fra ham, og hendes forhold til ham var mildest talt anstrengt (væsen og krads når han var i nærheden). Da mine forældre blev skilt flyttede de begge i lejlighed. Min far tog Nani med sig, og han blev konverteret til indekat. Tumle flyttede til Jylland.

 

Vi synes dog for et halvt års tid siden at det var synd for Nani, da han er en del alene, når vi ikke er hos vores far. Så vi prøvede at flytte ham ud til min mor, hvor han fik sit eget rum (mit værelse), så han kunne vænne sig til tilværelsen. Det skal siges de har to nye katte og bor i villakvarter. Han blev dog aldrig glad, og gemte sig størstedelen af tiden i et skab. Desuden væser han af de to små katte, og hiver klørende ud når de nærmede sig.

 

Han blev flyttet tilbage i lejligheden, hvor han bor i skrivende stund, og derfor skriver jeg til jer her.

 

Jeg ville ønske, han kunne finde sig til rette ude hos min mor, så han stadig kunne være hos os. Alternativet er at finde en anden familie til ham. Hvad kunne man gøre anderledes, for at vænne ham til stedet og de to katte? Eller er der intet andet valg end at finde en anden familie til ham?

Jeg ville have det svært med at "bortadoptere" ham, da vi har haft ham siden han var lille og han i den grad er en del af os. Men at han har det godt og trives, kommer i første række!!!

 

Håber det giver nogenlunde mening for jer, og i har nogle gode råd til os.

Link til kommentar
Del på andre sites

***Jeg ville have det svært med at "bortadoptere" ham, da vi har haft ham siden han var lille og han i den grad er en del af os. Men at han har det godt og trives, kommer i første række!!!***

 

Okay, det er da godt, at du mener han skal trives og ha' det godt og at det kommer i første række.....for så pakker du da lige egoismen laaaaaangt væk, og finder et hjem til den stakkel kat hvor den kan komme ud at gå frit igen.....alternativt får ham aflivet, da det at være død, er bedre end at være et eksperiment der flyttes rundt med i håbet om at han på et tidspunkt tilpasser sig JERES behov.....

 

Du kan ikke tvinge en kat til at acceptere andre katte, for det første og det er bestemt ikke optimalt, at eksperimentere med at gøre en tidligere udekat til indekat...udetrangen vil ALTID sidde i katten og vil påvirke kattens adfærd

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...