Hop til indhold

En nervøs og nybagt katte-"mor"


Bassesmor

Recommended Posts

Hej alle.

 

Jeg er helt ny på denne side og i katte-universet generelt :)

 

Jeg beklager hvis jeg skriver mit spørgsmål i en forkert tråd, men jeg har brug for at blive beroliget/få gode råd.

 

Jeg har nu haft min lille killing i en uge - den er 14 uger. Jeg har holdt fri fra arbejde hele ugen, så det lille pus kunne falde godt til, og så han kunne blive tryg ved sin nye verden hos sin nye "mor". Og man må sige at han er en super-killing. Han svanser rundt og hygger, leger, spiser, går på bakken, sover, ligger i vindueskarmen og han virker meget tilfreds med tingenes tilstand.

 

På mandag skal jeg på arbejde og her opstår så mit spørgsmål: Jeg har trænet lidt alene-hjemme med ham. Både hvor han har sovet når jeg gik, og hvor han har været vågen. Jeg har været væk i ca. 20 min - 1 time hver gang, og han virker som om han har klaret det fint. Den ene gang hvor han var vågen optog jeg med min mobil som jeg lod ligge i lejligheden, for at høre om han peb/miavede voldsomt efter mig. Han miavede lidt, men holdt ret hurtigt op...herefter kunne man høre ham lege, så jeg går ud fra at alt er godt. Men, men: På mandag skal han være alene i 6 timer - og jeg tænker at jeg søndag vil være væk fra ham i 2-3 timer for at øve ham i at jeg er væk lidt længere tid. Tror I han vil blive voldsomt ked af det og forvirret når jeg er væk så længe på mandag? Han er jo en kat der snakker, så vil han gå rundt i timer og kalde på mig? Og tror I han kan tage skade af at være alene så længe? Eller er jeg hysterisk :) ?

 

Når jeg er hjemme snakker han en del til mig - kurrer meget og miaver lidt når han vil nusses og lege og det er helt fint og hyggeligt. Men netop når han er en kat der snakker, betyder det så at han er meget social og vil blive ked af det når jeg er væk i længere tid?

 

En del af jer vil nok svare at jeg skal købe en kat til - og det er også i mine overvejelser, men kan jo ikke nås til på mandag :) Det hjem jeg har købt ham fra skal have et kuld til (noget af en smutter - det var ikke meningen) og da de virkede enormt glade og omsorgsfulde for deres katte og vi havde en super kontakt i købs-fasen, tænker jeg at det skulle være fra dem, hvis jeg skal have nr. 2. Men er en ekstra kat altid løsningen?

 

Pyha...nu skal jeg nok stoppe med alle spørgsmålene :) Tror jeg er ved at blive en rigtig "skør" katte-dame :D

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...