Hop til indhold
Towle

Hvorfor brøler vores hankat?

Recommended Posts

Vi har en 14 år gammel (kastreret) hankat. Den er vokset op sammen med en lidt ældre hunkat, som vi desværre måtte lade aflive for et par måneder siden.

Den har i længere tid brølet/bræget, hvilket den ellers aldrig har gjort. Vi mener begge at kunne huske, at han begyndte på det FØR makkeren pludselig forsvandt, men det lyder jo grangiveligt som om han kalder og er ulykkelig. Over for os er han dog lige så kærlig og kælen som tidligere.

Jeg må indrømme, at ud over bekymringen om grunden til hans brølen, så irriterer det mig i stigende grad, for det er hele døgnet rundt med ujævne mellemrum. At den også har fået den kedelige vane at kradse mig i ansigtet og bide mig i næsen gør ikke sagen bedre, selv om jeg er klar over at det helt sikkert er kærligt ment.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg er rimelig sikker på, at han ikke gjorde det før. Det er hans måde at kalde på hunkatten. Han kan bare ikke forstå, hvorfor hun ikke kommer, og derfor bliver han ved.

Katte savner også deres familiemedlemmer, når de pludselig ikke er der mere.

  • Like 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Et løsning ville jo være at anskaffe en ny makker til ham, men vi har i flere år været enige om, at når vore to katte er væk, så vil vi ikke have dyr i huset længere.

At lade ham aflive bare fordi hans brølen er lidt irriterende er naturligvis udelukket, men spørgsmålet er om det ville være det bedste for ham, hvis han er så ulykkelig? Han spiser normalt og opfører sig ellers normalt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...