Hop til indhold

pettydk

Members
 • Antal indlæg

  9
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  12

pettydk last won the day on Juli 30 2017

pettydk had the most liked content!

Community omdømme

14 Good

Om pettydk

 • Rang
  Kattedebatør wannabe

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Det er helt utroligt hvad vi mennesker kan finde på overfor dyr, der ikke har mulighed for at sige fra!!! - hvis man holder af dyr, holder man af dem for det de er!!!
 2. Jeg vil nok anbefale I har to kattebakker..... katte er jo temmelig individuelle, så jeg tænker det vil være en god ide :-)
 3. Hej Sermad. Jeg håber I fandt ud af noget med jeres katte. Jeg er enig i at I skulle skille jer af med kattene. Nu ved jeg jo ikke hvor I er flyttet ind, - men en anden vinkel til mit svar er, - at nogle boligforeninger slår sig op på at være allergivenlige, - og derfor ingen hunde og katte m.v. Det kan jo for nogle være en nødvendig tryghed når de skal overtage en lejlighed, da f.eks astma udløst af f.eks kattehår kan være ganske slemt, - så skulle det være tilfældet i jeres forening så håber jeg reglen er blevet respekteret ;-)
 4. Hej Maria. Jeg har faktisk gået og tænkt lidt over det med din situation. Jeg har studeret vores egne katte lidt ekstra..... og tror egentlig, at hvis jeg var dig, og ønskede mig en kat mere, ville jeg nok gøre det. Din "gamle" kat er en hunkat, og det tænker jeg gør en forskel, fremfor hvis det var en hankat. Hun vil sikkert "lange ud" efter en killing, .... men det ville hun også gøre hvis hun selv havde født den, - det er jo opdragelse og læring. Selvfølgelig vil hun skulle se den nye an, men sådan er det også når man får en hund til, en fugl til, en hest osv. Det jeg kan se på vores egne er - som jeg vist skrev, - de går hver for sig, og alligevel nogen gange sammen (jæger dog alene), men om natten sover de sammen. Så ja, katte er ikke flokdyr, - men kan alligevel lide selskab. Efter jeg har tænkt over det, kender jeg faktisk masser af mennesker der har anskaffet sig kat nr. 2 ( og 3) - og de har fundet en måde at leve sammen på. Så hvis dit ønske er to katte, tror jeg at jeg ville gøre det :-) Men selvf forstår jeg dine tanker. Held og lykke med beslutningen :-)
×
×
 • Tilføj...