Hop til indhold

Sammenføring af han og hun.


O´ernes mor

Recommended Posts

Vi har for en uge siden overtaget en lille hunkat på knapt et år. I forvejen havde vi en hankat på ca 2 år.

Da hunkatten var kommet inden for døren fandt vi til vores "skræk" ud af at hun var MEGET i brunst. Det skrækkelige i det er at vores hankat ikke er kastreret og han synes jo hun var forfærdelig dejlig og ville gerne lege. Hun lå og gjorde sig til men nærmede han sig fik han en flad. Nu viser hun ingen tegn på at det kilder mere, men han er stadig meget ulykkelig over han ikke må kæreste med hende. Det har resulteret i at han dissideret jumper hende i tide og utide. Det eneste han får ud af det er at hun skælder og smælder og langer ham flade.

Siden dag 2 har han virket dybt fornærmet. Han render rundt og synger og klager sig, glor fornærmet på os hvis vi snakker til ham og han kommer ikke som han plejer og vil putte og nusse. Han spinder heller ikke når man kæler ham. Vi kan faktisk kun lige gå an når der er mad i farvandet.

Hun tuller rundt og skal holde øje med det hele. Hun har godt nok et øje på hver pote, for at holde øje med om den der dreng nu render efter hende igen, men ud over det så står de tit og snuser næser, går forbi hinanden og hun render da også tit rundt og leder efter ham og skal se hvad han laver hvis han ikke har sunget i nogle timers tid.

Det går bedre og bedre for hver dag, problemet er bare at han virke lidt depri/irriteret over hun ikke vil som han og at når han jumper hende bliver han mere og mere voldsom og insisterende. Han er trods alt over dobbelt så stor som hende, så vi er lidt bekymrede for om de kan ende med at finde ud af det sammen uden vi skal holde øje.

Vi har desværre ingen penge at kastrere ham for i denne måned, så det er nødt til at vente til næste. Ellers havde vi håbet at det kunne give ham noget ro i hovedet når hendes duft ikke er lige så interessant. Hun skal også steriliseres med tiden, da vi ikke er helt med på at skulle have killinger. Indtil da må hun nøjes med p-piller.

 

For at gøre det helt klart er mit spørgsmål så. Tror i det vil komme til at gå, eller må vi gå af med lillepigen igen? Ved godt en uge ikke er meget og det var lidt for uheldigt med brunst+hankat der ikke var kastreret. Synes bare det har gået mere smertefrit de andre gange jeg har sammenført katte.

Link til kommentar
Del på andre sites

Det tror jeg ikke. Hun har gået sammen med en hund før hun kom her og været indekat. Ved selfølgelig ikke om han har været heldig mens vi ikke har været hjemme. Tror det bare ikke ud fra den behandling han ellers har fået. Ved godt at kattes kærlighedsaffærer kan være voldsomme, så der er jo en lille chance for der har været gevinst.

Selv om vi kan betale det i rater så har vi stadig ikke noget at betale af i denne måned. Nogle uforudsete udgifter da vi flyttede i sidste måned har udtærret vores "for sjov" penge til denne måned og et godt stykke ned i vores madbudget også. Så de må lige vente lidt endnu. Vi prøver dog at gøre hvad vi kan for at afhjælpe de episoder hvor han er allermest frustreret med en afledningsgodbid, kæl, leg eller en tur på terrassen. Så er han lidt mere afslappet når han kommer ind igen og så hjælper vi hende når han er efter hende så hun ikke kommer til at synes han er en værre en.

Er glad for at høre der ikke er dommedagsvibes over vores lille problem. Det letter.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...