Hop til indhold

Lille kat, lille kat- lille kat ??!


Pinny

Recommended Posts

Ikke på, men langs vejen.

I lørdags så jeg denne lille killing i rabatten, den var ikke bange for min knallert, da jeg kom forbi, så mit hoved myldrede med tanker.

 

På tilbagevejen- er den kommet knap 7-900 meter længere, men nu er den bange for min knallert og forsvinder, som et lyn. Da, jeg stopper. Jeg kan heller ikke have den med- på nogen måde.

 

I dag så jeg den igen, og et opslag på et forbudsskilt- det var dog en efterlysning af en 8 mdr gl tortie, og ham her (jeg ved ikke kønnet!) er sort/hvid- mest sort med bedårende hvidt på næse og mund.

 

Jeg kan ikke godt fange ham- det er en landevej, hvor folk tit kører mere end 80 km/t. Og missen virker sky- for mig. Men ikke biler.

Der er ingen beboede huse i miles omkreds. Så jeg får det virkelig dårligt med det lille pus.

 

Ja, jeg kiggede efter ham i dag, og var glad for at han ikke lå splattet ud. Men samtidig får jeg det sku dårligt. Jeg kan ikke redde hele verdens små myr...

 

Jeg har overvejet, at ringe til dem, der mangler deres kat, men på den anden side, så HADER jeg selv, at når man har mistet et dyr, så ringer folk for at prakke éen, deres egne dyr på. Eller nogen, de har set.

 

Og det lille myr, den ser frisk nok ud- men den lever livet farligt. Jeg vil tro, den er 12-16 uger, men lille for sin alder, pelsen er brunlig i pletter, så den har nok været udekat en tid. Den virker ikke tam, men når jeg sidder på knallerten- ja mine er bange for det!

 

Mvh

Pinny- catworrier

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...