Hop til indhold

Har Mik kløe syge?


mini-alco

Recommended Posts

hej alle jer herinde.

 

jeg har næsten lige fået min lille killing, hvor efter jeg fandt ud af at den havde orm og lopper, så jeg gik ud og købte loppe middel (frontline combo) og købte en loppekur hos dyrlægen (drontal vet)

 

men nu er min lille kære Mik begyndt at klø sig så meget at den har revet en større klump hår af i nakken på sig selv, og så tænkte jeg om det kunne være en allergisk reaktion overfor loppemidlet? for det er kun der hvor vi dryppede loppemidlet at den er hårløs :(

 

IMAG0062.jpg

 

som i kan se er det et rimelig stort område, så har klippet en sok i stykker for lige at putte rundt om halsen (har sørget for der ikk er noget der klemmer osv)

Link til kommentar
Del på andre sites

jeg tog over til dyrlægen og han sagde at jeg skulle give den en halv ormepille, som jeg så gemte i noget toastost (havde ikk noget leverpostej) og så kan jeg da godt sige dig at den sked hvide bæ i kattekassen som jeg fjernede ligeså snart jeg så dem.

 

 

har ikk fået tjekket for øremider tror jeg, men hvis jeg kender dyrlægerne ret så har de nok tjekket der også :)

 

og mange tak for de krydsede fingre :)

Link til kommentar
Del på andre sites

Tak Henriette. Nu må vi se hvad dyrlægen siger til ham her senere idag, skal kontakte ham idag. håber oss at Mik bare får det bedre, Så er jeg sku ligeglad med hvad det koster.

 

men det med piller imod daglig kløe, det kan være at Mik også får det, altså hvis det er af samme grund at han kløer sig som din gamle kat :) dog synd at du måtte aflive ham.

 

Men tak for dit held og lykke :)

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej henriette, så har jeg været hos dyrlægen og han gav mig noget salve der hedder Fucidin, som skulle gøre det pænt igen :) og efter jeg smurte det på da jeg kom efter dyrlægen omkring halv 4, og så til nu er det allerede begyndt at blive pænere, men smører 2 gange om dagen som der står i brugsvejledningen :)

 

så du fik lige den første og tidlige opdatering :)

Link til kommentar
Del på andre sites

jeg har renset det med destilleret vand hele tiden, men min bror kommer hjem til mig om lidt og så giver vi den en lille forbinding på og så ringer jeg til dyrlægen mandag (ikk den samme som sidst) og så må vi se om jeg kan få lov til at dele regningen op et par gange eller flere. for kan jo ikke smøre katten med det der fucidin, da der står i indlægssedlen at man ikk må smøre på åbne sår og det er jo ikk andet end åbent.

 

men jeg takker for hjælpen henriette :) er glad for at jeg fandt det her sted, har nu fundet meget hjælp herinde :) så et kæmpe tak til henriette og alle jer andre der har kommenteret, og et KÆMPE tak til dem der har lavet siden :)

Link til kommentar
Del på andre sites

Gæst tinkavera

Også her krydses fingre, tæer og poter for, at Mik snart er ok igen, for uha, det ser grimt ud :(

 

Tilmed har Frontline ry for ikke at tage lopperne.

Jeg bruger selv Advantage vet. til mine katte, men skulle jeg nogensinde prøve et nyt middel, bliver det en enkelt dråbe i første omgang - og så vente min. 24 timer inden behandling. Har nemlig før læst om alvorlige allergiske tilfælde ved loppemiddel, og selv om det kun sker sjældent, så ved man jo aldrig om ens egen kat kan tåle det, før man har prøvet.

 

God bedring til stakkels Mik!

Link til kommentar
Del på andre sites

jeg takker mange gange for alle de krydsede fingre/tæer/poter og hvad der nu ellers hører til :) jeg håber virkelig han er ved at være i bedring, er nemlig begyndt at prøve og smøre noget Panthenol creme, som er til irriteret og skadet hud, så lad os håbe at det måske skal få det til at se pænt ud så jeg kan begynde og smøre ham med det Fucidin som jeg har fået at dyrlægen.

Link til kommentar
Del på andre sites

Gæst tinkavera

Jeg havde godt forstået, at han havde været til dyrlæge, men synes bare det er accellereret meget med det grimme sår :-(

Håber du finder en dygtig dyrlæge med god forstand på katte.

 

En anden ting. Jeg synes, at Miks reaktion bør indberettes til det firma, der fremstiller Frontline.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...