Hop til indhold

kat nummer 2?


majer711

Recommended Posts

I februar overtog vi en tidligere avlskat - en steriliseret Hellig Brima på 5 år. Hun er ekstremt sød og meget rolig. Hun kom fra en flok på 7 andre katte og skulle nu være ene kat. Hun er indendørs kat i et hus på 142 kvm med en indhegnet terrasse som hun kommer ud på når vi er hjemme.  Hun er faldet godt til - især min mand er hun faldet pladask for. Faktisk belejrer hun ham nærmest så snart han kommer hjem. Hun har to gange været i pension i en uge, hvor hun har gået sammen med 10-11 andre katte. De havde selvfølgelig hver deres indeluk om aftenerne, men om dagen gik de samme. Efter begge gange har vi haft en længere periode hvor hun mjaver meget og er MEGET klistrende ift. selskab - igen er det mest min mand det går ud over :-) Vi tænker derfor at vi ville anskaffe hende en kammerat. For vi tænker at det er katteselskabet hun savner. MEN vi vil ikke have killing! Vi vil meget gerne have en kat "magen til hende". Altså en voksen hun kat Hellig Birma der er rolig, renlig og ovre alt killinge pjattet. For hun er ikke meget legende. Der hvor hun var i pension kunne de fortælle at hun var meget glad for de andre katte - især hankattene - så meget at de troede hun var i løbetid :-) Men det var ikke for at lege med dem, men bare for at gå ved siden af dem, ligge sammen med dem osv. 

Nu har vi så fået mulighed for måske at overtage en magen til hende. En 5 årig Hellig Birma hun kat, der også tidligere har været indekat. Den har tidligere gået med 1-2 katte (som desværre ikke levere mere) og han kan ikke længere have flere katte. Han synes hun virker som om hun ønsker selskab, så derfor skal han af med hende. Han siger hun er meget rolig og ikke dominerende. Altså lidt den erfaring vi har med vores. 

MEN hvad er jeres erfaringer med at sætte to katte samme i samme alder og køn? Nu er Hellig Brimaer jo pr definition rolige katte. Men jeg søger nogen der reelt har prøvet det og kan dele ud af sin erfaring. Hvordan gik det? Hvor lang tid tog det inden de "fandt" sig i hinanden? Var det rent krig eller .... Hvad er jeres andres tanker om vores "sammenføringsprojekt? Jeg tænker personligt at HVIS hun skal have en "veninde" så skal det være nu, hvor hun kun har boet hos os i 6 måneder - så hun har jo ikke et helt livs territorium, hun pludselig skal dele med andre :-)

Glæder mig til at høre fra nogen der har prøvet at introducere voksen katte.

Link til kommentar
Del på andre sites

Jo det har jeg faktisk også lige foreslået ham ? endda at jeg godt vil betale og vi så bare laver en kontrakt som giver os pengene tilbage og han katten tilbage hvis det ikke fungerer. 

Jeg tænkte bare at hvis nu 100 skrev "Gør det ikke" så var der ingen ide i at prøve ? jeg har nemlig ingen erfaring i at introducere voksne katte for hinanden. Kun voksne og killinger. 

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...