Hop til indhold

Jesper

Members
 • Antal indlæg

  13
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om Jesper

 • Rang
  Kattedebatør af 3. grad
 1. Han laver ikke noget som sådan, han står bare på mit trægulv, og opfører sig ligesom i kattebakken og forsøger at grave i gulvet som om det var grus.
 2. Så kom inflytterdagen for Raúl og Roberto:p Vil lige høre, når han går på mit køkkengulv, ser det ud som om at han forsøger at skrabe i det, lidt ligesom om at han går i gruset i min kattebakke, betyder det noget?
 3. Står i den situation at jeg har nu "kun" har mulighed for at anskaffe mig en killing på 3 måneder, og en der er et år gammel fra internatet, så mit spørgsmål er om i tror de vil kunne enes selvom der er 7 måneders aldersforskel?.
 4. Nu er jeg så heldig at jeg ikke har vinduer ud mod nogen åben vej, jeg har kun om mod et lukket område. Desuden er der to hundeejere i min opgang, så der er ikke rigtig nogen der kan have ondt i røven. og det eneste der står i min lejekontrakt er at jeg har tilladelse til at have husdyr. Men selvfølgelig vil jeg dobbelt tjekke det.
 5. Ja selvfølgelig. Men eftersom det jeg ønsker er to indekatte, så er der jo i bund og grund ingen i min opgang som vil opdage at jeg har katte.
 6. Jesper

  Min ædedolk.

  Så vidt jeg har læst mig til, så kan du som du skriver du gør, simpelthen give din kat mindre portioner når du giver ædedolken mad.
 7. Nu har jeg hørt fra nogle bekendte der har katte, at når man har to, så er de mindre snaksagelig med ejeren, hvad har i af holdning til det?? Min egen mening til det omkring hvor snaksagelig de er med ens ejer, vel til en stor grad kommer an på personen selv. Her tænker jeg, at hvis man overøser begge de to små med opmærksomhed, så vænnes de jo også til at blive snaksagelige med dig, eller er det mig der er helt off der??.
 8. Jeg er også nu nået til den konklusion at jeg vil anskaffe mig to killinger mandag i næste uge. Har forhørt mig hos flere der anbefaler det, så er nu sikker i min sag, og glæder mig en hel del:). Så vil lige høre, er det så bedst at anskaffe sig en hun og en han, eller to af samme køn, hvad kan bedst enes?.
 9. Ja har mere eller mindre fundet mig katten. Skal ud på et internat på lørdag, efter at have set bilelder og læst lidt om de katte de har der ude, så hvis alt går som ventet så kommer katten med hjem på lørdag:) Tænkte også, at man kan starte ud med en, og give den en god rum tid, så man kan fornemme om den keder sig eller er ensom, og så med tiden anskaffe sig en kammerat til den. Ja er skam mere end indstillet på den skal have opmærksomhed. Er så heldig på Uni på Filologi, at jeg højst har mellem 2 og 4 timer om dagen, så har mulighed for at være meget hjemme ved den. Og samtidig hvis
 10. Går efter en huskat:)
 11. Jeg starter på Uni her om 14 dage på Filologi. MEN det er et fag med begrænset timeantal, hvor der er meget frihed til at læse hjemme. og tro mig jeg er mere end indstillet på at give den lille guldklump opmærksomhed i hoved og røv:)
 12. Hejsa. Jeg er i den situation, hvor jeg er i gang med planlægningen til at anskaffe mig en killing. Ved den lejlighed har jeg dog et par spørgsmål som jeg håber i kan hjælpe mig med: Jeg bor i en 39 kvadratmeter stor lejlighed, og planlægger det skal være en indekat, så vil høre om i mener det er stort nok? tænker på at anskaffe mig en af de der seler så den kan få en lidt luft, altså ikke ligefrem gå tur med den, men jeg bor lige klods op af et mindre græsarieal, hvor jeg så kunne tage den med ud på. Nu har jeg også hørt fra rigtig mange, som faktisk anbefaler mig at anskaffe mig
×
×
 • Tilføj...