Hop til indhold

HASTER! Råd søges.


Mathilde Jakobsen

Recommended Posts

Hej alle.

 

Kæresten og jeg lagde for en time siden mærke til, at vi kunne høre en killing der pev udenfor, og vi bor trods alt på 2. sal.

Da vi kom nedenunder og udenfor, stod der 5 andre mennesker omkring en bil, da det var der den meget ynkelige lyd kom fra.

 

Vi ringede til politiet, som fik fat i ejeren, og efter 10 minutter kom ejeren susende for at åbne motorhjelmen. Vi fik det bette pus ud, og hold da op hvor den frøs.. Kæresten og jeg har i forvejen kat, så vi har taget den til os. Vi vil gætte på at den er omkring 6-7 uger, måske 8..

 

Er der råd til hvad vi gør nu? Skal vi skaffe noget modermælkserstatning fra Royal Canin? Eller hvordan gør vi det bedst? Hvad med A38 måske?

 

Store råb om råd, herfra.

Link til kommentar
Del på andre sites

Jeg ville helt klart skaffe noget fra en dyrehandel, spørg dig for, de ved nok hvad du skal bruge, men for guds skyld køb ikke noget fra en daglig vare forretning med laktose i, de kan ikke tåle det, udover det ville jeg kontakte nogen som ved noget om pasning af små killinger, fx et katte opdræt eller Inges Kattehjem.

Link til kommentar
Del på andre sites

Jeg tog til dyrlægen med det bette pus idag, som lavede almindeligt tjek og de lavede også en aldersberegning. Hun rådede mig til at tage mig af ham, og jeg købte royal canin modermælkserstatning og royal canin baby cat tørkost med hjem som hun også rådede møg til. Jeg har fået meget fornuftig vejledning derfra, og han har nu også fået loppekur, og han skal vaccineres om 3 uger.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...