Hop til indhold

Ny kat i huset


Charlie&Phoebe

Recommended Posts

Jeg har en hankat på snart 1 år, som er en blanding af maine coon og huskat. Han er en rigtig kælepot, og er frygtløs. Han er så nysgerrig og social. Vi synes det var synd når han skulle være alene hjemme, så derfor blev vi enige om at få en kat mere, så han kan få lidt selskab. Vi fik så Phoebe, en lille hunkilling på snart 13 uger, som er lige så nysgerrig og social som Charlie.

Mødet mellem de to gik fint, vi tog det stille og roligt med at de skulle snuse til hinanden osv.

Vi kan ikke lade de to være alene uden opsyn, da Charlie er for voldsom. Han vil gerne snuse til hende og slikke hende i ansigtet, og hun virker ikke bange for ham, men hun kan godt sige fra hvis hun synes det bliver for meget. Men Charlie er virkelig en vildbasse! Han jagter hende rundt, og gør tegn til at han vil bide hende. Han sætter nok ikke tænderne i, men det ser vildt ud, når han er så stor, og hun er så lille. Vi bliver nødt til at lukke dem hver for sig når det bliver for vildt, men Charlie sidder så ved døren og miaver og kradser fordi han vil ud til hende.

Mit spørgsmål er så: Er det normalt at han er så vild overfor hende? Er det bare leg? Og det bliver forhåbentligt bedre jo større hun bliver?

Vi er i hvert fald kommet på arbejde med de to :)

Hilsen Sofie

Link til kommentar
Del på andre sites

Han lægger poten over hende og presser hende ned, så hun ikke rigtig kan gøre noget. Han er jo også bare en stor killing der vil lege, men det ser bare for voldsomt ud. Og jeg stoler ikke helt på ham, for han prøver at bide lidt i hende, så jeg beskytter hende ved at lukke dem hver for sig. Men så har vi kattejammeren! :)

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...