Hop til indhold

AngelPlys

Members
 • Antal indlæg

  21
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om AngelPlys

 • Rang
  Kattedebatør af 3. grad

Personal Information

 • Interests
  Computerspil, tegne, musik, KATTE!
 • Occupation
  Studerende
 1. Puha, mange tusind tak! Min mor sagde nemlig at så længe det var klart og bare det ikke var sort, så hun gjorde mig jo dybt nervøs.
 2. Hej allesammen. Har ikke haft min killing så længe kun lidt under en uge og hun har sort øjensøvn og sort størknet snot, betyder det noget? Kan det være en sygdom eller er det normalt? Øjensøvnen har hun haft næsten alle dagene jeg har haft hende, men snotten har jeg først lagt mærke til idag. Ved selvfølgelig godt at øjensøvn er normalt, vi har det jo også, men når det er sort og når der også kommer sort snot bliver jeg bekymret. Hilsen en bekymret ny kattemor. Håber i kan se det, hun var ikke glad for blitzen så vil ikke forsøge igen.
 3. Iiih det er jeg virkelig glad for at høre. Held og lykke med den lille killing.
 4. Puha en oplevelse, føler virkelig med dig, og stakkels katte! Jeg ved virkelig ikke hvad jeg havde gjort i den situation det lyder jo så sindssygt, et mareridt! Men jeg har en lille bøn om at du ringer til dyrenes beskyttelse så de kan få lukket den kattepension, så andre katte og ejere ikke ender i samme situation.
 5. Jeg ville helt klart skaffe noget fra en dyrehandel, spørg dig for, de ved nok hvad du skal bruge, men for guds skyld køb ikke noget fra en daglig vare forretning med laktose i, de kan ikke tåle det, udover det ville jeg kontakte nogen som ved noget om pasning af små killinger, fx et katte opdræt eller Inges Kattehjem.
 6. Lad din kat bestemme tempoet, lad hende være den der kommer til jer, og forsøg først at kæle hende når hun viser interesse, en kat er et meget nýsgerrigt dyr, så hvis din kæreste ignorere hende bliver han pludselig spændende. Jeg havde en kat (som desværre er død) men hun var heller ikke særligt glad for min kæreste, alle andre kastede hun sig over fordi hun elskede selskab og jo flere der var til at kæle hende jo bedre, men min kæreste måtte ikke røre hende og hun holdt sig altid på stor afstand, hun elskede mig bare "for meget" til at ville dele mig med andre. Desværre flyttede jeg hje
 7. Hehe jeg har skam tænkt mig at få mig gulv til loft kradsetræ, men har ikke helt råd lige nu, så regner med at købe de der bygge selv kradsetræer, så jeg med tiden kan sætte mere og mere på og så det en dag når loftet. Regner selvfølgelig med at der max går et år inden det sker.
 8. Hej Allesammen. Jeg skal om 3 uger hente min lille sibiriske killing i Randers og jeg glæder mig meget. Men for at bruge ventetiden på noget istedet for at lade spændingen gøre mig rastløs, så vil jeg gerne høre alle jer som har en sibirisk kat og andre, hvad jeres meninger og erfaringer er med en sibirisk kat. Jeg har førhen kun haft gårdkatte, så jeg er spændt på at have en rigtig racekat, men regner ikke med der er den store forskel.
 9. Ej hvor godt! Så vil jeg helt sikkert bruge nej, det er også lidt bedre end alt det vand når det er en indekat. Nej, det virker ærligt talt lidt barnligt, men det er der jo ikke noget at gøre ved.
 10. Det er jeg virkelig virkelig glad for at høre. Held og lykke med din dejlige kat, den fortjener al din opmærksomhed.
 11. Det viste sig faktisk, at var begyndt at gøre begge ting, både ignorere og sprøjte med vand, da jeg kom tilbage et par dage senere, de indså nok at det i sidste ende var bedre at forsøge end at give op på forhånd. Og mijave mæssigt virker det faktisk som om at det allerede går bedre. Så igen rigtig mange tak for hjælpen, de elsker ham, men hans mijaven drev dem til vanvid, så nu kan de måske snart blive gladere. Jeg overvejer også om jeg skal træne min kommende killing med "Nej" istedet for vand, og hvis det virker for dig, så tror jeg faktisk at det er det jeg vil gøre. Det m
 12. Man skal da ikke bare lade sin kat tisse alle vegne lige meget hvor meget man elsker sin kat?
 13. Jeg ved det og jeg har forklaret sagen for dem, de (som i min mor og søster) er villige til at forsøge at ignorere ham om dagen, men om natten må de dog stadig lukke ham ud i udestuen ellers får de ingen søvn. Men det med vand er de meget tvivlsomme med, de fortalte mig at deres kat muligvis er ligeglad med vand efter mislykkede forsøg dengang hvor de ville have ham til at stoppe med at mijave, ved brug af vand. En katte healer er altid interessant at få lov til at få på besøg, men min mor står i gæld og har ikke råd til den slags luksus.
 14. Ja der er mange der bliver overrasket første gang de har kat, hvis de ikke har haft det før som barn og ikke kender nogen som har det.
 15. Tænkte nok at det var det man skulle gøre, det er desværre nok bare ikke muligt da min lille søster og storebror bor hos min mor og de 3 har svært ved at gøre tingene ens, min storebror går amok når han høre katten mijave da han synes det er irriterende så han lukker den ofte bare ud i udestuen og min mor har også fået svært ved det eftersom at den især mijaver når de skal sove, min lille søster er OK til at ignorere det, men det hjælper jo ikke når man kun er 1 der gør det. Angående vandsprøjteri, så købte de faktisk en til at få ham til at stoppe hans mijaven, men det hjalp selvfølgelig ikk
×
×
 • Tilføj...