Hop til indhold

Penge at spare på loppemiddel?


Ankl90

Recommended Posts

Hey allesammen:)

 

Jeg sidder og kigger efter loppemiddel til vores kat under 4 kg). Og kan se at Advantage pour-on Vet (http://www.med24.dk/husdyr/loppemidler/advantage-pour-on-vet-kat-0-4-kg/product_info.php/cPath/572_573/products_id/2387) koster 183 kr.

Men så læser jeg et indlæg i en debat (http://slyngebarn.amandur.dk/forum/showthread.php?t=44402) som beskriver at man kan købe store mængder også selv måle af... Derfor faldt jeg over dette produkt: http://www.xn--netdyrlge-m3a.dk/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&category_id=9&product_id=4779&Itemid=53. Også tænker jeg: Kan man ikke bare købe en pipette også selv afmåle ned i sprayen og skille pelsen af og give det direkte (det er vel det samme som det i pipetter?)

 

Dette kræver så bare at man kan afmåle præsis. Dette vil betyde af der vil være etil rigtig mange behandlinger af min kat, da den kun skal have 0,4 ml = mange penge sparret.... Vil gerne høre hvad I andre syntes om denne ide?

 

MVH

Ankl

Link til kommentar
Del på andre sites

Ja, det kan jeg godt se... Men du siger at der er mange som gør det, altså køber en spray også selv doserer som et var en spot-on..?

- Har det den samme virkning og er effektiv, denne metode?

 

Det skal jeg ikke kunne sige... Men vil under alle omstændigheder ikke anbefale frontline, da det er mere skadelig for katten end for lopperne...

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...