Hop til indhold

ny bruger søger hjælp!!!


hundyret

Recommended Posts

Hej, Jeg hedder Sandra og er stolt ejer af to killinger fra samme kuld. Ham jeg har fået dem af fortalte at de var almindelige huskatte blandet med Angora, men ingen ved det når det kommer til stykket. dejlige er de i hvert fald :)

 

Desuden har jeg en Labradorblanding på 1½år der med stor iver har taget killingerne til sig og passer på dem i det daglige, især når de er ude og snuse i haven.

 

jeg har oprettet mig herinde, dels for at få del i jeres erfaring og dels for at få hjælp til et problem.

 

Jeg har en veninde der også har en killing fra samme kuld som jeg. Hun, jeg og ham der oprindeligt havde killingerne kender hinanden fra en skole for psykisk sårbare mennesker.

 

Min veninde fik en rigtig flot hankat som hun desværre ikke har overskud til alligevel. tilvendingsperioden var for svær for hende og hun følte sig afvist af katten, som hun så nu ikke kan knytte sig til . Han kan ikke komme retur til moderen fordi ejeren dér ikke må ha flere katte i sin lejlighed og allerede har modtaget en klage. Killingen er 18 uger gammel og får ikke den tryghed og kærlighed han har brug for der hvor han er nu. Jeg får ham herhjem på fredag, men det er kun en midlertidig løsning da jeg selv er "fyldt op"

 

så mit spørgsmål er om der er nogle herinde der vil ha en smuk stribet hankat? jeg har selv hilst på ham et par gange og glæder mig til at passe ham, for han er meget social og kontaktsøgende. han er helt renlig og meget kælen. Jeg har ikke selv råd til at aflevere ham til kattens værn, og syntes lidt det er en halv løsning

 

håber der er nogen der kan hælpe304010_243988798979057_100001038150183_727595_84272951_n.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...