Hop til indhold

Belinda

Members
 • Antal indlæg

  50
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om Belinda

 • Rang
  Kattedebatør af 3. grad
 1. Hej. For at gøre det meget kort: Hvad er jeres holdning i forhold til, at en meget social og kælen kat kommer ud på en gård? Den vil stadig blive kælet osv. men kommer ikke som sådan til at have adgang til huset. Skal primært leve i en lade/garage når den er indendørs.
 2. Nå.. har allerede valgt at flytte bakken op. Katten gik ned lige før, lagde en lort i bakken og styrtede op af trapperne igen! Det må altså være ret stressende, tænker jeg.
 3. Belinda

  Kattebakke hvor?!

  Hej. Som nogle måske husker, skrev jeg for et stykke tid siden, at min kat skulle til at flytte ind i et nyt hjem. Et nyt hjem, (sammen med mig) hvor der i forvejen lever 2 katte, som altid har levet sammen. Vi flyttede så først ind i går. De 2 katte hvæser meget af min, så hun tør næsten ikke gå ned i stueetagen, men opholder sig hovedsageligt ovenpå. Satte derfor hendes foder ovenpå igår, så hun ikke følte sig presset til at gå ned for at spise. Bør jeg nu gøre det samme med kattebakken, som lige nu står nedenunder ved siden af de andres bakke?!? Jeg tænker selv, at det er en rigtig god ide!? Min eneste bekymring går bare på, om hun så vil tro hun kun hører til oppe på første sal?? Ved ikke om det giver mening det jeg skriver? Åhh hvor jeg dog bare håber at kattene med tiden finder ud af det. Det gør sgu ondt at se hende så kuet, som hun er lige nu:-(
 4. Hov glemte forresten lige at spørge om noget vigtigt. De er alle 3 udekatte. Det siger jo selvfølgelig sig selv, at min egen skal holdes inde et stykke tid i det nye hjem. Men hvad med de 2 andre. Kan man fortsat lade dem gå ud? Eller vil det skabe problemer? Synes at have hørt noget om, at man risikerer de løber væk hvis de endnu ikke har accepteret den nye kat?
 5. Hej Felis. Tak for de gode råd. Jeg håber og krydser fingre for, at det nok skal gå.
 6. Min egen er i øvrigt halvandet år gammel, og udfra hvad jeg har set, ikke særlig dominerende! Løber ind under sofaen og gemmer sig, og ligger der og hvæser lidt, når der engang imellem trænger fremmede katte ind gennem kattelemmen. Så tror måske den lidt vil indordne sig under de andre. Drømmer selvfølgelig om, at de alle vil få glæde af hinanden, men mindre kan da også gøre det. Så længe der bare ikke kommer stressede, nervøse katte ud af det! Det duer ikke.
 7. Hej. I næste uge flytter jeg ind med min kat, et sted hvor der i forvejen er 2 katte, som har gået sammen altid. Hvordan sikrer jeg bedst muligt en vellykket sammenførsel? Skal de være adskilt til at starte med, eller er det noget med bare at slippe katten løs med det samme og lade dem klare tingene selv?? Der er så mange forskellige meninger rundt omkring. Gode råde modtages med kyshånd:-)
 8. Jeg har ikke søgt råd omkring planlægning? Så hvad mener du egentlig?:-) Et godt herfra: Så længe der ikke er nogen kat der har lidt nød, lider nød, eller kommer til at lide nød, så hold dig til at svare på det du bliver spurgt om:-) Det andet virker så.. mavesurt, fordømmende, bedrevidende:-)
 9. Og hvoraf "lyser" det så?? Og til din oplysning er det faktisk muligt at føle sig provokeret, bare fordi man føler sig provokeret. Og ikke på grund af noget som helst andet. Og "kraftigt provokeret" er i øvrigt dit ordvalg og ikke mit;-)
 10. Ej stop nu lige Landbo.. nu føler jeg mig sgu lidt provokeret.. Hvorfor skulle tingene have været planlagt i omvendt rækkefølge??Der er jo ingen panik. Valget står mellem affodring dagligt i hjemmet eller pension. Vi kan frit vælge, de ting er på plads. Jeg ved bare ikke hvilken af de 2 muligheder katten vil trives bedst med, i så fald jeg ikke kan få nogen til at flytte ind. Bare det overhovedet at have MULIGHEDEN for at nogle måske kan flytte ind, er da noget af et privillige, og bare noget jeg prøver at arrangere fordi den kat er min lille forkælet "baby". Mange dyr har slet ikke den mulighed for pasning.. Og det er også ok.. de har det nok ganske fint på anden vis. Nå men jo tak, det skal nok blive en fantastisk festival, Skanderborg er bare det bedste! Og jo den skal bare have fuld gas med fest og våde varer.. det sker jo trods alt kun 1 gang om året;-)
 11. Den er i øvrigt et år gammel.. hvis det har nogen relevans for emnet.
 12. Hej katte mennesker:-) Hvor længe kan man lade sin kat være alene hjemme?? Står og skal snart på festival og prøver i første omgang at få nogle til at flytte ind mens vi er væk. Men det er ikke sikkert det kan lade sig gøre. Så er der pension.. eller også den mulighed, at der bare kommer nogle forbi hver dag og fodrer den. Men er det en ok løsning for katten?? Hvad er bedst? Katten er udekat, og går ind og ud som den vil.
 13. Tak.. elsker nemlig loppecirkusset.. eller noget..:-( Men sjovt du nævner myggene. Det var nemlig min første tanke. De plejer altid at vende snablen direkte i min retning, så snart det er sæson for dem. Troede bare det var alt for tidligt med myg nu! Men åbenbart ikke så. Så er det måske alligevel bare dem der er på spil:-)
 14. Belinda

  Lopper! Arghhh!

  Katten har lige fået sin månedlige loppekur. Her få dage efter har jeg fået noget der vældig meget ligner loppebid, og som klør så jeg er ved at blive vanvittig! Mit spørgsmål er: Er det korrekt at disse bæster dør af sig selv? Eller skal man til at have gang i den helt store hovedrengøring af hjemmet? De ligger jo æg i massevis så nogle, men når jeg læser på nettet får jeg forståelsen af, at de ikke kan leve på mennesker. Så nu hvor katten er behandlet og de ikke kan hoppe derhen, vil de altså automatisk uddø eller??
 15. Ja lige præcis.. Det er herligt, at de ikke bare ubetinget hopper og danser for en:-)
×
×
 • Tilføj...