Hop til indhold

Først indekat, så udekat og nu atter indekat!


Graupner

Recommended Posts

Hej alle sammen,

 

Jeg har verdens dejligste kat som snart skal flytte i lejlighed igen. Jeg ved at der er mange emner omkring flytning, men jeg vil gerne høre om der er nogen råd i min konkrete situation.

 

Min kat var først lejlighedskat i 2 år (stor lejlighed - 160 m2), derefter har vi boet i kolonihavehus i 2 år og en har naturligvis fået lov til at være udekat. På tirsdag flytter vi i lejlighed igen (mindre lejlighed - 60 m2). Kan det lade sig gøre nu hvor dens naturlige instinkt er blevet vækket? Den er stadig meget inde og holder sig nær huset. Alle gode råd modtages med kyshånd ;-)

 

Skal den endeligt vaccineres eller noget?

 

På forhånd tak,

 

Kenneth

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 5 months later...

Min ene kat - Filur - har i løbet af dens snart 3 år gamle liv, nået at være først udekat, så indekat, så udekat, og så indekat igen :)

Det er jo meget forskelligt fra kat til kat, hvordan de reagerer. Min kat følger bare med hvor jeg er, og så er det fint!

Men en god idé er at købe en MASSE kattegræs, næsten som sådan en lille græsplæne (selvfølgelig ikke en hel have, men altså) så den kan få lov til at lave hvad den nu vil, med det (:

 

Og som du sagde, kan du sagtens købe en legekammerat. Men helst en der har lidt den samme personlighed som din egen kat. Ellers ender du bare - som mig- med 2 katte der er fuldstændig ligeglade med hinanden :D

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...