Hop til indhold

Hjælp! Bider og kradser når vi bærer hende


Mollymor

Recommended Posts

Hej alle

 

Vi har i 2 mdr haft en lille hun killing på nu 5 mdr. Molly er en meget tillidsfuld, nysgerrig, aktiv, legesyg, sød og sjov lille kat, men der er et men... Hun miaver, bider hårdt og kradser voldsomt, for at komme ned igen, hver gang vi holder hende :( Sådan har det været lige siden vi fik hende, og er det stadig i samme grad. Hun er født og vokset op hos en familie med børn og sin mor og søskende. Da vi var på besøg første gang, hvor hun var 8 uger, var hun den mest forsigtige i kuldet, så da vi 4 uger efter hentede hende, var vi spændte på om hun ville være meget ængstelig, da vi kom hjem, men hun havde bare travlt efter at komme ud og undersøge og lege :) Så vi var glade og lettede. (Hun var dog ikke vild med berøring af vores hænder) Hun vil altid være helt tæt på os og kommer også helt op og står (og nogle gange ligger) på vores ben (når hun altså er træt og spinder) men vi må kun ae hende lidt, ikke tage om hende eller løfte hende.

 

Hun er blevet undersøgt ved den første vaccine og skulle ikke fejle noget/have ondt. Det virker bare som om at hun simpelthen ikke gider at blive holdt fast/løftet, hvilket både vi og vores børn er ret kede af, da vi alle har drømt om at få en rigtig dejlig kælekat :(

 

 

Er der nogen der har et råd til hvad vi kan gøre for at vænne hende til det?

Link til kommentar
Del på andre sites

Jeg synes for kattens og jeres egen skyld, at i bare må acceptere, at sådan er den kat nu engang. Det er altså ikke alle katte der er kælne. Ellers skal i skaffe jer af med hende ved, at hun f.eks. kommer ud på en gård eller lignende. Men at blive ved med at tage hende op og ae hende mere end hun har lyst til er meget synd for katten. I bliver nødt til at respektere hendes grænser. Alt andet kommer der bestemt ikke noget godt ud af. Der er jo en grund til, at hun siger fra. Respekter det og dermed katten.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...