Hop til indhold

De slikker hinanden


hans

Recommended Posts

Jeg har fået to kærlige killinger (søskende, nu 6 mdr. gammel. Simba er ham med den hvide hagesmæk, en selvglad lille herre. Chili er en lille vims og næsvis pige. Men jeg har et problem med dem. Simba slikker sig meget på maven og omkring testiklerne. Jeg har været til dyrlæge og han sagde at han havde lopper, hvilket jeg ikke kan (kunne) forstå. De har begge nu gennemgået en loppekur med avantage og capstar.

Simba er travlt beskæftiget med sin mave endnu. Jeg har nu fjernet nogle filtpuder og det går bedre, men han kan øjensynlig ikke komme ud af vanen og nu kommer problem nr.2: Lige så snart Chili hører Simbas smaskende lyde, så lægger hun sig til at mave, som om hun tror det er dievorter - og hopla, på kort tid er der igen filtpuder, som jeg må klippe af.

 

Hvem kan give mig et råd - og årsag til fænomenet?

PS: Jeg er sur på dyrlægen, som tog 1000 kr. for ikke at have ret. Ganske vist inkl. medicin, men er det ikke ret meget for 5 min. overfladisk undersøgelse?

 

Ny katteejer. Hans

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej Henriette.

De har boet hos mig i 2 måneder.

Jeg tror jeg har brugt et forkert ord, der skulle nok have stået "de sutter på hinanden". Og den suttende lyd får den anden til at deltage og hun ligger til maven på ham, som om hun vil die. Det er vældig irriterende - nu fjerner jeg igen filtpuder på maven, de opstår øjensynlig kun når Chili har været der.

De virker på ingen måde stressede, det er nok mig der bliver stresset af problemet. De får en masse kontakt og kærlighed. De leger i vort store hus til den store guldmedalje og havens træer får også deres opmærksomhed. De er renlige og kontaktsøgende, Simba sidder med her ved tastaturet. Chili sover i sin stol i stuen.

 

Nej, de er ikke neutraliseret - det sker i næste uge.

mvh. Hans

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...