Hop til indhold

majer711

Members
 • Antal indlæg

  4
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om majer711

 • Rang
  Kattedebatør wannabe
 1. Presset til at blive fodervært?

  Enig med de andre . Find en anden avler
 2. kat nummer 2?

  Jo det har jeg faktisk også lige foreslået ham 😊 endda at jeg godt vil betale og vi så bare laver en kontrakt som giver os pengene tilbage og han katten tilbage hvis det ikke fungerer. Jeg tænkte bare at hvis nu 100 skrev "Gør det ikke" så var der ingen ide i at prøve 😊 jeg har nemlig ingen erfaring i at introducere voksne katte for hinanden. Kun voksne og killinger.
 3. kat nummer 2?

  I februar overtog vi en tidligere avlskat - en steriliseret Hellig Brima på 5 år. Hun er ekstremt sød og meget rolig. Hun kom fra en flok på 7 andre katte og skulle nu være ene kat. Hun er indendørs kat i et hus på 142 kvm med en indhegnet terrasse som hun kommer ud på når vi er hjemme. Hun er faldet godt til - især min mand er hun faldet pladask for. Faktisk belejrer hun ham nærmest så snart han kommer hjem. Hun har to gange været i pension i en uge, hvor hun har gået sammen med 10-11 andre katte. De havde selvfølgelig hver deres indeluk om aftenerne, men om dagen gik de samme. Efter begge gange har vi haft en længere periode hvor hun mjaver meget og er MEGET klistrende ift. selskab - igen er det mest min mand det går ud over :-) Vi tænker derfor at vi ville anskaffe hende en kammerat. For vi tænker at det er katteselskabet hun savner. MEN vi vil ikke have killing! Vi vil meget gerne have en kat "magen til hende". Altså en voksen hun kat Hellig Birma der er rolig, renlig og ovre alt killinge pjattet. For hun er ikke meget legende. Der hvor hun var i pension kunne de fortælle at hun var meget glad for de andre katte - især hankattene - så meget at de troede hun var i løbetid :-) Men det var ikke for at lege med dem, men bare for at gå ved siden af dem, ligge sammen med dem osv. Nu har vi så fået mulighed for måske at overtage en magen til hende. En 5 årig Hellig Birma hun kat, der også tidligere har været indekat. Den har tidligere gået med 1-2 katte (som desværre ikke levere mere) og han kan ikke længere have flere katte. Han synes hun virker som om hun ønsker selskab, så derfor skal han af med hende. Han siger hun er meget rolig og ikke dominerende. Altså lidt den erfaring vi har med vores. MEN hvad er jeres erfaringer med at sætte to katte samme i samme alder og køn? Nu er Hellig Brimaer jo pr definition rolige katte. Men jeg søger nogen der reelt har prøvet det og kan dele ud af sin erfaring. Hvordan gik det? Hvor lang tid tog det inden de "fandt" sig i hinanden? Var det rent krig eller .... Hvad er jeres andres tanker om vores "sammenføringsprojekt? Jeg tænker personligt at HVIS hun skal have en "veninde" så skal det være nu, hvor hun kun har boet hos os i 6 måneder - så hun har jo ikke et helt livs territorium, hun pludselig skal dele med andre :-) Glæder mig til at høre fra nogen der har prøvet at introducere voksen katte.
 4. Vi har fået tilbudt en utrolig sød og kælen staldkat. Det er en hun killing på omkring 6-8 mdr. Den har hele livet været staldkat men er ekstrem kontaktsøgende og kærlig (det er de alle 4). Så vores bekymring på at sige ja går ikke på om katten kan finde ud af at være familie kat - men hvordan vi vænner den til at være inde? Den har jo på nuværende tidspunkt tillagt sig en enormt tyk og vamset pels. Men vi har hus med brændeovn! Vores tanke er at den skal have lov til at løbe ude om dagen når vi er på arbejde og så være inde hos os om aftenen og natten når vi er hjemme. Så får den forhåbentlig det bedste af to verdner. Men hvordan laver vi overgange så katten ikke får hede slag? Den bliver jo efter flytningen nødt til at være inde nogle uger, til den har vænnet sig til et nyt sted eller??? Og hvordan klarer vi lige det med en kat som er vant til at løbe ude og som har en mega tyk pels?:confused:
×