Hop til indhold

dkkorat

Members
 • Antal indlæg

  124
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om dkkorat

 • Rang
  Kattedebatør af 2. grad

Personal Information

 • Interests
  katte
 1. I morgen er der hobbyudstilling i den gamle Brugs forretning i Galten til fordel for Hittekat.dk Der vil være 83 katte af forskellige racer - der er naturligvis fokus på huskatte og hittekatte Kom og få en hyggelig dag i kattens tegn!
 2. Fandt I nogensinde en kat, I kunne bruge? Er dette projekt stadig aktuelt?
 3. Jeg vil anbefale Sturdibag - http://www.mysterycoons.dk/mcpetshop/mcpetshop-sturdimobler.htm
 4. dårlig mave kan være mange ting - er der taget afføringsprøver:? Anitibiotika-bivirkninger kan være længe om at aftage, især hvis katten i forvejen har dårlig mave...
 5. Hvad er kattene i behandling for:? En kendt bivirkning med antibiotika er dårlig mave...
 6. Netop! Klumpende grus tager (lidt af) lugten - alt efter hvilken kvalitet klumpende grus, du køber.
 7. En opvaskebalje kan sagtens bruges som bakke ;-) Forskellen på klumpende og ikke-klumpende grus er, at med klumpende grus tørrer afføringen ud, og urinen bliver til klumper, så bakken ikke lugter så meget. Med klumpende grus skal du rense bakkerne for klumper hver dag - gerne flere gange om dagen, hvis du kun har en bakke.
 8. Du må ikke skille mor og killinger ad, før killingerne er mindst 12 uger - det siger loven. Hvordan du vil få råd til dem de næste 4 uger, kan jeg ikke hjælpe dig med.
 9. Hvor tit bliver bakken tømt helt, rengjort og fyldt med nyt rent grus? Med ikke-klumpende grus bør dette gøres dagligt - især med flere katte i huset. Hvor mange bakker har du? D bør have mindst to elelr tre med killinger i huset.
 10. Supermarkedsfoder er for størstedelen for dyrt og for dårligt. De spiser for meget og har for meget afføring. Det eneste supermarkedsfoder, der er tilnærmelsesvis godt, er LUX-dåserne fra Aldi. Prøv hellere at gå til en dyrehandler og køb et godt tørfoder - du vil opleve de spiser mindre og har mindre afføring.
 11. Det er ok. Mindre plads - flere bakker - noget andet grus. Hvad fodrer du med? HVordan er deres afføring?
 12. Killingerne bør være renlige nu - du må ændre tingene, så de bliver det.
 13. Jeg ville nok vælge at købe grus hos en dyrehandler - et klumpende grus er mere finkornet og rarere for kattene at gå i.
 14. Hvilket grus bruger du? Det er ogå muligt, at de ikke bryder sig om gruset...
 15. De forstår ikke, hvorfor du sætter dem i bakken - de er ikke trængende. Giv dem mindre plads og flere bakker - så finder de sandsynligvis ud af det.
×
×
 • Tilføj...