Hop til indhold

Sår på hals


Myph

Recommended Posts

Godaften.

 

Vores ene kat har fået noget der godt kunne ligne sår på halsen, lige under munden. Han har haft lopper, og er også blevet behandlet mod dem med dryp i nakken. Han har i noget tid kløet sig der hvor sårende er, så kan det være det bare er sår efter kløen? Vi har ikke rigtigt kunne se nogle sår, nærmere nogle flager af en art. Han er to år, indekat, og vaccineret.

 

Vi har ikke kunne finde nogle sår på vores anden kat.

 

Har I nogle idéer til, hvad dette kunne være? Han skal selvfølgelig til dyrelæge, hvis det er noget alvorligt, men han er en ret sky og genert kat, så vi vil helst gerne undgå den stress det vil give ham, at skulle til dyrelæge.

Redigeret af Myph
Link til kommentar
Del på andre sites

Gæst tinkavera

Ja, lyder som noget allergi. Hvilket loppemiddel har I brugt? Lidt længere nede er der en tråd der hedder "Har Mik kløesyge?" hvor der sandsynligvis er tale om en slem allergisk reaktion på Frontline.

 

Jeg tænker, at hvis der er brugt Frontline, at sårene kan være loppeallergi, for desværre virker Frontline ikke altid. (Prøv Advantage næste gang).

 

Hvis der ikke længere er sår, men kun flager, kan det være det klør, fordi sårene er ved at hele.

Link til kommentar
Del på andre sites

Gæst tinkavera

Sårene kan selvfølgelig skyldes andre ting, men eftersom I har brugt Frontline, skulle det slet ikke undre mig, om det er loppeallergi ... og at der stadig er lopper.

 

Capstar tager kun de voksne lopper, der lige er på selve katten, så det dur ikke som forebyggende behandling. Hvis I bruger Advantage gennem nogle måneder med 4 ugers mellemrum, og støvsuger grundigt, smider støvsugerposerne ud, og vasker diverse dyner mm. så skulle I nok kunne få bugt med både lopper, larver og pupper (der jo kan gemme sig i omgivelserne i månedsvis, inden de udklækkes).

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...