Hop til indhold

pettydk

Members
 • Antal indlæg

  9
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  12

Alt der er opslået af pettydk

 1. Det er helt utroligt hvad vi mennesker kan finde på overfor dyr, der ikke har mulighed for at sige fra!!! - hvis man holder af dyr, holder man af dem for det de er!!!
 2. Jeg vil nok anbefale I har to kattebakker..... katte er jo temmelig individuelle, så jeg tænker det vil være en god ide :-)
 3. Hej Sermad. Jeg håber I fandt ud af noget med jeres katte. Jeg er enig i at I skulle skille jer af med kattene. Nu ved jeg jo ikke hvor I er flyttet ind, - men en anden vinkel til mit svar er, - at nogle boligforeninger slår sig op på at være allergivenlige, - og derfor ingen hunde og katte m.v. Det kan jo for nogle være en nødvendig tryghed når de skal overtage en lejlighed, da f.eks astma udløst af f.eks kattehår kan være ganske slemt, - så skulle det være tilfældet i jeres forening så håber jeg reglen er blevet respekteret ;-)
 4. Hej Maria. Jeg har faktisk gået og tænkt lidt over det med din situation. Jeg har studeret vores egne katte lidt ekstra..... og tror egentlig, at hvis jeg var dig, og ønskede mig en kat mere, ville jeg nok gøre det. Din "gamle" kat er en hunkat, og det tænker jeg gør en forskel, fremfor hvis det var en hankat. Hun vil sikkert "lange ud" efter en killing, .... men det ville hun også gøre hvis hun selv havde født den, - det er jo opdragelse og læring. Selvfølgelig vil hun skulle se den nye an, men sådan er det også når man får en hund til, en fugl til, en hest osv. Det jeg kan se på vores egne er - som jeg vist skrev, - de går hver for sig, og alligevel nogen gange sammen (jæger dog alene), men om natten sover de sammen. Så ja, katte er ikke flokdyr, - men kan alligevel lide selskab. Efter jeg har tænkt over det, kender jeg faktisk masser af mennesker der har anskaffet sig kat nr. 2 ( og 3) - og de har fundet en måde at leve sammen på. Så hvis dit ønske er to katte, tror jeg at jeg ville gøre det :-) Men selvf forstår jeg dine tanker. Held og lykke med beslutningen :-)
 5. Hej Maria. Jeg ved ikke hvad jeg vil anbefale, - men katte er IKKE flokdyr, - selvom det ofte ser sådan ud i dagligdagen, - så er de deres egen, de jager selv og de er territoriale. Vi ser ofte katte leger.... og kan ligge sammen, - men når det kommer til stykket er de solitære, og trækker sig og er sig selv når de ønsker det. Så det jeg nok tænker er, at har man meget plads, kan man godt have mere end en kat, da der er "albuerum" nok. Jeg kender også selv nogle der har to katte på ikke så meget plads, og hvor det går rigtig fint, - det er nogle der har fået to killinger samtidig, eller to ungkatte samtidig. Så de tanker jeg gør mig er, at det er svært at sige om det vil lykkes for dig at tilføre en kat mere, - men hvis din nuværende kat er meget territorial og du ikke har så meget plads, kan det jo måske give problemer.... men man kan ikke vide det. Men ud fra en viden om, at katte i naturen ville vælge at gå alene, kan man jo sige, at din kat jo har det godt - det er nok mest os mennesker der tænker at de kære dyr skal have selskab (kender det fra mig selv!). Jeg forstår udmærket dine tanker, og det er svært - jeg ved ikke hvad jeg ville råde dig til, - men prøver bare nok at vende og dreje spørgsmålet, og ihvertfald tænke at din kat savner nok ikke noget, - den har jo dig ;-) Skulle du vælge at få en kat mere, og der bliver lidt problemer (for det kan give din "gamle" kat stress at skulle dele........ så kan man få noget der hedder "Feliway", som man sætter i stikkontakten, - det er noget der udskiller et naturligt hormon, og som er fuldstændig ufarligt, - men jeg ved at det virker beroligende og afstressende, - og jeg har et eksempel på at det fik den gamle kat til at falde til ro. Det er ikke nemt, vi vil vores dyr det bedste :-) - det er heller ikke nemt at give et entydigt svar, - for jeg forstår dig udmærket i dit ønske! Selv bor jeg på en gård hvor vi har 4 katte, - det går fint, men her er også masser af plads. De tre er en mor og to af hendes killinger. De tre har et bånd, specielt killingerne (der nu er to år), og jeg kan se de sover rimelig tæt på hinanden om natten, - men ellers er de absolut solitære! - de har bare indordnet sig og fundet et hieraki. Hilsen pettydk
 6. Uha, - jeg håber I har fået løst problemet, - og tillykke iøvrigt :-) ..... jeg tænker også at kæresten har ændret duft, og når den lille ny kommer vil der være flere nye dufte, det tror jeg godt katten kan reagere på. I kunne prøve Feliway, som sættes i stikkontakten og udskiller et hormon der er et fuldstændig ufarligt hormon, som katte har og bliver stimuleret af, og som dæmper stress og utryghed. Held og lykke.
 7. Ha ha, ja den syns nok det var lækker parfume ;-) ....... lidt ligesom når hunden har fundet en død fugl el. lign den syns den MÅ rulle sig i aaaaahhhh :-( Ej, jeg ved godt man ikke kan sammenligne hunde og katte, - katte er ekstremt renlige........ så det er jo nok et uheld. Mht puden, så tror jeg den kan reddes med en tur i vaskemaskinen, og derefter tørretumbler :-) ........... selvom.... gylle er jo en grum ting, - men det er da forsøget værd :-)
 8. Uha, et dilemma! - man forstår jo godt katten - den får jo ingen mad hjemme, og naboens er bedre..... men det er jo ikke optimalt, og specielt når jeres katte ikke er glade for det. Jeg tænker, - når de ønsker at købe mad af jer (og samtidig ikke har råd til kattemad).... at I holder på de selv skal bestille maden, - så kan I evt. korrigere så der skal bestilles samtidig, - men så er I ude over at stå med noget foder I ikke får penge for. - Hvis de fodrer deres kat, kan man håbe den holder sig væk, så I slipper for besøg hos dr. dyr!! - Har I en kattelem med "nøgle" så kun jeres egne kan komme ind??...........
×
×
 • Tilføj...