Hop til indhold

ny killing i familien ?


Birgitte Brogaard

Recommended Posts

Hejsa folkens :)

igår fik vi en lille familie forøgelse , en lille pæn trefarvet killing, hun er kun 11 uger gammel, så stadig meget lille. men moderen ville ikke have noget at gøre med hende mere... vi har allerede en hankat (dog er han kastreret) på 11 måneder, stor dejlig kat, som elsker andre katte.

 

vores nye lille pige er simpelhen så lækker og sød. men de væser meget af hinanden og vil ikke komme tæt på hinanden...

-Hvor lang tid skal jeg gi det , og se efter om de kan sammen ?

Min kæreste og jeg har besluttet os at hvis de ikke kan sammen, så bliver vi nødt til at finde et anden hjem til hende. for Twilight vores han kat, var her først, og han skal ikke sættes til siden og 'glemmes'....

 

og lige en ting til. fik at vide hun ingen lopper havde. men det har jeg så lige fundet ud af at hun har. så har givet hende et loppebad, og sat og fjernet de fleste lopper fra hende. men har i nogle gode råd til hvordan jeg får den fjernet hurtigst muligt så det ikke kommer til at blive et 'stort' problem ?

 

Håber i kan hjælpe mig :)

 

Mvh. Birgitte :)

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej

 

Først lige en reminder... I følge loven er det strengt forbudt at modtage eller overgive en kat under 12uger. Det I har gjort er en ulovlig handling.

Det er en naturlig fase at hunkatten "ikke gider" sine killinger i den alder, det er ren opdragelse der her er tale om.

 

mht. sammenføring. En sammenføring kan tage flere år (særligt ved voksne katte). Er det killinger, hvilket der her er tale om, er det nemmere. Sørg for at hun dufter af jer, og giv jeres hankat mest opmærksomhed, så går det nemmest. Husk at have en ekstra kattebakke i forhold til hvad i havde da i kun havde ham.

 

Mht. lopper.

Gå ind på petdreams.dk og bestil biospotix pipetter til katte, der er 5pipetter i en pakke. Giv hver kat en pipette (følg brugsanvisningen), får dine katte lov til at komme ud vil jeg gøre dette hver mdr. Derudover så køb biospotix på spray, og sprøjt i hele huset. Når du har gjort det så vask dyner, puder, sengetøj, og kattens tæpper og senge. Hvis du ikke kan det så smid det i fryseren i 2 døgn. Således får du dræbt alle de æg der er lagt.

 

Og lige til slut Velkommen til og tillykke med missepigen

Link til kommentar
Del på andre sites

Velkommen til :)

 

I slutningen af marts fik vi en lille ny pige her hjemme. Hun er ca 6-7 måneder og de to andre drenge er snart 9 måneder. Alle tre er neutraliserede.

 

Efter lidt under en uge rendte de allerede og legede, dog stadig med lidt hvæs en gang i mellem. Vi har hele vejen igennem ladt dem klare det hele selv, og sagt vi kun bryder ind hvis de direkte slås. Der kan stadig komme lidt hvæs en gang i mellem, jeg tror ikke lille pigen, helt er så god til at lege, så hun kan godt være lidt voldsom, men det bliver hele tiden bedre og de nyder hinandens selskab.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...