Hop til indhold

Haster! Min kat vækker mig ofte om natten..


Recommended Posts

Jeg håber virkelig, at der er nogle af jer derude, som har et godt tip til, hvad jeg kan gøre, for jeg kan snart ikke huske, hvornår jeg sidst har haft en god sammenhængende nattesøvn.

Jeg bor i en lejlighed på 2. sal med to katte, hvor min ene kat næsten konstant skraber på hoveddøren både dag og nat i hendes vågne timer. Jeg går tur med hende i en times tid hver dag, så hun kommer ud og oplever verden, men jeg har desværre ikke mulighed for mere end det.

 

Jeg har indtil videre prøvet at tage hende op og give hende opmærksomhed, fordi det kunne være en måde, hvorpå hun søgte min opmærksomhed.

Jeg har prøvet at sprøjte vand på hende, hver gang hun gjorde det, hvilket bare resulterede i, at hun skrabbede på døren og så snart hun hørte mig bevæge sig, så løb hun sin vej, men gik hen til døren igen for at skrabe 2 minutter senere.

Jeg har prøvet at skælde hende ud og "tilfældigvis" tabe noget tungt på gulvet, for at hun blev forskrækket.

Jeg har endda prøvet at smøre forskellige ting på døren, som bl.a. havde en meget kraftig lugt, så hun skulle holde sig væk.

Men intet virker...

 

Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal stille op med hende mere. Når hun ikke skraber på døren er hun en glad og tilfreds kat, som hygger sig rigtig meget med min anden kat. Hun spiser og er rask.

Link til kommentar
Del på andre sites

Du har givet din kat smag for udelivet ved at gå tur med den.

 

og nu har du en kat der længes forfærdeligt efter at få lov til at komme ud.

 

Det kan du ikke ændre på...og det er betænkeligt synes jeg, at du bare har forsøgt at løse det ved at straffe katten med diverse tiltag...for det fortæller kun at du slet ikke har forstået hvad det egentlige problem er...

 

Længsel efter udeliv kan du ikke pille ud af en kat når først den er der.

 

Som jeg ser det bør du, både af hensyn til din nattesøvn...og endnu mere for den stakkels kats velbefindende, overveje om det er under de nuværende forhold den fortsat skal leve....eller om du skal tage konsekvensen og finde et sted til katten hvor den ikke behøver stå og skrabe i en dør af udelængsel de fleste af dens vågne timer ;-)

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...