Hop til indhold

Hej, jeg er nyt medlem


Recommended Posts

Hej allesammen,

 

jeg hedder Lisbet og har to katte, Trude og Herman, de er søskende og hunmissere begge to. (troede først Herman var en hankat, derfor navnet :)) De er blevet 3 år i maj måned og er nogle rigtige personalities.

 

Trude er den sløve af de to missere, hvis hun kunne nøjes med at æde og sove, så ville hun gøre det. Hun går af og til udenfor, men kun for få minutter af gangen, og så vil hun ind igen. Lige når hun er kommet ind sættes kursen efter madskålen, og når hun er mæt er det tid for en lille lur på en 8 - 10 timer.

Trude er den bestemte mis af de to, hvis hun ikke er i humør til at kæle eller snakke, så har man bare at holde sig væk. Hun er ikke særlig begejstret for min datter (hun er 2½), men spæner op på 1. sal og gemmer sig, når hun hører den lille.

 

 

Herman er en rigtig udekat, han elsker at være ude for at lege, jage mus eller sove i havemøblerne. Når han en sjælden gang finder på at sover inde, så er det altid i noget af min datters tøj som hun har smidt på gulvet. Eller oppe på mit skrivebord lige midt i alle mine papirer:).

Herman derimod er meget socialt anlagt og vil gerne snakke og lege med alle - også gerne med den lille. Da hun var helt lille og lå i barnevogn passede Herman på. Han lå og sov under barnevognen og knurrede, hvis nogen fremmede kom for tæt på.

 

Jeg er superglad for begge mine missere, og nyder deres forskellighed. Det er så sjovt, at to katte med de samme forældre kan falde så forskelligt ud.

 

Hilsen Lisbet

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...