Hop til indhold

Ladybird, Champen, Betten og Tigs.. :)


Ladybird

Recommended Posts

Ladybird... Det er mig :)

Kvinde, årgang 1981, bosat i Sydhavnen sammen med min bedre halvdel (Champen - årgang 1979). IT-uddannet og ansat i transport branchen.

 

Jeg er opvokset på landet og har altid haft katte, hunde, heste, får, geder, fugle og andet godt.

Indtil for et par år siden, havde jeg aldrig haft indekatte - og var på mange måder modstander af konceptet. Men som bekendt har man et standpunkt til man tager et nyt, og i mit tilfælde hed standpunktet Sofus...

 

Sofus havde startet sit liv som afdelingskat på et plejehjem, og nået at skifte hjem 5 gange på sine første 1,5 år. Blandt andet fordi han i perioder ikke var renlig.. Sofus var en rød, kastreret, dansk huskat.

 

Da jeg mødte ham en lørdag aften, stod han til aflivning den følgende mandag - med mindre jeg ville have ham. Det hele var et skole eksempel på, hvad der sker, når man anskaffer et dyr uden at kende dets behov, bor i en 2-værelses lejlighed, sjældent er hjemme, ikke kender symptomerne på struvitter og fodrer ad libitum.

 

Ergo flyttede Sofus ind hos mig.. Kom til dyrlægen, fik skyllet blæren igennem og kom på diæt. Og vups! Så var katten sørme renlig!S

- Men sådan en fætter har det jo bedst med et sidekick, og det endnu mere, når Ladybirden ofte arbejder sent. Dermed gik det til at Tigress (Tigs) flyttede ind...

 

Tigs er flaske-killing, da moderen (hvid british shorthair) gik fra killingerne efter nogle dage. Formentlig var hun døv, og kunne ikke høre dem kalde.

Istedet blev han opfostret af sin far (siameser), og har dermed alligevel fået den basale katte-lærdom med i bagagen. Hans temperament slægter klart siameseren på, og han er MEGET snaksagelig - helst ligger han oven på køleskabet, hvor han kan holde øje med, at går rigtig for sig, og ikke mindst føre lange samtaler med Champen omkring madlavningen.

- Tigs er helt hvid med blå øjne og fuld hørelse.

 

Desværre havde Sofus en medfødt hjertefejl og måtte aflives, da han var 3½.

På trods af ihærdige aktiverings forsøg begyndte Tigs at kede sig bravt efter noget tid... Derfor fik vi en ny logerende i vinteren 2010 - Lola (Betten).

 

Betten er en lille rød hunkat, købt for den nette sum af 50 kr i på dba.dk.

- Annoncen lød på en rød hankilling (nogen havde vist set forkert :P), passet med fodring, orme og loppekur. Virkeligheden var dog en noget anden... 3 måneder gammel, ormemave og fyldt med lopper.. men da både jeg og sælger var kørt et stykke vej for at mødes, kunne jeg ikke få mig selv til at vende om uden katten...

 

Idag er hun vokset op til en smuk - lidt kort benet, 5 kg trunte - der styrer hjemmet og resten af familien med hård hånd :)

 

Hilsen

Ladybird, Champen, Tigs & Betten.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...