Hop til indhold

Karla

Members
 • Antal indlæg

  16
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om Karla

 • Rang
  Kattedebatør af 3. grad
 • Fødselsdag 02-10-1966

Personal Information

 • Occupation
  Kantine
 1. Min skat Sylvester som killing. Han tager sig en lille lur på opdrætterens kaffemaskine
 2. Jeg ville tage imod tinkaveras tilbud hvis jeg var dig. Jeg turde ikke have dem i samme kasse hvis de går i panik. Og man kan bedre holde øje og snakke med dem i en transportkasse.
 3. Tørrede griseører er det bedste! Husker tydeligt alle min datters barbidukker fik gennemtyggede hænder og fødder :mad:
 4. Det var ikke spor sjovt for dig. Men interessant læsning til at blive klogere på katte på. Jeg kender ikke så meget til katteadfærd (selvom jeg har haft kat i snart 15 år ) men det er det samme med kaniner (der har jeg større viden) som ligesom katte er meget territoriale. Hvis man har et velfungerende kaninpar (begge neutraliserede) så kan man ødelægge deres venskab for altid ved at få en fremmed kanin (selvom den er i sit eget bur) på besøg. Håber du er sluppet med skrækken og der ikke bliver flere problemer imellem dem.
 5. Hej Nanna Jeg fik øje på dig herinde og så var jeg jo nødt til at blive aktiv på forummet. Du er her vel forhåbentlig stadig? :cool:
 6. Sikke nogle skønne misser og sikke en liv og glade dage du må ha derhjemme
 7. Sikke en kær dreng (mangler en kærlighedssmily )
 8. Tak for svar Det som gjorde mig "utryg" var at forummet virkede så nyt og uden fortid.... og det er det jo så også. Jeg troede det var et ældre forum da siden jo har været her længe og jeg selvom jeg har været tilmeldt siden maj først er blevet aktiv nu... men der har jo så ikke været noget før. Pøj pøj med forummet. Det virker rigtig godt og jeg håber det bliver ved med at være et rart og hyggeligt sted at være. (gode og kloge brugere til at svare på spørgsmål har I jo allerede:D) Jeg syndes I er kommet rigtig godt fra start
 9. Hvem er admin og hvem har startet forummet herinde? Er der en historie bag starten af forummet? Undskyld, mine spørgsmål jeg håber jeg kan få svar på nogle af dem.
 10. Hvem er redaktører og administratorer herinde? Jeg kan ikke finde det nogen steder.:confused:
 11. Ligesom tinkavere har jeg også altid to varme katte liggende i sengen når jeg vågner om morgenen så jeg næsten ikke kan røre mig. De larmede også i starten, men fandt ud at at gå til ro samtidig med os i løbet af en uges tid. Når en af os så skal op og tisse om natten så har jeg Karla i min seng med det sammen. De tror det er signalet til at de må komme og putte. Vi har et rundetårn lige uden for soveværelsesdøren i gangen hvor de kan kigge ind til os og der er de den første del af natten. Indtil vores nattisseri. Hvordan du får dine til at falde til ro ved jeg ikke. Mine fik som sagt bare a
 12. Tak tinkavera Det var faktisk da jeg opdagede at du var her at jeg fik lyst til at blive aktiv herinde... jeg elsker (og savner) dine gode og kloge indlæg.
 13. Tak for svarene.. og Tinkavera jeg kom faktisk ved en fejl til først at poste min præsentation under min profil :confused: Men nu lader jeg den ligge derinde, så kan man se hvem jeg er på min profil det er måske ikke så tosset en ide at præsentationen eller en beskrivelse af os ligger på profilen. Jeg har af og til tilmeldt mig et nyt forum og flere gange været ude for at ingen svarer og byder velkommen i præsentationstråden. Og så har jeg ikke skrevet mere på de forums fordi det virker lukket og som om at man ikke er velkommen. Men det er måske mig som er sart?
 14. De sidste 3 tilmeldte brugere herinde inc. mig har ingen svar fået i vores præsentationer. Det giver ikke stor lyst til at blive aktiv herinde. Ville bare gøre opmærksom på det da jeg ikke syndes det ikke skal ties ihjel og jeg (vi..?) skal føle os uvelkomne uden at det bliver sagt. Måske I i stedet for skulle nedlægge præsentationer? Nu har jeg lige kigget tidligere præsentationer igennem.... I burde nedlægge præsentationer da det er utrolig få svar der kommer.
 15. Godt at Åve har fået fred nu. Undskyld at jeg bruger tråden her, men hvor længe kan en kat undvære vand og føde før den begynder at tage skade af det? Jeg fik engang mine 12 dyr passet af en nabo da jeg var på ferie. Han havde ikke opdaget at en af kaninerne ikke spiste og drak. Den måtte aflives dagen efter jeg kom hjem. Derefter har jeg altid betalt mig fra at få dem passet af en meget dyrekyndig (dyrelægestuderende) pige så jeg med fred i hjertet kan tage på ferie/weekend.
×
×
 • Tilføj...