Hop til indhold

nanna

Members
 • Antal indlæg

  12
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om nanna

 • Rang
  Kattedebatør af 3. grad
 1. Du skal tage til dyrlæge med hende, det kan nemlig også være blæren, der er stoppet til. God bedring med hende :-)
 2. Jeg ved godt det er kattens natur men stakkels mus :-(
 3. Jeg synes det lyder som et fint sted til missen :-)
 4. Henriette jeg har sendt dig en pb.
 5. Nu var der ikke nogen, der snakkede om netop det her forum Her har jeg også kun følt mig godt modtaget, men hvis man skærer alle over en kam så er mange forums hårde i tonen :cool:
 6. Henriette: ovenstående var givet som eks. Og jo jeg bliver sku harm, når jeg får af vide, at jeg burde skydes, fordi min kat går med halsbånd. Eller når jeg får en besked om, at jeg burde sku ikke være katteejer, fordi jeg opdrager på min kat. Det er sku en indspist holdning, at bare fordi folk tror, de er orakler, så skal alle følge deres ord. Jeg tager gerne imod gode råd, jeg holder bare op med at lytte, når man bliver overfaldet i hobe af en flok mennesker, som ikke kan se ud over deres egen næsetip. Min kat lever et godt liv på trods af, at jeg opdrager ham til ikke at hugge mad på bordet
 7. Men hold kæft hvor kan katteforums dog være indspiste :mad: jeg er rimelig ny på et par katteforums, trods det at jeg har haft katte i mange år, og hvis man stiller det forkerte ? eller ikke gør som flertallet, ja så skal jeg da lige love for, at man får hug :confused: Dette gælder jo i og for sig alle former for fora m.v. der vil altid være nogle, som er mere indspiste og trælse end andre. Jeg fatter bare ikke, hvorfor det skal være sådan. Hvorfor skal alle have racekatte, have indekatte, have stilrene hjem, have den rigtige bil osv. Hvorfor kan man ikke acceptere hinandens forskelligheder
 8. Jamen hejsa Jo jeg er her endnu, men der er ikke megen gang i den herinde
 9. nanna

  Forstoppelse

  Hej alle. Jeg fandt en killing i aftes i vores kælderhals. Den er omkring 12-14 uger vil jeg tro, men den var tynd og mega sulten. Jeg har fodret den lidt af gangen, men her næsten et døgn efter jeg fandt den, har den endnu ikke skidt og tisset. Er det normalt?? Eller hvad kan jeg evt. gøre for at få gang i systemet??
 10. Jeg hedder Nanna, er 31 år, gift og har en datter på 6 år. Af dyr tæller vores husstand 4 marsvin, 1 kanin og 2 hunde, Vi har altid haft kat og fik vores gamle kat aflivet sidste mandag grundet sygdom I aftes fandt jeg så en killing, som tydeligvis trængte til mad og vand, så den har jeg taget ind, og har efterlyst den en del steder. Så må vi se, om der melder sig en ejer eller vi har fået kat igen.
×
×
 • Tilføj...