Hop til indhold

Bræstrup Udstilling lørdag d. 14/1 2012


Recommended Posts

Hej Alle.

Har i lyst til at se den i DK ret sjældende race Selkirk Rex, så kommer jeg med den ene af mine men kun om lørdagen. Det er Lykken Sne Dronning, hun er hvid langhåret med krøller. De er ikke godkendte endnu, men jeg har fået Fife stamtavle på hende. Racen er opstået ud fra en krøllet skotsk huskat blandet med Perser og British shorthair.

De har et utroligt dejligt temprament, meget kærlig men ikke klisterende, sætter jeg mig ned så kommer de og vil gerne kæle/nusses, de er nemme at håndtere men gider de ikke mere så markerer de med et surt miau og evt. et nap ikke bid. Begge mine er hvide og min fantastiske krøllede dreng (ikke et eneste glat hår) er desvære døv og kan jo så ikke udstilles. Med hensyn til deres pelspleje, så børster jeg mine et par gange om ugen, pelsen filter aldrig og er nem at børste. Min dreng leger ubåd i kattebakken så han skal bades jævntligt hvilket ikke er et problem da han elsker at pjatte i vand. Mange missehilsner Winnie.

Link til kommentar
Del på andre sites

Så er udstillingen slut, En utrolig dejlig dag, men alt for lllaaannnnggggg, tog afsted hjemmefra kl. 05 og stævnet sluttede først ca. kl 20 så da jeg låste min dør op var kl. 23.

Min Selkirk Rex pige fik sit Diplom pålydende, Has obtained the following classification : 1 in class 9, med ikke mindre end 9 EX bedømmelser på, JOW moderen er stolt af hende.

Takker jer alle som tog så godt imod os, det var en fantastisk god oplevelse.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...