Hop til indhold

Miaver om natten


Zuzzan

Recommended Posts

Vores 8½ år gamle hunkat er begyndt at maive om natten og det driver os ærlig talt til vanvid. Vi blev forældre for et år siden og flyttede ved den lejlighed til noget større. Mis tog ikke flytningen så pænt og selv om hun altid har miavet lidt om natten - især når hun var heldig at fange en flue eller noget andet spændende som vi skulle delagtiggøres i - så er det blevet rigtig slemt efter flytningen og ankomsten af vores datter. I starten var hun bange for vores lille pige. Løb når hun græd. Nu lader hun hende kravle hen over sig og finder sig i nærmest hvad som helst - det syntes jeg også er underligt. I min verden er det hunde der ikke siger fra over for den behandling.

Ret skal være ret. Vi har selvsagt ikke helt samme overskud til at kæle med Mis efter vores datter kom til men vi syntes faktisk ikke miveriet om natten bliver bedre selv om vi tager os sammen og opper serviceniveauet. Hun blev før fodret ud over hele gulvet men får nu mad i en skål og det ER hun gal over. Hun kunne lide at lede og jage det men vores datter spiser det altså og Mis spiser ikke op. Nogle nætter er miaveriet nærmest kattejammer. Hvad skal vi gøre?

 

Edit: Hun er neutraliseret så hun jamrer ikke fordi hun er i løb.

Link til kommentar
Del på andre sites

Kunne I sprede noget af foderet ud om natten? Bare lige nok, til at hun når at spise det op... For hun keder sig... eller I kunne købe et foderaktiveringsbræt, som I fylder om natten - det tager lidt længere tid at spise på den måde... http://www.zooplus.de/shop/katzen/katzenspielzeug/katzenspielzeug_beschaeftigung/intelligenzspielzeug/113460 - den kan også købes hos nogle dyrlæger herhjemme... Den kan måske stå på gulvet om natten - og et sted jeres datter ikke kan komme til den om dagen...

 

At katten lader jeres datter gøre hvad som helst er, fordi jeres datter får "killingelicens" - hun ved godt, barnet er barn:-) Det lyder, som om katten helt har accepteret barnets tilstedeværelse.

Barnegråd lyder i en kats ører som en anden vred kat, derfor løber katten sin vej, når barnet græder.

Link til kommentar
Del på andre sites

Du skulle måske overveje at få et ekstra kat til at holde hende med selskab? For det kan være aktivitetsniveauet/underholdningen som er et problem.. Specielt nu i har fået et barn, og den får det meste af tiden/kærligheden.

 

Katten vil derved også få brugt en del mere energi om dagen, og sover måske mere om natten i den forbindelse.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...