Hop til indhold

Den gamle huskat bræger og larmer hele natten...


Huskatten

Recommended Posts

Hej Forum, håber i kan give os et par gode råd. Der er selvfølgelig en historie bag overskriften. Den handler om vores 17 år gamle hun-huskat.

 

For godt 1 år siden begyndte den at tabe sig meget. Den har altid fået noget godt tørfodder fra dyrehandelen og været meget meget aktiv - også udenfor. Af en eller anden grund har den sjældent bevæget sig mange meter udenfor matriklen selvom den stort set altid har kunnet gå hvor den vil. Den er flyttet med os 5 gange. Og den virker glad bare den er hos os.

 

Nå, men fra at veje knap 5kg var den nede og veje ca det halve. Og den begyndte at hoppe op på bordet for at "spise med" og var meget glad for al mad. Da vi havde den til dyrlæge viste prøverne tydeligt at den gamle havde et alt for højt stofskifte. Efter at have fået medicin dagligt er den kommet sig rigtig godt. Og jeg vil tro at vægten nu er >3,5kg. Den sover jo meget når den er 17 år gammel, og når den er vågen spinder den og er glad. Ungerne på 4 og 6 kan løfte rundt på katten og lege og gøre ved. Den kan intet høre mere - dyrlægen siger det ikke er unormalt når den er 17 år.

 

Umiddelbart virker medicinen altså fint. MEN - her kommer vi til problemet - den går simpelthen og bræger / mjav'er en stor del af dens vågne tid. Men mest om natten. Det er jo et natdyr. Efterhånden er det dog og ret irriterende for familien. Det går rent faktisk ud over vores nattesøvn.

 

Katten prøver jo at fortælle noget. Eller er den bare senil? Vil den fedes yderligere op? Den har jo mad i skålen (det fede fra dyrlægen) men vil den have mere...?

 

Hvis du har nået så langt i teksten så håber jeg også du er frisk på at give et godt råd, så vi kan få sovet lidt bedre igen ☺

 

Tak!

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...